Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 15 juni 2010 23:30

Efter passet ringde jag min Jonas, vet ni vad. Han fick ledigt till slut och kunde följa med till sjukan!!!!! Vi tog bussen för att sen möta upp våran stora kille.. 


Nu ska jag berätta vad som hände där inne på SÖS.. jag hade  aldrig klarat det utan Jonas!! Då hade jag nog behövt ta hjälp av syrran else marie. Melvin va så där glad som han alltid är när vi träffade alla som skulle vara med. De sa till varandra och till oss att Melvin inte alls verkade trött. Men jag visste att han va trött eftersom han blivit väckt men han älskar all uppmärksamhet han kan få, uppmärksamhet ger han energi!


Sen efter en stund fick jag spruta i det där som skulle få han att somna i munnen hans. I gick det.. MEN fy fan han blev jätte ledsen när han väl fått allt i munnen och svalt för det smakade tydligen skit. Så han spottade, fräste, drog fingrarna i munnen och över nästan. Så jag fick sätta oss ner på golvet och leka lite så han glömde bort den hemska smaken!!  Efter en stund blev han lite groggy så Jonas tog upp han i sjuksängen för att få han att vava ner lite. 


Då började det.. fylle snacket.. herregud han va helt borta. Jag har filmat och fotat Melvin idag men jag väljer faktiskt att inte lägga ut något av det. För det är personligt. Han va  som en fylle gubbe ute på en park bänk. Han kunde inte sitta stilla för att han va så trött. han svängde och hängde. vi skrattade lite för det såg faktiskt lite roligt ut!! Men till slut såg han så trött ut. Vi ville att han skulle sova. Då kom det... 


han blev helt jävla hysterisk.. alltså riktig jävla snedtändning!! Jag fick ont i hjärtat och blev lite ledsen för jag har aldrig sett han sån där. han verkligen kämpade emot sömnen. Han skulle till varje pris hålla sig vaken. Tänk er då att hans ögon va nere nästan hela tiden. så han skrek skrek och skrek!! Först tog jonas honom, men det gick hani nte med på. Då gick jag runt lite med han men ingenting hjälpte. Han va rikgtigt jävla förbannad!! 


Vi fick inte någon kontakt med han heller, nej fy fan det va hemskt!!! Sen till slut somnade han i Jonas famn, mm Jonas fick ta över för han är starkare än vad jag är när det gäller sånt där. Sköterskan kom in efter han sovit i ca tio minuter och berättade att hon hört hur han försökt att kämpa emot, det kunde tydligen bli så. Han kände ju att han hade något i kroppen men visste inte vad, sen att han va så trött. Han va rädd min lilla lilla älskling!!! 



Efter han sovit en stund va det dags att flytta han till den lilla kuvös han skulle få ligga. Där i skulle han få en liten sån där inhalators mask, väst och något som tröck på hans lungor.. Mmm det såg hemskt ut. Jag har en bild ni ska få se.. en som visar hur han fick ligga

  

Det han fick på sina lungor/mage kom till lite senare. Men jag ville inte jätte gärna sitta där och ta kort när de höll på!! Testet gick jätte bra, Melvin sov hela tiden.. Han sov nog 1.5 timma efteråt oxå. Vi fick inte liv i honom. Han va så jävla trött. Men till slut fick vi tvinga upp honom. Jag visade han vällingflaskan och han drog på smilbanden på en gång. OOoooo va skönt ska jag tala om för er att det kändes. Att han inte mådde dåligt av det som hade hänt innan han somnade!!!!  Min lilla lilla Melvin. Han va fortfarande lite groggy så han skulle helst av allt inte få gå själv.. för han kunde ramla och slå sig illa talade de om för oss!!


Svaren på proverna. Det är som jag har misstänkt hela tiden. Melvins luftrör och lungor är för små. Det finns stora, lagom och för små.. hans är mindre än de som är för små. Det är därför han alltid drabbas så hårt när han blir förkyld eftersom hans redan försmå luftrör blir ju mindre av en infektion! Det är ingenting man kan göra något åt utan det kommer att växa bort. Annars är Melvin en frisk pojke berättade doktor per, en frisk pojke som bara haft lite otur när det gäller infektioner. Och eftersom han faktiskt drabbas så hårt uppmärksammas hans sjukdagar lite mer. 


Det känns så skönt att få svar på alla jävla frågor. Min glada fina Melvin som har varit sjuk rätt mycket men ändå varit så himla glad. Allergi medicinen ska vi fortsätta med. Doktor per tyckte det va lite konstigt att han drabbas av allergi i sån tidig ålder.. så vi håller tummarna att det är någe som växer bort!!


Men oo min lilla pojke.. han va så himla duktig. Jag hade aldrig klarat mig utan Jonas där inne, aldrig!! Jag är så jävla glad att han till slut fick ledigt!!! Så Melvin fick ha båda sina föräldrar med. 


Nu ligger min fis här i sin säng och sover så gott!!!!! Imorgon ska vi ut och gå till sats.. OM det inte är jätte fint väder för då sticker vi ut och badar!! 


Puss på er

Av Jenny - 15 juni 2010 23:25

Efter frukost så packade jag ihop alla våra saker för att sen börja traska mot odenplan, tanken va även att få melvin att sova en liten stund!! Han somnade en timma senare!!!! Saken va den då att han inte fick sova mer än en halvtimma eftersom han behövde vara trött lite senare på dagen!!


Så efter jag gjort mitt vardagliga besök borta på budofitness fick jag väcka upp min prins, svårt men det gick. Sen knackade vi på nere hos minisats o där va Melvins favorit. Coffe.. jag vet inte hur det stavas men en svart kille som jobbar där ibland! Melvin verkligen älskar han och lyser upp varje gång han ser honom. Idag va Melvin dock lite grinig eftersom han va nyvaken och inte alls fått sova klart. 


Men jag stack ändå när han hade som roligast.. Jag körde mina hängiga tuttar där inne på sats för att sen avsluta med lite mage. Jag har ju även niagra fallen på besök och kom på att jag glömt allt mitt skydd inne på minisats i skötväskan så jag fick försiktigt knacka på för att sen ducka ... haha.. Melvin han satt fint i coffes knä och började gråta när han ställde ner han.. oo va sött.. men jag fick mig mina saker iaf och kunde sticka in och duscha. mm jag drog på stort idag med en härlig dusch på gymet. Tyvärr fick jag ju streessa eftersom vi behövde dra oss vidare mot SÖS


Men ett härligt träningspass fick jag till o jag börjar se att mina former är på väg tillbaka.. ja det mesta i allafall. hehe.. 


puss på er

Av Jenny - 15 juni 2010 07:39

Vet ni.. håll tummarna för att det är en ny trend för Melvin att vakna efter kl sju. idag väckte jag upp han annars hade han nog sovit till kl 8 även idag. Men jag vill att han ska vara trött runt tio tiden då jag tänkte ta mig en promenad till odenplan för lite träning...


så han sover då.. leker sig trött på barnpassningen för att sen kunna somna på sjukhuset.. ja idag ska vi dit. o vet ni vad.. Jonas kanske får ledigt iallafall.. jippi..


Sjukhusvistelsen tar sen hela eftermiddagen eftersom han ska få vakna o de ska testa han... Sen blir det bara hem för middag!!! puss på er

Av Jenny - 15 juni 2010 07:38

Tjejer är ett elakt släkte. Tjejer kan verkligen vara elaka utan att få dåligt samvete, sen om de TROR något så gör de det till verklighet!!!! Sluta vara så elaka det sårar!!!!!

Av Jenny - 14 juni 2010 22:19

Jag har alltid varit nöjd med mina tuttar. De har varit små och fasta, fina! Jag tycker det har varit skönt att de inte varit så stora eftersom jag är så aktiv och älskar att dansa, träna, hoppa och skutta. Det är vad jag tycker om mina.. jag pratar inte om andras nu så ni vet!!!!! 


Jag är inte heller en person som har haft komplex, självklart har jag varit missnöjd med kroppen men inga direkt komplex. Ni vet såna man verkligen kan må dåligt över. Jag har klarat mig rätt bra.


Sen blev jag gravid. Då växte hela jag.. allt t o m näsan blev större ska jag tala om. Det som hände med tuttarna va att de fylldes med mjöllk. Mina små fasta tuttar fick töjja ut sig så all mjölk, mat till Melvin skulle få plats. Precis som magen och rumpan, de växte de oxå.. magen för att Melvin låg där.. allt annat.. hm ja för att jag åt!!! haha.. Kroppen är på väg tillbaka.. nej jag kommer nog aldrig mer se ut som förr i tiden men det gör inte så mycket.. jag behöver inte bli mindre men hårdare!!!


Tuttarna.. hm de har inte blivit sig lika.. överhuvudtaget!!!!! Tänk er mina små fasta bröst.. de blev som dollyparton tuttar om inte större med all mjölk.. mjölken försvann men inte huden.. kan ni tänka er då vad som hände med huden? om inte så kommer det lite längre ner! 


Mina tuttar, de blev större efter allt.. nu efter ett år. Ja de är större, men tomma!!! Så de hänger, det är som skidbackar.. ja ni vet de där hoppbackarna.. MEN utan snö.. helt jävla tomma!!! Träna ja det går absolut men tuttarna kommer aldrig mer bli sig lika igen!!! 


Jag ammade inte länge och jag är glad att de va små från början. De där komplexen jag prata om förut.. ja jag börjar känna mig lite dålig nu när jag tittar ner på mina tuttar.. haha men jag kan fortfarande skratta åt de!! För tänk er hoppbackar utan snö.. hur fan ser det ut.. Ni vet när man ligger på sidan och de bara hänger efter hahaha..


så jag sitter här och funderar.. Jag vill inte alls ha stora tuttar eftersom jag trivs med små!!! MEN jag skulle vilja fylla ut huden som finns där.. Så huden inte känner sig alldeles ensam!! Min vän.. en vän.. ja hon gjorde för inte så länge sen..

Hon tänkte som jag och fyllde sina med inte alls mycket utan hon fyllde bara ut huden.. Jag vill... men vete fan vart man ska ta vägen för att få den bästa vård.. Jag har hittat ett ställe.. dyrare än andra jag tittat på. MEN där ingår lite mer saker!! så jag sitter här och funderar som sagt.. kom gärna med råd.. NEJ jag vill inte ha stora och NEJ jag kommer inte ångra mig när jag gjort de. De flesta säger till mig att jag ska göra större än jag tänkt för jag kommer ångra mig.. 


Nu vill jag ju inte göra tuttar för att få de större som många av er där ute har gjort utan jag vill bara göra så påsarna inte är tomma längre!!! 


Kom som sagt gärna med råd.


Nu ska jag mysa lite med mannen min som kom hem helt rakad. han hade rakat huvet själv.. hahahahahaah säger jag bara.. kan ni tänka er en som rakar sig själv.. man ser inte direkt bakhuvet.. så ni kan ju tänka er hur det ser ut hahaha jag kan inte sluta skratta..


Jaja puss på er alla glada

Av Jenny - 14 juni 2010 21:18

Idag har vi varit inne precis hela dagen. Nästan hela dagen har jag även suttit i min fåtölj.. jag kallar det för min eftersom det är alltid i den jag sitter! Men idag så har jag fan suttit hela dagen. Oki inte när jag va och la Melvin eller då vi lekte i ca en halvtimma!!


melvin ja han har suttit här emellanåt men mest av tiden har han sovit eller lekt för sig själv.. Jag hade lite dåligt samvete i början av dagen men det släppte efter en stund då vi alltid är ute på språng.. Min rumpa känns platt och utan känsel för den fått sitta så länge haha...


Jag tänkte att Melvin skulle få lite miljöombyte så vi stack ner i porten för att hämta posten.. där ville han springa av sig lite 

 många tycker väl det skulle vara skönt att bara sitta här hemma. Men fan jag är fett uttråkad.. så jävla uttråkad!!!! 


Är det någon som kan se att jag matchar 

  

Haha nice.. 


Nej imorn blir det fart och fläng igen. För jag tänkte vi skulle börja dagen med en promenad till sats borta i odenplan för att vi sen ska ta oss till SÖS där Melvin ska få sova och andas i något.... Borta på sös blir vi nog resten av dagen då det tar minst tre timmar!!!!!


Nä nu ska jag bara fortsätta att sitta här o inte göra nåt!!!


pus spå er

Av Jenny - 14 juni 2010 10:41

I morgon ska jag och Melvin ta oss till SÖS. Han ska äntligen få göra det där testet då han ska få sova lite hårdare än vanligt och andas i någon maskin. Det känns inte skoj alls, eller jo självklart är det bra att vi äntligen får göra det. Melvin har varit frisk i en vecka nu.. peppar peppar!!


Det jobbiga är att jag ska få ta oss igenom det ensamma utan pappa Jonas. Han kunde inte ta ledigt! Det tar liksom hela dagen o jag ska bara få sitta där o titta på min bebis!!! Det går nog bra men det hade känts bättre om vi varit två om det! Han kommer  ialla fall efter han slutat och ska försöka sluta tidigare. Men allt går toppen great. Hans rosslighet har faktiskt varit bättre eller så är det jag som bara vant mig. men jag tror fortfarande att det är så som jag sagt. Det är något han kommer växa ifrån! 


Angående hans allergi medicin, jag har haft uppehåll nu i två dagar för att se om den hjälpt någe.. Mm det har den kan jag säga. Han har redan blivit tröttare, snorigare och hängigare. Så idag började vi igen och jag hade rätt angående att han va allerisk!!! Det ska läkaren få reda på imorn!!


Nä nu ska jag kolla klart på våra bästa år.. hehe. för att sen ge melvin lunch och lägga han. Vi har en riktig slappar och mys dag vi två!!


puss på er

  

En gammal bild ..oo vilken liten plutt han va

Av Jenny - 14 juni 2010 08:51

Idag är det måndag, jag tycker om måndagar har alltid gjort! Sen kanske jag blir tjurig och hatar tisdagar men idag är det måndag! Natten va toppen. Jag la mig på golvet så jonas fick ta melvin i våran säng. Mmm det va Jonas som la Melvin igår och när han lägger melvin hamnar han alltid i våran säng, någon som har en ide varför? 

Jo för att det är lättare haha. Jag frågade varför han gjorde så när jag verkligen bad om att han skulle lägga han i hans säng..


svaret blev. jo men han låg ju bara där, pratade, sparkade och ville inte somna. jag svarade.. nej det kan vara så vissa nätter men man får ha tålamod. Men icke .. Melvin låg i vår säng. Ich då fick som sagt jonas ta han!!


Men natten då. Ja den va underbar som alltid när Melvin sover med Jonas, jag tror att anledningen är. Jag vaknar ju av minsta lilla som Melvin har för sig. Medans jonas sover sig igenom skrik. Då får alltså Melvin vara lite mer ifred än om jag lägger mig i om jag är där så fort han tappar nappen och så vidare. Melvin sov natten igenom utan att vakna, sen kl sex vakna han upp en liten skvätt men somnade om direkt. Så när jonas gick la jag mig i sängen. Jag och odågan sov till kl 8!!! Härligt han sov alltså från 8-8. Men igår sov han bara en gång på dagen så jag ska nog försöka fortsätta med det!!!! 


Idag har vi inga planer, kanske tvättstugan om jag får lust till det. Annars sitter vi nog här inne hela dagen då vädret inte ser jätte skoj ut!! Träning? hm kanske.. men jag tar mig nog en vilo dag.. 


Nä puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards