Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 8 juni 2010 21:55

Jag och Melvin började dagen med att ta oss en promenad till odenplan för lite träning. Han brukar alltid somna när jag är på väg.. behöver typ bara komma upp för backen hemmifrån. MEN idag ska ni få höra, en jävla halvtimma fick jag gå där o sjunga trollmorsvisan!! Ja folk tittade bakåt när jag kom farandes där!! Vissa som mötte mig log mot mig o undrade väl, Va fan jag hade fått till frukost!!!


Men han somnade till slut o jag kunde sätta på min grymma musik i öronen och traska vidare, nej då skulle det ringas och smsas i min telefon så musiken blev avbryten gång på gång!! Så jag gav upp det där med musik och pratade i telefonen hela vägen istället!! 


som alltid när vi tar oss våran tripp till odenplan så stannar vi förbi budofitness o hälsar på Annie, hon blir lika glad varje gång. Tyvärr så sover Melvin varje gång, våra försök att väcka upp han misslyckas jämt!! Idag va hon på språng för att köpa mer chips till tjejkvällen hon ska i butiken på torsdag.. kom dit vettja!!!! Ja ni läste rätt CHIPS!! Mm haha.


Men vi tog oss till sats o där utanför fick jag väcka upp ungen för att han skulle få sig ett litet mellanmål innan minisats bravaderna. Han hade det toppen där inne medans jag va i gymet och pumpade mina ben!! Helvete va svettigt och tungt det blev... bra där Jenny!!!! 


Efter gymet så ringde vi finaste Nadine, ja hon är fan vacker!! Ja hon är även en diva många gånger men det är hon liksom. VAcker är hon ändå!! Vi tog oss en lunch.. eller jag gjorde det hon hade redan ätit. vi satt väl o snacka i två timmar om allt o inget. För att sen ta oss hem allihopa!! 


Nadine det va hur skoj som helst att se dig igen efter ett år.. mm det va ett år sen vi två såg varandra!! Då va jag gravid ojävlig.. men nu så..


Puss på er..


Ja dagen fortsätter i ett annat inlägg

Av Jenny - 8 juni 2010 08:03

Idag är det tisdag här borta i nacka.. hehe. Natten va inte jätte rolig då Melvin vaknade några gånger och va ledsen, somnade om varje gång men det tär ju på mamman som måste vakna upp o trösta. Till slut vid fem tiden fick han komma upp till våran säng. Men då va jag så jävla kissnödig, hade jag gått upp och kissat hade ungen vaknat upp o velat gå upp. Så jag fick hålla mig. Tänk er när man är så där jätte kissnödig o drömmer om att få kissa men det kommer aldrig,haha för då kissar man på sig!! Så va jag fram till lite över sju då odågan ville vakna!!


Men jag är rätt utvilad ändå så nu har fisen fått sin frukost. Men att ta sig fram till våran plats där vi äter frukost varje dag, där hans stol står va ett meck. Ja farbror fredrik hade lagt sig precis framför stolen jag ska sitta på. Så vi fick kliva över med stora steg för att inte trampa på han. Melvins stol står ju där så vi va ju tvungna att sitta där. Men det gick bra!   


Så nu har han fått sin frukost. Jag måste fråga er en sak. Melvin är en rätt bestämd pojke, nej han bestämmer inte över mig. MEN han vill gärna slå på tvn, eller speglarna med sina leksaker. Jag säger nej och blir arg. Vet ni vad han gör då.  Han tittar på mig med en kaxig blick skrattar och fortsätter slå. Jag går dit tar bort han och tar leksaken. Då skrattar han o börjar slå med sina händer!!


Så är det med det mesta, han skrattar när vi blir arga. Vi skriker inte för att skrika hjälper inte så mycket utan vi båda gör mörkare röst! Jaja det blir väl fason på han me någon gång. hehe.


Nu ska jag äta min frukost för att sen sticka till odenplan o träna 


puss på er.. 

Av Jenny - 7 juni 2010 19:36

Idag efter  Jonas varit o jobbat i lägenheten så stack vi in till stan en stund för han hade ett litet möte han va tvungen att gå på! Medan han gick på mötet så tog jag och Melvin oss mot gallerian för att framkalla lite bilder. 


Jag tänkte även att vi kunde gå och säga hej till våran Tess som jobbar där inne. När jag pratade med henne gick vi förbi en blomaffär, Melvin pekade in där.. han ville alltså köpa en liten present åt Tess. Självklart gjorde vi det!! Vi träffades o han va i sitt esse där inne, kröp och gick omkring så t o m folk stannade upp för att titta!! Jag tror min prins kommer bli något stort jag!!


Sen ringde pappan o vi skyndade oss tillbaka till bilen. För att den skulle ta oss mot solna/sundbyber. Jag blev avsläppt i sumpan för att träna min rygg på sats. Jag skulle egentligen köra ben men jag va verkligen inte p åhumör för det så det blev ett tufft rygg pass istället. Efter det blev det en promenad mot solna!!


Nu sitter vi här hemma o bara jäser lite. Tro det eller ej så ska faktiskt farbror Fredrik bjuda på middag.. mmm jag slipper laga mat.. hehe.


Nä nu ska jag umgås. puss på er

Av Jenny - 7 juni 2010 14:15

hade vi det hur bra som helst. Det blev dock inge bad för Melvin eftersom det inte va strålande sol o varmt ute! Så vi fick nöja oss med lite lek i gräs mattan. Ja vi höll oss till gräsmattan till en början! Melvin inspekterade vagnens hjul han tycker väl de knarrar eller nåt när vi är ute o går

  

ni som känner Melvin vet ju att han pratar rätt mörkt o lägger gärna till en hes het så det kan låta lite som exorsisten. Men grannarna som varit ute på sin balkong kom ut till oss och ville säga hur charmig våran lille kille va!! Att han lät så himla härligt. Sen frågade de vem han fått sin bestämdhet av.. eller de frågade samtidigt som de pekade lite på mig. haha. det stämmer ja!

Här säger han nåt till en av grannarna

  

Efter ett tag flyttade vi oss till gungorna i sandlådan då en pojke med mamma kom dit som vi träffat förr!! De gungade, Melvin skulle absolut inte gå upp ur gungen.. i alla fall så länge som den andra pojken gungade!! Men till slut tröttnade vi på det oxå och förflyttade oss till gräsmattan igen för lite mellanmål.

  

Vet inte om ni ser grässtråt han har i munnen, mycket riktigt han åt hellre gräs än sin kaka!! Pappa Jonas kom ut emellanåt som en dammråtta för att umgås o mysa lite med oss. 

  

osminkad o sol i ansiktet, kan det bli mer härligare.

Så här ser det i alla fall ut när man tittar in i våran balkong på kökssidan

  

Ser ni att det lilla fina härliga fönstret är kvar. haha.. Va tycker ni.. ska det vara kvar. haha. Nej usch och fy det ska väck. jonas har varit jätte duktig som dragit elspår o gjort en massa annat.  På torsdag kommer elektrikern o fixar det sista för att vi sen bara kan tuta och köra!!! 


Melvin sov inte i morse så vid halv två när jag tänkte promenera hem igen mot farfar, så somnade han så fort jag satte han i vagnen!!! Men eftersom han sover i vagnen sover han nog inte så länge.. 


Sen blir det iväg mot solna för lite träning.. 


Puss på er

Av Jenny - 7 juni 2010 14:06

Jaja inatt fick Melvin sig en flaska vi tre tiden så vi fick sova till kvart över sju, härligt!! Vi steg upp o kollade lite tv. Efter frukost så såg det ut så här i köket.. lite mer saker va det innan jag tog bilden..

  

Melvin är som mamman sin o ska dra fram precis allting!!! Sen tänkte jag testa mina shorts som jag köpte förra året.. Ett par shorts jag köpte i lite mindre storlek för att "växa" i. Förra året va de tajta

  

Men i år är de t o m lite förstora. Men med såna badshorts gör det inte nåt om de är lite stora!

  

fan jag ser skillnad. men på vågen står det still.

Sen när vi packat o jag skulle klä på Melvin hans kläder ja då fick jag jaga honom, han älskar att bli jagad!!

till slut blev vi klara och tog en promenad mot lägenheten!

Av Jenny - 6 juni 2010 20:41

Jepp jag tänkte ägna detta inlägg åt att visa min Melvin från idag. inte för att vi gjort nå speciellt men Melvin förgyller den liksom!

  

Är det någon mer än jag som ser att han försöker se ledsen ut så han ska få smaka mer hallonsmoothie. hehe ser ni även pekfingret där.. Ja det ska börjas i tid!

sen vet jag inte riktigt va  han gjorde men började mysa med golvet

sen börjar han låtsas gråta. hehe. O kläderna ni ser i en hög där på golvet, ja jag kan meddela er att det är bajskläderna. Ni vet, de kläder som Jonas har på sig när han är ute o spolar bajs!! URK!!!

Sen skulle vi ju träffa upp pappa jonas för att ta oss ut mot åkersberga, Men han fick sig ett jobb så jag och Melvin tog oss mot sjöstaden istället. På vägen dit satt Melvin och berättade nå otroligt intressant. MEN jag behöver hjälp med tolkningen!

O ja. det ni ser i hans hand är en våtservett. Det har blivit som hans snutte.. våtservetter!!! Min kille det där.. Ja vi tog oss mot sjöstaden. Melvin somnade i den härliga solen jag knatade. Stannade utanför något som luktade otroligt gott. Jag kunde verkligen inte gå därifrån!! Stället va en pizzeria. jag tog mig en härlig pizza! Den är inte så härlig så här i efterhand. för jag känner mig svullen

  

o flottig plus att när jag rapar så komer det varma rapar med gammal ost lukt.. ja ni kan ju tänka er!! mohaha. men vi har myst här hemm ahela kvällen efter våran lilla tripp. Jag känner mig mest platt i baken för jag suttit på den i flera timmar. Absolut har vi spelat boll o kastat leksaker här hemma!! Kasta leksaker är Melvins nya favorit lek. helst om de går sönder oxå. ja man sk asäga åt de men jag skrattar för fullt haha!! haha. ja det är lite roligt!!


Till middag efter våran härliga lunch blev det lite kavring med blåbärssoppa.. inget att hänga i julgranen men jag och Melvin tyckte det va otroligt gott. Jepp Melvin älskar kavring, mörkt bröd över huvudtaget. Inte jätte förtjust i vitt bröd är han inte. Min kille det!!! Men iaf. när jag tröttnade på att leka med min son fick han springa omkring bäst han ville!! Då kan jag ju tala om att jag hittade han här

  

ser han lite skyldig ut, ja han har lärt sig hur man öppnar skjutdörrarna!!! 

Han tycker även att farfars skåp med massa ljus o servetter i är roligt att rota i!! Jag har sprungit här hemma och letat efter alla ljus rester han kastat omkring sig!!


Nu efter våran härliga dag ligger han i sin säng och snarkar för fullt, jag ligger i sängen med min darling. Fredrik, jonas bror ja han städar lite tror jag.. farfarkommer ju hem idag.  Jonas, han är på jobb men kommer alldeles strax hem då han oxå hunnit förbi ica o handlat en massa skoj. typ blöjor hehe!!


Imorn ska vi vara uppe i lägenheten hela dagen, jag har med mig mini pool, slang finns. så kom dit!! puss på er nu ska jag snart gå och sova!!

Av Jenny - 6 juni 2010 13:54

vi har super tråkigt här hemma, inga krafter heller för att ta oss någonstans. Men så ringer Jonas som en räddande ängel. Han har varit iväg på jobb och tyckte jag och melvin skulle klä på oss för att vi alla tre sen ska dra ut mot åkersberga. Martin, Jonas vän/chef fyller år och ska bjuda på bullar o tårta fast helt ärligt så är det nog hans gravida fruga, Kim som fixat och trixat med det mesta!!


så nu sitter vi här och väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet så vi kan sticka. Med våran tur får han säkert jobb på vägen fast det gör inte så myket för vi behöver komma ut jag och Melvin!! Den här veckan har varit rätt dålig förutom några ljusglimtar med Amina och att solen varit här. hehe..


Igår glömde jag lägga ut en liten film på Melvin när han faktiskt håller med mig när jag säger att han är fin!!

Av Jenny - 6 juni 2010 11:00

jag brukar vanligtvis gilla söndagar. Men denna söndag vaknade jag upp på fel sida! Eller egentligen inte, utan jag är bara så trött. Jag skulle behöva få mig en egen dag utan melvin! De veckor när jonas har jouren blir det så intensivt. Är Melvin sjuk kan jag inte umgås, träna, ut o leka. O denna vecka blev ju lite en sån vecka!!


Så allt jag vill är att Jonas ska byta bort sin jour dag till ngn annan och bara umgås med oss!! inte ta upp båten, hålla på med lägenheten utan vara med oss!! Men det går inte för det är väl ingen som vill ta söndags jouren denna vecka tyvärr!!


Så det blir jag och Melvin ensamma även denna dag. Jonas kom hem från jobb kl 5 i natt, stackarn är ju helt slut!!! Melvin sov bra och vaknade upp halv sju i imorse.. me like!! så jag va rätt utvilad. Men eftersom Jonas kom hem så sent kunde jag inte direkt be han ta Melvin så jag kunde gå ut och gå. så jag stannade hemma. O här sitter jag nu, ätit dålig frukost, blivit grinig o allmänt trött! MEn jag ska nog mixa mig en smoothie strax o dricka den medans odågan får sig sin lunch. sen kanske jag tar mig ngnstans..eller inte. 


Just det. Melvin fick sig sin medicin i onsdags idag är det söndag! Han är bättre, nätterna blir bättre!! Ja det rinner fortfarande lite ur näsan. Men ögon o nätterna är bättre!!!!!! Jävla läkare som säger att småbarn inte kan vara allergiska.. nej men de kan vara känsliga!! Inte så jävla skoj för de o gå runt där med allergiska reaktioner. Om inte vissa vuxna orkar med det hur fan ska de små liven orka med det då???!?!!! 


Nu har även Jonas bror vaknat upp och ska äta sig sin frukost. Även om man tycker om alla så blir det rätt mycket när alla är på ett o samma ställe. Det kommer det även bli hemma hos min mormor. Så gissa om jag längtar efter våran lägenhet nu!! Men Jonas är ju ledig de tre första dagarna i veckan nu för att fixa med lägenheten. NEJ ingen jävla båt här inte. Lägenheten är viktigare faktiskt!!!!


Jaja nog om detta. Nu ska jag fortsätta vara lite grinig för att sen kanske till slut bli på bra humör igen.. hehe


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards