Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 23 juni 2010 20:41

Jag tog mig en promenad ut till stan idag som i vanlig ordning! Melvin somnade och jag knatade på. sen tog vi oss mot Tumba, jag va ju lite skeptisk innan men det gick bra plus att Melvin sov hela jävla vägen dit bort!!! 


Dessie med två av barnen träffade upp oss sen började en härlig dag!!! Vi hade det verkligen hur bra som helst, precis som förr i tiden!! Hennes tre barn och Melvin kom hur bra överens som helst.. De tyckte till och med om varandra, första ögonkastet. Melvin va sitt charmiga jag idag förutom några stunder då han blev lite lätt förbannad.. haha


Deras hus va hur mysigt som helst jag njöt vekligen där borta idag!!! Hennes barn hade massa spring i benen och ville helst till stranden så vi packade ner en massa mat och gott för att sen ta oss promenaden dit på tio minuter. Härligt. fy fan vilket mysigt ställe!! Dessie räkna med besök av mig och Melvin hädanefter haha..


Melvin blev lite lätt kär i Dessies mellan dotter, Nora!!! Han satt verkligen och flirta med henne.. kul att se.. nä här kommer lite bilder från dagen

     Vi började med att leka ute på den stora tomten. För första gången fick Melvin testa på studsmatta han tyckte väl det va så där.. hehe.. 

  

Detta är Nora som Melvin blev lite lätt förtjust i!!!

Sen tog vi ju oss mot stranden

    

Melvin trivdes hur bra som helst med sällskapet precis som mamman sin. Dessie tyckte Melvin hade min personlighet.. öppen, glad och haha bestämd hehe.

  

Tror ni han tyckte det va kallt haha.. söt nöten.. 

Melvin började göra sandänglar.. men på magen.. han har adlrig gjort så förut men liksom drog sig ner och bara började veva.

  

till slut fick vi nog för klockan hann bli 15.30 Så vi började packa ihop för att sen ta oss enp romenad till huset igen.  Där fixade jag lite med vårat sen fick vi skjuts till pendeln..

  


Pappa Jonas hämtade oss i årsta.. pendeln stannade som tur va där.. Sen fick vi skjuts hem.. kan ju säga att jag hade aldrig orkat ta mig hem hela vägen kommunalt.. för vi va trötta haha. Men som tur va kom jonas.. Nu är han i lägenheten och gjuter golv. Jag och odågan har badat så han ligger i sängen o snarkar så härligt.


Jag är vaken en stund till för jag ska få jordgubbar mmm smaskens hehe.


Imorn är en ny dag med ännu mera sol.. Vad vi ska hitt på vet jag inte riktgit än men det märker vi..


Puss på er

Av Jenny - 23 juni 2010 08:35

Idag är det onsdag, fick för mig i morse att det va torsdag men systra min fick mig på rätt spår igen! Onsdag... ja jag och odågan sitter här.. Jag mår så jävla illa, nästan så illa att jag va på väg mot toaletten. Inte sjuk och inte gravid jag har kommit på vad det är!!


Mina razor 8.. tar jag de när jag är tom imagen blir jag jävligt dålig!!! Så jag tröck fort i mig en smörgås med tomat på nu och jag mår genast bättre.. Mat i magen när dessa intas alltså.. om jag märkt någon skillnad.. hm nej bara att jag faktiskt inte är lika hungrig och sugen som innan!!


Men mitt skin på magen.. hm när fan ska det dra ihop sig  igen.. gör det någonsin det efter en graviditet?

  

Man ser fakiskt att skinnet är löst.. Jaja antingen är det så här det ska vara eller så blir det bättre någon gång i framtiden! Melvin håller på att jagar min smörgås.. han vill inte smaka men han vill ta på den.. så skrattar han. Bus unge!!


nä nu ska vi packa väskor, klä på oss för att sen sticka iväg.. Vi ska nämligen bort.. låååååååångt åt helvete.. tur att jag kan promenera till stan ialla fall så det inte blir super långt kommunalt.. Det hade jag aldrig orkat inte Melvin heller för den delen. Vi ska ta oss till tumba. katastrof. hahaha Men nu ska vi det ialla fall!!!


Till min gamla vän Dessie.. Vi va de bästa vännerna i gymnasiet.. Skrattade typ varje dag tillsammans.. Ja vi hade det toppen!! Sen kom det killar i vägen hahahaha. .man blev ju lite lätt toffel i den åldern.. Både jag och Hon ahha. Mennu sk ajag dit och mysa lite. så ska hon få träffa min underbara Melvin!! Hon kommer känna igen mig i han tror jag.. Men vi ser ju!!


Jag bjuder på en bild från middagen igår.. han tyckte maten va god

  

Syns det. han fick nämligen pommes med chicken bits... Nä  nu måste jag fixa mig klockan hinner alltid bli för mycket när jag ska någonstans.. För jag fastnar lätt här i fåtöljen. Melvin ja han klättrar upp och ner för sin fot pall. han satt där uppe idag när jag kom ut från toaletten.. Bra att han lär sig.... jätte bra verkligen.. hehe.


Nä puss på er alla glada!!!!


Vi får se om det är nå irretations moment när jag kommer hem sen.. haha men va inte oroliga ni kommer bli meddelade detta i sånt fall..

Av Jenny - 23 juni 2010 00:02

Är en film jag och Jonas suttit och kollat på så här på kvällskvisten! En jävla bra film, jag fick inte bara tårar utan jag började fan lipa!! 


Den va bra.. lite långtråkig i början kanske.. eller så va det bara jag som inte va engagerad.. utan tänkte på annat som irreterade mig för stunden. Men till slut kunde jag slappna av och då va den så jävla bra. Läskig, hemsk.. sorglig.. kärleksfull.!!


Läs om den här


Nä nu ska jag gå och lägga mig är så jävla trött. puss på er

Av Jenny - 22 juni 2010 21:33

Vad tycker ni om att folk rotar bland era saker? Oki om det är din syster eller bror men om det inte är det. Kanske någon annans syster eller bror. Skulle ni tycka det va ok..


Vi kan ta ett exempel bara. Typ som din telefon laddare. Ja självklart lånar du ut den, om personen frågar. Personen har en egen ska väl komma fram här oxå. Men du är inte hemma, laddaren ligger någonstans i ditt rum bland dina saker. Men när du kokmmer hem så är den framme. 


Då betyder det att personen har rotat bland dina saker för att leta upp denna laddare, en laddare som personen själv äger en likadan. Skulle ni tycka det va ok. Alltså att ngn rotar bland era saker!! Jag skulle nog inte bry mig om jag fick ett samtal där personen frågar. "är det ok om jag lånar din laddare? vart är den ngnstans?" För då talar man ju om vart den är ngnstans och ingen behöver rota bland dina privata saker!!


Hur skulle ni tycka om detta?

Av Jenny - 22 juni 2010 20:52

Jag tog mig en promenad bort till centralen för att där ta tåget till sumpan.. Härligt, Melvin sov i en timma innan lek och bus! Therese och Max mötte upp oss där borta i sumpan, tur va väl fan det!!! För hade de inte kommit ja då hade jag gått fet vilse!! VILSE!! haha.. Men fram kom vi och det va ett underbart ställe med en liten pool åt alla ungar.. 


Jag satte mig på kanten där och Melvin trampade i.. Det djupaste va ungefär lite längre än till anklarna... så han fick gå i själv och leka bäst han ville. Han hoppade upp och ner.. i alla fall vad jag trodde.. hm men ungen min ramlade och hade svårt att ta sig upp.. Så han blev super ledsen.. Och vi kramades väl i en kvart. För att han sen ville i igen!! Men då va det dags för lunch. Melvin skulle inte alls ha sin egna mat men alla andras rester gick han och stoppade i sig..

Han och Max lekte toppen som vanligt.. Idag va det även två andra barn med en liten bebis och en treåring.. 

 

Småkillarna blev impade av stor killen.. han kunde ju blåsa sopbubblor.. Mackan Melvin håller i handen är Olivers smörgås han inte ville äta upp haha.

 

De här två lekte följa john samtidigt som de sprang efter en liten boll.. Jag och Therese hade fullt sjå att hålla killarna från vattnet när de väl hade sina kläder på. Melvin bara älskar när han springer iväg och jag jagar i fatt han, han kiknar av skratt!!! 

Självklart fick han sig en glass min lilla fis

  

en stor strut och han tröck i sig hela skiten.. Matvrak där!! Annie hörde av sig och ville ha fin sällskap där borta hon va.. Och eftersom vi alla va trötta och ville hem så gick vi därifrån. Jag och Melvin tog pendeln återigen.. Melvin deckade..

  

Som alltid efter en dag med Max och Therese. Men det va skönt då kunde jag och Annie sitta där i solen och bara glassa .. titta på alla människor, en trevlig stund med en trevlig prick!!! 

Sen tog vi vårt pick och pack för att sticka till sats för lite träning. Melvin tyckte som vanligt att det va toppen på passningen medans jag körde mina häng tuttar och lite mage.. Annie.. ja va fan körde du.. hahahahah nejdå du va hur duktig som helst..


Melvin ligger och sover o jag sitter framför datan och bara njuter lite innan jag ska hoppa i ett bad för att sen nana.. 


Jonas är iväg och ska lägga i båten.. jippi äntligen.. Den ska vi åka med på midsommar.. Sen ska han till lägenheten och fixa lite till. han är verkligen så himla duktig och jag blir stolt över han!!


Jag sitter här med mina svettiga kläder ¨

  

Fasiken jag är lite ledsen.. min midja va mycket liten förut. men nu är jag liksom bredare.. jag tror inte jag kommer få tillbaka min midja igen.. Men jag ska göra mitt bästa.. ¨


Puss på er

Av Jenny - 22 juni 2010 08:07

Idag är det tisdag och solen lyser. Melvin vaknade upp kl sex i morse.. bara för att jag skröt lite till Therese igår om att han vaknat sent några dagar.. typiskt!! 


Men nu sitter vi här och jag funderar lite på hur vi ska göra, ska jag ta mig en promenad så han får sova en stund i vagnen eller ska han få sova i sängen och sen tar vi oss till sumpan.. Ja det är ständiga frågan haha...


Jag är trött idag.. Less är jag oxå, less på äckliga människor som beter sig!! Som fortfarande bara tar tar och tar.. Fast man till och med har sagt till. Går det inte in eller vadå ? Kan man verkligen vara så trög att man inte förstår vad människor omkring en säger? Ja det måste nog vara så!!


Melvin ska inte bli en börda för samhället iallafall. Jag ska uppfostra han så han vet vad som är rätt och fel, han ska kunna ta kritik. Bara för att någon säger åt han att han betett sig fel ska han inte börja tjafsa utan han ska ta det. Be om ursäkt och göra om göra rätt sen!! Han ska verkligen inte få växa upp i tron att det är helt ok att bete sig sen om någon säger något ska han bli arg eller deprimerad så folk till slut inte orkar/vågar eller har energin att öppna munnen!!


Melvin sitter nu och rotar i farfars papperskorg.. han kommer börja gråta när jag tar han därifrån. Men det får han ta som sagt.. Man kan inte få göra som man vill bara för att man gråter eller blir deprimerad. 


Nog för mig.. Fixa oss måste vi ju göra båda två. packa väskorna ska jag oxå ta och göra!!


Puss på er

Av Jenny - 21 juni 2010 22:33

Jag måste bara få visa en video av Melvin. Vi köpte ju en fotpall åt han för en tid sen då han skulle lära sig att ställa sig upp.  Den fotpallen är ett toppen redskap även idag. Han tränar på att klättra upp! Han ska upp, ner, upp ner. 

Han blev trött efter en stund och ramlade faktiskt ner och slog sitt lilla huvud. Men tror ni han skulle komma upp i famnen o kramas då?NEJ hahahah han stor grät men fortsatte ändå att klättra.. hahaha det va så roligt att se. Tänk er själv att han verkligen gråter.. så där högt när det nästan blir skrik. Men vägrar att komma till mamma utan ska fortsätta upp och ner!!


Till slut fick jag gå och lägga han i sängen.. han deckade direkt.. jaja nogom det..


Nu måste jag verkligen sova!!!


Av Jenny - 21 juni 2010 22:02

Men sitter och tittar runt lite här på nätet först! Jag är rätt irreterad och lite förbannad men orkar inte gå in på varför. Jag kan bara säga att jag ogillar folk som bara tar tar och tar!! Sen tar de lite mer!! Sen när någon vågar säga ifrån måste det bli tjafs och bråk. Tråkigt tråkigt!!


Men som tur är har jag min familj!! Mitt liv va inte så jävla lyckligt för en tid sen.. jag mådde rätt dåligt och jag bodde på helt fel sida av stan!! Nu är jag lycklig, min jonas.. ja han är underbar och våran Melvin.. han är verkligen ett mirakel!!


Det finns ju någon där ute som tror att vi inte alls mår bra efter vi sålt lägenheten.. för hur kan man må bra när man bor som man bor.. hos svärfar.. men det ska jag tala om.. Vi alla tre är lyckligare.. även om det är trångt och rörigt så är vi alla tre lyckligare!!!! Sen får man säga vad man vill och tro vad man vill..


Snyltare är vi fortfarande inte då vi betalar för oss.. boendekostnad jo det har vi.. för hahahaha ingen tror väl att vi får ha lägenheten vi köpt gratis?? haha knäppt det kan bli ibland va!!


Nä nu tackar jag för mig. imorgon ska jag och Melvin möta upp fina Therese med hennes busiga Max.. vi ska nämligen till någon park där borta i sumpan.. en härlig park berättade hon. Det finns tydligen oxå en plaskis som killarna kan plaska i om det blir för varmt.. häärligt!!


Nä nu ska jag försöka sova lite så jag är pigg imorn... puss på er.. träningen uteblir alltså imorn..



Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards