Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 18 juni 2010 11:39

På min sommarbild då.. kom igen!!! 

Av Jenny - 18 juni 2010 11:28

Nu när vi äntligen skulle få lite tid för oss själva, bara vi familjen liksom. Ja självklart ska vi vara borta i lägenheten en hel del då vi har massa att göra där uppe. Men liksom lite mys på kvällarna.


Farfar är bortrest.. och  ja vi älskar besök och tycker det är jätte trevligt att umgås men det kan vara skönt att bara få rå om varandra alldeles ensamma oxå. Så farfar och farbror böt av varandra. Så farbror fredrik ska stanna över helgen. Han ska nämligen skriva ett prov på måndag.. tänk er.. segling test.. tufft!! Jag skulle oxå vilja kunna segla.. men herregud vilket tålamod man måste ha.. kan jag tänka mig iallafall.


Ja så ensamma blev vi inte men det är väl alltid trevligt att umgås. Men då hittar vi nog på något ute istället vi tre. 


Jag mår fortfarande illa men det börjar avta! jag ska alldeles strax ge ungen min lunch för att han sen ska få gå och sova sig en stund.. jag ska nog även jag ta mig en blund hehe.. jag kan om jag vill..


Nä nog svamlat vi hörs.. puss

Av Jenny - 18 juni 2010 10:16

Melvin har nu i några dagar vaknat upp vid halv nio tiden. Jag hoppas att det är den nya trenden och inte bara en fas han går igenom, för tro mig det är härligt med lite sovmorgon. Då ser natten ut så här. Han somnar runt åtta halvnio på kvällen. Sover .. vid antingen kl 4 eller kl 6 vaknar han upp och får komma till oss sen sover vi vidare. Det är härligt. Men det är väl en härlig dröm som snart tar slut.. o då börjar vi dagen som vanligt igen vid kl 6!! Men håll tummarna!!


Idag ska vi ta oss en träning och promenad men lite senare än vanligt. För vi ska nämligen ta oss till sumpan för träning. Jag tar mig till Sumpan och där borta får Jonas plocka upp Melvin sen tar de sig till balance. Jepp ibland vill även jag träna utan att ha ena örat mot högtalarna. Även om de för det mesta inte ropar ut. "melvins mamma" så måste man ändå vara beredd liksom. Det betyder, ingen musik i öronen!  Så nu så här på förmiddagen/lunchen håller vi oss inne. Och då går jag runt i jonas kläder

  

jag känner mig verkligen jätte sexig!


Alltså i ca tre dagar har jag mått illa, jävligt illa. Nej inte gravid jag har spiral. Men jag tror fasiken det är razor 8 som nu efter en vecka börjar sätta fart i kroppen. Jag är som sagt rätt känslig för allt möjligt och får rätt kraftiga illamåenden om det nu är en av biverkningarna. Så jag mår illa!! Va jag tycker om razor hittills ska jag berätta här.


Jag har blivit lite mer godis sugen, men vet inte om det är mensen som talar.. kan ju va. Sen skulle den minska hungern.. hm jag har blivit hungrigare.. men oftare.. går det mer än tre timmar mellan måltiderna så dör jag av hunger.. och det är ju bra.. För när jag äter blir jag mättare fortare.. 


Kissar gör jag rätt mycket. Tappat i fett vet jag inte .. men eftersom jag äter lite oftare behöver jag även gå och mata fiskarna lite oftare. Så vi får ser hur det slutar när burken är slut! Men än så länge har ju matvanorna blivit liiite bättre..


Nu när jag sitter här och njuter lite av min data. Ja då hör jag lite prassel så jag reser mig upp och hittar detta.

  

så länge det itne är nå farliga grejjer han håller på med får han hållas!


Nu kom han och krama om mitt knä och försöker stänga ner data locket.. han vill alltså umgås hehe.. Ja jag är klar här.. Men vi hörs senare


puss på er

Av Jenny - 17 juni 2010 23:34

Alltså min plan va ju att gå till odenplan för att träna sig lite på sats ni vet. Men efter Melvin vaknat och jag solat.. mmm jag kan ju tillägga att rastlösheten slog på stort där nere på uteplatsen. Jag låg där, vände och vred på mig.. Tittade på klockan typ varje minut... Eftersom jag ville iallfall få liiite färg och kunde väl inte gå in igen innan det ens gått en timma. Så jag höll mig där ute... En timma och tio minuter fick vara nog.. Sen stack jag upp igen!!


Väl här hemma började jag baka lite blåbär/hallons scones åt mig och odågan till mellanmål.För jag hade planer att som sagt sticka till sats. Men när Melvin vaknat så va han såå söt och ville busa med mamman sin.. så vi stannade hemma. Då passade jag även på att ta tvättstugan.. säger så här.. jag håller fortfarande på.. MMMmm mycket tvätt blev det... jag fastnade även framför en film så här på kvälls kvisten!!



Jonas va borta i lägenheten och bilade lite i badrummet.. det kommer bli toppen great där borta.. Sen kom jonas hem, jag stack ner till tvättis.. Men passade även på att sticka in till gymet där nere i källaren för lite cardio.. Det blev 30 minuter på ct.. plus lite mage...


Nä nu ska jag neer och hämta det sista.. Hoppas ni har haft er en alldeles underbar dag/kväll


Imorgon är det nya tag och då jävla ska jag ta mig till sats. Ska även förbi budofitness och lämna av lite cookies och brownies... det ni.. hehe..


Nä puss och Godnatt på er!!



Min vän, du är det finaste jag vet, du är det vackraste på jorden.. hm sen kommer jag inte ihåg hur låten fortsatte. Men så du vet.. jag tänker på dig. du vet vem du är!!!!

Av Jenny - 17 juni 2010 12:06

Ja då la jag upp formstatus på mig och min kropp. Så eftersom det faktiskt va ett år sen tänkte jag göra det även idag!

    

Ser man någon skillnad? jag har fan blivit hemmablind!


Idag startade vi dagen med en härlig frukost tillsammans med farfar för att jag och Melvin sen tog oss ner till husets, uteplats. Där han fick bada lite och jag sola!! Eller det blev inte så jävla mycket sola för Melvin ville ha uppmärksamhet.. o det får han när som

      

Efter 1.5 timma så tog vi oss hemåt igen för lite lunch! Melvin börjar bli trött så han ska få sova.. jag ska göra en fuling. han ska få somna i vagnen så jag kan lägga mig på uteplatsen igen och sola!!! Jippi haha.. Vi får se hur det går..


Efter solning och sovning så ska jag ta mig mot sats på odenplan för lite träning. det blir ben eller bara rent av cardio.. får se va jag känner för!!


Puss på er alla glada

Av Jenny - 16 juni 2010 20:59

Jag sitter här i fåtöljen... mm jag tror fasiken den kommer vara alldeles utnött när vi flyttar härifrån eftersom det är min plats.. o jag är ju liksom mammaledig!! Alltså hemma rätt mycket.


Imorgon ska det bli toppen väder så jag ska faktiskt ta med mig Melvin till stranden för lite bad och lek innan det blir träning. Nu ska jag titta på greys, tänkte bara visa mitt ärr faktiskt.. Det ser hemskt ut i mina ögon och jag är lite bitter över att det fick bli kejsarsnitt men nu är det gjort och jag måste vara stolt över mig själv..

  

Sen tänkte jag även visa en bild på våran lägenhet eller iallafall planlösningen.. Ooooo snart får vi vårat egna hem!!!

  


nä nu är det intressant vi hörs sen puss

Av Jenny - 16 juni 2010 19:29

Melvin sov en halvtimma kan jag ju meddela.. EN halvtimma för 1.5 timmas tjorv!!! Men vi båda två höll det goda humöret och tog oss lite lunch. Melvin åt korv med bröd och nektarin..

  

det va toppen! Efter lunchen tog vi oss ner till lilla ängen utanför huset för lite lek och fotboll.. 

  

Han skrattade hysteriskt när jag sprang där och sparkade den lilla lilla bollen framför mig. Sen letade vi harbajs.. för det fanns det massor av kan jag tala om.. herregud!! haha. Efter en timma fick vi nog plus att hans ögon började rinna lite lätt. Det va alltså dags att ge sig därifrån. Vi tog oss hem igen för att byta lite kläder och packa skötväskan!!


Sen började jag traska.. mitt mål va sats borta på odenplan. Melvin somnade rätt fort men även denna gång med bråk och kämp, jag fattar inte!! Men han somnade  ialla fall och det höll sig en timma jippi... Men jag säger så här.. fy fan för att gå i stan nu med ett sovande barn.. det är ju folk och liv precis överallt. Vilken väg man än väljer att ta så är det katastrof!!! Herregud.. skriker inte barn så är det hundar eller gamla kärringar... Eller bilar som tutar.. haha jag gick där och va lite orolig över att han skulle vakna. Kl va ju bara ett o barnpassningen öppnade inte förrän kl tre.. 


vi tog oss in till gallerian för att jag skulle få i mig lite mellanmål innan träningen även där inne va det fullt med folk. Jag hann  vara där inne en minut innan en äcklig jävla äcklig kille skulle äckla sig!! ni vet så där typ kiss kiss kiss.. mot mig. men tro mig.. jag skrek åt han.. o han låtsades som han gick och gjorde så åt sin kompis.. äckliga jävla människa!!


Jaja Melvin vaknade och vi stegade mot vårat mål.. budofitness låg ju på vägen så vi tog oss in där för lite på hälsning av Annie .. Men mitt öga skådar en annan person där inne när vi är på ingång. Det är min gamla vän Daniel!! oo det va länge sen vi sågs.. vi har nog känt varandra i tio år!! Lilla snälla daniel!!! Så vi stannade en timma!! 


sen tog vi oss till slut till sats.. coffe va där så melvin blev överlycklig..Jag lämnade han alltså utan problem för att sen sticka och pumpa ryggen!! Det gick toppen.. fy fan va skönt när det gör ont.. Annie kom förbi och körde lite cardio jag hann stå med henne i sex minuter haha.. 


Sen hämtade jag Melvin och här hittade jag både han och coffe..

  

Ser ni min unge där inne någonstans.. haha.. De hade tydligen suttit där hela timmen och kastat bollar haha skoj!!


Nu är vi hemma och har ätit god middag, även hunnit med ett bad åt odågan har vi!! toppen dag trots att jag känt mig lite ensam.. Men jag har ju Melvin!!


Nä nu ska vi kramas lite innan läggdags.. 

puss på er

Av Jenny - 15 juni 2010 23:30

jag hade tänkt att ta oss ut på lite lek innan lunchen här borta i nacka. Men Melvin ville annat. tio i åtta visade han tecken på att vara dunder trött, alltså riktigt trött. Jag tror att det där medlet han fick i sig igår visar sig även idag. För han ramlade hela tiden, kunde knappt sitta själv och ögonen gick i kors. 


Så vi förflyttade oss in i sovrummet .. han la sig självmant på kudden och somnade NÄSTAN!!! När han märkte att han faktiskt höll på att somna.. ja då började han böka där inne. Inte som annars då han har lite energi kvar i kroppen. Men han ålade. .försökte säta sig upp men dunsade rakt ner igen då han va så trött... 


Men fan jag fattar inte vad det är som är fel, är han rädd för att sova på dagen?? För han höll på i en timma och tio minuter!!! Jag tänkte precis gå upp me dhan och ta oss en promenad istället. MEn kände mig lite elak för jag såg verkligen hur trött han va. Hans ögon kunde han inte hålla öppna, när han satt så ramlade han direkt ner som sagt. La sig gärna på mig.. höll på  att somna men då skulle han upp igen..


Idag gjorde jag inte någon stor grej av det utan lät han hålla på.. Men jag fick ju som sagt nog till slut och ville upp.. för vem fan vill ligga i sängen hela dagen bara för att försöka få han att somna!!!! Men han somnade!!


På kvällarna somnar han.. ja vissa kvällar är det såklart jobbigt. .men då är det för att jag inte vill ligga där utan jag vill gå och titta på tv. hehe..


Men på dagarna.. han vägrar verkligen.. riktigt vägrar!!!!!


Nu ska jag sätta mig på balkongen innan solen försvinner från våran sida... Sen när Melvin har vaknat får vi se vad vi ska hitta på.. kanske ta oss till sats. Det blir nämligen ingen dans för mig ikväll för Jonas jobbar lite extra med sin vän. Så jag och Melvin får roa oss bäst vi vill.. 


Puss på er.

  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards