Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 21 juni 2010 16:09

Jag och Melvin tog oss en promenad till odenplan, han somnade nästan direkt. Så han sov hela vägen lång. Väl framme vaknade han direkt.. bra min fis!! Vi tog oss en halv banan var för att vara så starka som möjligt !!


Coffe va där såklart Melvin blev överlycklig, eftersom han precis hade vaknat va han dock lite grinig och ville helst av allt bara sitta och krama mamman sin en stund! Efter tio minuter lämnade jag han där alldeles ensam o han blev ledsen haha. .Men det gick så klart över så fort jag hade stängt dörren.


jag tränade och det va skönt. Körde inte jätte tungt utan det blev 15 minuter stampmaskin 10 minuter cykel. Sen knäböj, utfall och upp o stå på bänk. 


Avslutade med rumplyft med boll!! Härligt!!! idag lyxade jag även till det med en dusch. 


Lunchen för mig och Melvin blev på ett thai hak där i krokarna som smakade oki.. Men vi va båda så hungriga att det slank ner alltihop.. Melvin älskade räkchipsen!!


Alltså jag måste få avreagera mig lite.. Imorse tog jag undan efter mig, Melvin och Jonas såklart.. MEn sen fick jag även ta bort denna haha

   det va smutsigt i maskinen så det va inte jätte jobbigt att ställa ner den.. Men jag är inte mamma eller tjej åt alla i huset.Så nu när farbror fredrik är här tycker vi väl att han ska plocka själv... o nej jag plockar inte alltid undan direkt efter mig .. men det blir gjort till slut iallafall. 


sen åkte vi och kom hem nu.. ja då står detta framme.. 

   Nu va allt i maskinen rent och torrt så det hade bara varit att plocka ur och sen i!! Men nu måste jag göra det.. FAst vet ni vad.. det tänker jag inte!!! Så de så haha.. 


ja det blir väl lätt så ibland.. plus att våran skinka är slut.. hade jag fått veta det hade jag ju såklart gått och handlat det innan jag kommit hem. Men nu är ja ghemma och jag orkar mig int eupp för alla backar igen så imorn får det bli ägg på smörgåsarna.. om det finns såna kvar vill säga.. !!!! 


Innan vi gick hem till farfar så stannade vi lite på ängen för lite lek.. och spring av oss springet i benen

   Vet inte om ni ser det. Men Melvin har en stig helmer!! haha..


Nä nu ska vi mysa lite framför tvn innan det blir middagsdags.. pusspå er alla glada

Av Jenny - 21 juni 2010 10:00

Både jag och Melvin är liksom slöa, trötta hela tiden! Sova på natten får vi, i morse vaknade vi upp kl 8. Härligt! Men nu sitter vi här och är super trötta igen! Är det vädret? Är det tristess.. vad!? 


Jag sitter och funderar på hur vi ska göra idag, träna ska jag göra iallafall. Men undrar om jag ska vänta tills ungen ska sova så jag tar mig en promenad eller om vi tar bussen och han får sova efteråt! Ja det märker vi.


Frukosten fick han äta själv idag och tro mig han blir bara duktigare och duktigare trots en massa kladd

  

Jag slog i bordet med handen en gång för han kastade mat på golvet.. hm då skulle han göra lika dant

  

När han märkte att det blev kladdigt på bordet ja då fortsatte han!!! Undra hur det ska bli i våran lägenhet då vi inte har bord på hans kökstol.. Detta är farfars stol som ska stanna kvar här!! Men det löser vi väl på någe sätt.


Nu ska vi sparka boll en stund medans jag sitter och funderar på hur vi ska ta oss till väga idag. Träffa Maija står på schemat så håll tummarna att det sker idag. Jag saknar ju min lilla kylmäkorpi!! 


Nä nu svamlar jag igen.. Jag måste bara säga detta att fy fan va jag längtar efter våran lägenhet.. Jag trivs faktiskt bra hos farfar och han är helt underbar.. men det är även skönt att få sig sitt lilla egna krypin liksom. Där vi kan få vara själva när som, äta vad vi villl.. Melvin kan ha sina saker vart han vill utan att mamma och pappa känner sig i vägen!


Nu blir det ju lite tufft. Eftersom jag lagar mat åt alla, plockar undan plus att jonas bror är här ibland då blir vi fler.. Men städa efter han hahahaha det får du stå för själv fis!! 


Nu kommer Melvin med sin stora boll han fått från gammelmoster Janeth så vi ska sparka den lite... eller jag sparkar och han springer haha..


puss på er

Av Jenny - 20 juni 2010 23:00

Idag bidde det en lång dag! Dagen började med att jag vaknade upp före alla andra i familjen, mm helt rätt jag vaknade upp före Melvin!!! Va är det för fel på mig.. när jag får sova ut ja då kan jag inte. Men helt ärligt.. jonas mobil plingade till 07.20 imorse och lättväckt som jag är vaknade jag alltså upp!!!


Sen är jag en sån som inte kan somna om, om jag väl vaknat!!! Men tro mig jag försökte in i det sista att få sova en blund till. Jag gick upp istället och bara va för mig själv, skönt det me!! Sen fick Jonas en order av mig att köra mig och odåga bort till tyresö så vi fick umgås lite med släkten!! 


Jag och systra min tog med oss ungarna till det stora centrumet där borta.. Mormor Hjördis fick även hänga me. Det bidde lite shopping av solglasögon

  

Alltså jag gillade de... köpte även ett rosa fodral till, knallrosa. hehe! Systra min hon köpte svarta med ett lila fodral till. De kommer senare..

Vi gick runt där inne och bara umgicks lite. Melvin och Marlon började med att luncha.. Melvin är två år yngre än sin kusin men äter dubbelt så mycket... så vi får se hur detta slutar. 

Vi vuxna tog lunch på hörnet..

   Jag va tvungen att lägga ut denna bild för ser de fan inte lite bittra ut alla tre.. haha.. Men som sagt vi va hungriga och ville ha mat fort!! 


Vi lämnade mormorn så hon fick ta sig en taxi hem. Vi andra hade planer att ta oss till Alby friluftsgård o titta på alla djuren med Malin och Avalon i släptåg.. de två hoppade av.. Jag skulle vara i stan kl fyra så jag hann inte. Melvin låg ändå och sov.. O när vi stod där och diskutera ja då dök Alenka upp.. våran fina Alenka.. Så vi hamnade på ängen utanför centrum och snacka en massa minnen plus midsommar planer

   Kan meddela att alla kort jag har på Alenka(Angelika) ser ut så där. hon vill ALDRIG vara med.. men för att man ska ha lite minnen av henne får man blixtra på ändå! Vi satt där en stund. Melvin han sov.. han sov fan i två timmar. jag som hade tänkt låta han leka av sig lite energi innan vi skulle kliva på bussen mot stan!


Till slut tröttnade vi på allt och alla så vi gick åt varsitt håll allihop. Melvin vaknade upp så vi gick och köpte oss lite mellanmål som vi kunde äta på bussen. 


jonas väntade på oss borta i gullmars för att vi skulle ta oss mot sumpan/solna så vi kunde få oss lite träning. i vanlig ordning släppte de av mig på sats för att sen fortsätta vidare till balance. Alltså helgerna är så sköna.. då jag kan träna själv, Melvin är med far sin på hans gym. Jag får ha min musik i öronen. 


Träningen för mig idag blev armar, shit va bra det gick!! Sen cardio i 25 minuter.. hm medans jag står där och tränar o känner mig hur duktig som helst hände det en sak. Jag hade min shaker på golvet, det stod även en bänk där.. lite i vägen för mig så jag putta den lite så den flyttade sig..


Skiten välter, välter över min shaker som gick i hundra bitar... mm den gick fan sönder. Vattnet som va i.. den va full.. rann ut över hela jävla golvet!! Folket tittade på mig och vi alla började skratta lite. Jag sa det att jag blir stark när jag tränar så bra.. Men jag sa det nog med blossande kinder.. haha.. men det gick bra och personalen fickkomma och torka upp vattnet.. hehe.


Dagen slutade med att vi storhandlade lite på ica och att Pappa Jonas lagade pizza åt oss här hemma, farbror Fredrik fick även smaka pizza. 


Melvin somnade utan middag, han va hur trött som helst.. och somnade innna kl 8. Min lilla fis!! Men det va rätt skönt då kunde vi titta på filmen vi hyrt som blev Wallander.. hur jävla bra som helst.


Jaja nog om idag.. imorn är en ny dag och då blir det nog träning. men det beror på vädret!!!!


Puss på er


Tess... försök att hålla dig till sådant som du tål hädanefter mohahaha..

Av Jenny - 19 juni 2010 22:50

är det väl ingen som har missat att det är här i stan. Bröllop mellan prinsessan victoria och daniel! Nej jag har verkligen inte missat det men jag har int eheller suttit hemma för att titta på det då vi varit hela familjen borta i lägenheten.


Men nu ska ni få höra.. första samtalet jag gör är till mamman min.. hon viskar när hon svarar och jag frågar.. varför viskar du för. "jag är på bröllop" jag frågar igen.. VA är du på bröllop? "nej jag tittar på bröllopet på tv" jaha då kollar hon på bröllopen och kan inte prata med mig.. 


Några minuter senare ringer jag far min för att fråga en sak inom bygget.. Han blir helt förvånad och tydligen hade hela familjen där borta i gustavsberg undrat vem som kan ringa nu.. Det är ju bröllop på tv.. haha då undrar jag.. 


Va det bara jag och min familj som inte satt fastklistrade vid tvn och tittade?? folket blev ju inte ens glatt när jag ringde och de fick höra min vackra stämma.. hahahaha ..


Ja men visst är det toppen skoj att de äntligen fick gifta sig efter allt de varit med om. Jag har tittat lite nu så här på kvällen o jag har faktiskt fått mig ett par tårar vissa gånger!


Men att sitta och titta hela dagen hade jag aldrig haft förmågan till.. jag kan ju  knappt sitta still en hel film.. 


Alltså är det bara jag som tänkt på att, Daniel.. han ler hela tiden men han ler med stängd mun! han ser lite ihop knipen ut.. hehe.. ler man inte med hela ansiktet? 


Nä nu ska jag efter godis ätande gå och borsta tänderna för att sen gå och lägga mig o sova en stund.. Imorn är en ny dag o då ska jag och odågan till tyresö för att umgås med familjen Olsson.. ja ni vet.. min familj!! 


Puss på er

DU!

Av Jenny - 19 juni 2010 19:12

Ja du ja. jag är lite lätt irreterad då det alltid är en massa skitsnack tjejer emellan. Skitsnack är ingenting jag tar min tid till! Säger jag något så är det något jag även vågar säga till dig!! 


Nu är det så här att jag har råkat ut för massa skit!!!! O tydligen så har jag sagt att jag inte tycker om dig! Jag vet exakt vad jag har sagt. Det jag har sagt är.


Att jag tyckte du va lite blyg.. i Men är man blyg vet man oftast om det och det är inte något som är elakt om någon tycker det. Jag sa även att, om vi skulle vara ensamma skulle det nog bli lite konstig eftersom jag är rätt framåt och rätt högljudd. Men jag har haft jätte trevligt med dig i sällskap!! Alltså ingenting som är elakt utan fakta.. Som du säkert oxå själv har tyckt. 


Det tråkig är oxå att den jag har pratat med eftersom jag vet vem jag har pratat med om detta.  Själv tyckte likadant.. sen att det kommer ut på fel sätt är rätt tråkigt. Men hade DU kommit till mig och frågat så tro mig.. hade jag sagt exakt samma sak till dig!! Då hade det kanske inte behövt som det blivit. Och att man betett sig enligt mig rätt elakt!!!! 


Så tack för mig..


nu ska vi sätta oss och äta räkor. puss

Av Jenny - 19 juni 2010 19:02

Imorse innan vi tog oss någonstans va jag tvungen att byta tröja på Melvin ca tre gånger.. VArför??

  

Därför.. Han dregglar så in i norden.. jag har aldrig fått bara vara.. Alltid varit tvungen att ta med mig ca fem extra tröjor. jo för först va det ju spyor, herregud va ungen spydde. vi fick ju t o m receptbelagd ersättning för det skulle stoppa upp men inte då.. Nu är det dreggel.. mm han har fått så mycket tänder.. tänderna började rätt tidigt här hemma hos oss.. så nu ploppar de upp en efter en..


Men vi tog oss mot lägenheten i alla fall till slut. Med lunch åt mig och jonas. Melvin somnade på vägen, jag hade ju tänkt att vi skulle leka lite där uppe. Men Melvin han sov i två timmar han. Så jag satt där och gjorde absolut ingenting.. mös lite för mig själv och med min iphone.. hm men batterierna tog slut!!!  Till slut så vaknade ungen och vi fick oss lite lek där ute i sandlådan. Vi hade det hur skoj som helst. Sen åkte vi till affären alla tre för att inhandla middagen som består av räkor med tillbehör.. Gott. 


jonas åkte tillbaka till lägenheten innan middagen medans jag och Melvin tog oss hemåt. Jag satte Melvin i fåtöljen framför tvn för lite lördagsgodis.. han har aldrig fått en egen skål utan fått smaka lite här o där men idag fick han lite grann.. o han mööös

  

Jag fick knappt kontakt med ungen.. Efter en stund fick han sig sin middag som bestod av tacopaj... han älskar tacopaj! sen blev han smutsig och jag tyckte han behövde sig ett bad.. 

&hl=sv_SE&fs=1&">

&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="304">

Det tyckte inte han.. Men självklart så är det jag som bestämmer här hemma!!! Nu har han fått bada och vi myser lite till framför tvn innan Jonte myra kommer hem..


Oj det blev mycket Melvin i detta inlägg. men hallå jag spenderar typ alla timmar på dygnet med han!!! Jag har tagit en vilodag från träningen idag men kör igen imorrn!!!


Nä nu ska jag börja duka upp lite godsaker åt oss!! Det ser ut som att vi blir ensamma för en liten stund i alla fall. puss på er


Av Jenny - 19 juni 2010 08:29

Lördag idag och solen skiner, kan det bli bättre? 

  

Jag och Melvin sitter här och tittar lite på tv. Jonas åkte iväg för ett möte borta på proteinkungen. Fredrik ja han ligger och sover såklart klockan är ju bara halv nio hehe. 


Melvin sov i sin säng till halv åtta i morse.. anledningen till att han vakna upp va.. .. JAG haha ja jag vaknade ju kl 7 o hade inte någon lust att ligga där inne nå mer. Jonas syster Jenny ska ju komma hit med en massa tjejer, det är möhippa på gång nämligen. Så jag och Jonas ska blåsa upp massa helium ballonger innan de kommer.. o när han kommer hem igen!


Dagen idag blir nog spenderad uppe vid lägenheten då jonas ska jobba hårt där inne.. jag och melvin ja vi roar oss ute på gården.. minipoolen tar vi med oss om det blir så varmt. 


Alltså jag har lite funderingar. Det finns de som gärna gärna vill ha umgänge med Melvin och vill att han ska känna de. Jag har nämligen fått ett förmaningstal när han va nyfödd. MEN för att de ska träffa Melvin måste jag kämpa!! Det är jag som måste ringa, jag som måste höra av mig. Ska det vara så.. ska det vara mamman som gör så Melvin har kontakt med de han ska ha kontakt med.. är inte det upp till personerna själva?? oavsett om det är min familj eller Jonas familj. Min familj är ju lite lättare eftersom de har jag ju daglig kontakt med och där är kontakten ömsesidig. Men jag har inte den energin att lägga ner på att alla ska få bra kontakt med han..


så är ni intresserade är det även upp till er själva!! Vill ni inte ringa mig ring hans pappa!!! För Melvin blir äldre och äldre. .ja man kan väl vänta så han blir stor nog... men hur kul är det att missa allt liksom.. 


Ja slut för mig.. Jag ska ta mig lite frukost nu för att sen busa lite med min odåga här hemma som just för tillfället sitter och äter toalettpapper.. hans favorit!!!! 


Puss på er

Av Jenny - 19 juni 2010 08:18

Bestod dagen av igår! Melvin fick sig lite lunch sen va det ju dags för hans sovstund.. Jag tänkte att jag skulle låta han sova i vagnen och jag tog mig en fettis in till odenplan! 


Så vi skyndade att packa ner en massa skit.. Pappas dusch kläder, mina duschkläder. Melvins väska.. packåsna står det tydligen i pannan på mig. Men vi började styra våra fotsteg in mot stan. Melvin somnade innan vi kom till slussen igår. jippi. så jag kunde alltså gå där och lyssna på min musik helt allone!! Hänslyslös, jag?? Absolut!! Nu i dessa tider när bröllop vankas i stan så kryllar det av en massa jävla människor inne istan.


Så kör jag inte bara på och skiter i allt o alla.. självklart försöker jag hålla allas fötter undan vagnen våran. Men gör jag inte så ja då kommer jag inte någonstans!!! För folk går där fyra på raken och tror att de är alldeles ensamma där inne i stan. Absolut inte någon som vill komma förbi!! Så det är bara tuta och köra, hörlurarna på högsta volym så hör man inte om någon säger någe!! 


Så fort jag kom fram till budofitness igår har jag aldrig gått. jippi. svettig som satan.. hääärligt!! Vi stannade till där inne och hälsade på tjejerna lite, de där tjejerna som är lite coola o häftiga ni vet hehe. Sen ringde jonas..


Våra planer va ju att ta oss till sumpan, Melvin skulle med jonas till balance o jag träna på sats. MEN balance barnpassning stängde tydligen kl två.. jävla skit sa jag!! 


Men då stegade jag upp till sats på odenplan för att få mig träning där. ja då hade även de stängt kl två. MEn helvetes jävla skit då!!!!!! Klockan blev bara senare o senare. Så jag och jonas skulle helt enkelt få turas om att träna. Så vi åkte till solna.. Vi gick av bussen. och tro mig. det stört regna hela jävla vägen. Blixten slog ner några gånger oxå så jag sprang. herregud så jag sprang. ni skulle sett mig. dyngsur, livrädd för att blixten skulle ta melvin.. haha ni kan ju tänka er, jag har nog aldrig sprungit så snabbt.. löjlig? ja låt mig vara det då!!


Vi kom fram till slut till balance där vi fick sitta i nästan en timma o vänta på pappa jonas. Men det gick bra. Jag och Melvin va där uppe och spela lite boll. sen va det min tur att träna.. snälla som de va fick jag träna just där. .på balance. 


För mig blev det axlar. hääääärligt!!!!! 


Efter träningen skulle vi faktiskt hem till Catta, Kim och deras Trista.. det va ett tag sen vi träffades jag och Catta Men nu ville vi dit för att säga hej och självklart titta på deras hus. Det är aldrig fel att få lite ideer när man fixar eget. Vi hade en härlig kväll, huset va toppen fint.. 


Melvin älskade Trisats leksaker och röjde där inne.. han va alltså överlycklig. Trista och Melvin va lite försiktiga mot varandra i början men sen ska ni få höra. Jag satte på lite musik o där stod de och dansade. Trista ja hon valite kräsen och skulle helst höra på finsk musik. .finsk.. nej tack sa jag. haha.. 


Till slut blev klockan super mycket så vi började röra oss hemåt för lite sömn!! 


Men dagen började med katastrof och slutade i mys.. toppen


Min snygga kille igår

  

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards