Alla inlägg under juni 2010

Av Jenny - 4 juni 2010 12:47

Jag har inte direkt något att skriva idag för vi tar oss en hemma dag helt enkelt! En hemma dag så odågan får vila upp sig lite. Så sovit har vi gjort, tre timmar blev det.. skönt!!! Nu leker vi lite på golvet med alla farfars tidningar och papper, skoj!!!


Jag har inte tagit nå bilder idag heller då jag har blivit lite slapp haha.Nejdå luren ligger inne i sovrummet på laddning. Alltså helt jävla ärligt den här iphone som jag nu fått och använder nästan varje dag.. Jag måste ladda den två gånger per dag, i alla fall om jag ska lyssna musik på den när jag är ute och går. Helt ärligt ska det vara så??? 


Jaja nog om det. JAg skulle behöva mig ut till sickla för att inhandla middagen. Det tar sin lilla tid att komma upp ur fåtöljen bara då rumpan min har fastnat!!! Melvin trycker på alla musik leksaker han har, farfar sitter och tittar på en jätte intressant dokumentär om swedbank o jag sitter här med min darling!! Ja som sagt jag hade inte jätte mycket att skriva idag!! 


Jag har fått lite mess från mina vänner som frågar vart jag har tagit vägen.. Fasiken veckan när jonas har jouren lyckas det alltid hända en massa skit!! Så denna vecka började ju med magsjuka, sen Melvins ögon och näsa, SÖS. Men jag finns här jag lovar!! 


nä nu ska jag ta av mig det vita linnet som är lite smutsigt för att hoppa in i duschen och bli ren igen, mysigt. Sen får vi se om vi tar oss härifrån. Eller om jag hittar på nå mat på det som finns hemma.. hm inte mycket va.. så vi får se för jag är fasiken sugen på en saftig tacopaj..oooo va gott med tacopaj tycker ni inte. jo jag måste nog ta mig härifrån för att köpa lite till en tacopaj!!!


Haha svamlar jag nu ?! Jaja jag ska låta er vara. Vi hörs en annan gång puss på er.. 

Av Jenny - 3 juni 2010 19:14

Jag är helt slut och trött. Ingen bra kombination när det gäller mig.. kan bli lite lätt grinig då, speciellt om inte saker och ting blir på mitt sätt haha!!Vi började dagen med att vakna kvart över fem.. mmm ni läste rätt kvart över jävla fem!! Plus att natten va ett helvete, vaken och ledsen va han rätt ofta!! Snorig och rinnig i ögonen va han oxå!! Inte sjuk men ja som allerisk.. Men just det han är för liten för att vara allergisk.


I alla fall, vi ringde Amina för att bestämma att vi skulle ses i sickla strand!! Herregud kvinna du är fan sämre än mig på att hitta. Amina bor i tyresö och har en lätt och kort väg till sickla men ändå, varje gång vi ska synas där hamnar hon borta i nacka forum. hahahaha Men till slut kom hon fram. Ja då började helvetet, jag fick alltså hjärtklappning och blev stressad!! Hon hamnade på en jävla gräsplätt o därifrån skulle hon ta sig ifrån.


MEN det stod en stor volvo bakom henne plus att det va en massa höga kanter!! Hon bad MIG.. JENNY att lotsa henne därifrån!! Herregud tänkte jag, detta klarar vi aldrig. Efter ca en kvart kom hon därifrån, volvon och saaben oskadda!!! Sen till slut hittade vi en parkerings plats och stegade mot stranden!!


Då kom nästa problem, tältet hon köpt som jag faktiskt tagit upp en gång innan!! Vi fick inte upp skiten hahah jag testade alla möjliga sätt!!! Till slut kom vi ihåg hur det skulle göras, ja då har hon tappat bort de pinnarna som ska hålla tältet på plats!! Så vi gav upp o la oss o sola istället. Ungarna lekte i den lilla poolen hon alltid har med sig. Dit kom även strandens alla andra barn så Melvin och Tindra hade några att leka med!!! Vi hade det toppen.


På vägen dit iaf så ringde jag läkaren. För nu orkar jag inte nå mer!!! Melvin, han är så himla trött hela tiden. tiden han är vaken är han jätte jätte glad och bara älskar att leka o busa!! Alltså jag skulle kunna få ungen att somna en timma efter han vaknat!!! Sen hans ögon, folk frågar ofta mig om han är ledsen. Så jag fick alltså nog. Ringde läkaren och berättade detta!!! Jag fick en akut tid halv tre. Efter sol och bad så tog vi bussen till skanstull för att sen gå o hälsa på moster Linda o sen till sist gå till sös!!


Vi fick träffa doktor Per som haha faktiskt kände igen oss direkt!! Melvin charmade alla inne i väntrummet även alla barn som turades om att leka med han!!! Inne hos Per berättade jag allting och sa att jag faktiskt inte orkar mer. rosslet är ju uppbokat den 15 juni så vi pratade inte om det. 


Per berättade till mig att det är ovanligt att småbarn är allergiska MEN de kan vara det!! MEN då kan det vara så att pricktestet ändå inte visar något. Vi fick i alla fall göra ett prick test som visade hur bra som helst!! Hem gick vi med en ny medicin åt Melvin som han ska testa. Gav han det första jag gjorde här hemma. Jag kan säga så här, Ögonen är märkbart bättre inte bra men bättre!!! Snälla håll tummarna nu att detta hjälper!!! För Melvins skull!!!! 


Sen tog vi oss hemmåt o nu sitter vi här o bara busar, leker  och självklart kramas!!! 

Puss på er

Av Jenny - 2 juni 2010 21:37

Faster Jenny och farfar tänkte ta sig en promenad efter middagen, de ville även ha med sig Melvin! Jag tänkte att det va bra för han då skulle få sig lite frisk luft o vem vet... kanske även somna i vagnen!! 


Så då som sagt omotiverad och utan lust stack jag ändå ner till gymet och där körde jag bröst plus axlar, lite mage och ländrygg.

   

Det gick bra faktiskt!!! Jag känner pumpen i axlar.. brösten körde jag inte jätte hårt!! jag hade tänkt ta en vilo vecka då jonasp har jouren och Melvin lyckas typpiskt bli sjuk alla jävla jour veckor!! Men skönt ändå att gå ner till källar gymet och träna lite jeho haha..


Imorn blir det promenad för de ska jag inte vila ifrån..


Nä nu ska jag kolla klart på greys för att sen gå och sova 

puss på er

Av Jenny - 2 juni 2010 21:32

Det blev en dag ute i hellasgården för att sen avsluta borta i sickla med lite lunch och en massa snack. till slut fick Melvin som han ville

  

En very berry!! Hans favorit. Som även blev Aminas och lilla Tindras favorit.. jepp Tindra lärde sig att suga i sugrör då vi va ute i svängen.. pluspoäng på den!! Efter byten av blöjor släppte vi lös odjuren lite så då fick springa av sig... Melvin va på väg för att klämma på de stora bomberna som sitter på Amina mohahah

  

vi hade en bra dag tills jag började spy....

Av Jenny - 2 juni 2010 18:11

tog vi på oss våra kläder och våran solkräm, jag tog även med mig badbaljan som Melvin använde när han va liten bebis. Min plan va att vi skulle ta oss till husets lokal/uteplats för lite bad/lek och sol!!! Det va hur härligt som helst.


Bada i baljan va något som Melvin tyckte va gudomligt, han ville inte upp. 

till slut började han hacka tänder då fick jag tvinga upp han. Han protesterade haha. Men jag satte på han hans varma och sköna kläder för att sen på en gång hälla ut vattnet. Då tyckte han det va super att springa omkring där ute!!


Hör ni hur han riktigt suckar "jaha" när han ramlar och sen liksom satsar för att ta sig upp igen. Men där ute va vi väl 1.5 timma för att sen gå upp till lägenheten och vila lite. Melvin sov väl i två timmar och jag i en!! Det va vi värda!!! 


Nu är faster Jenny här och hälsar på, Melvin är lite lätt grinig men det går väl över det med. Han har väl fått solsting stackarn haha. Farfar är iväg och ska handla thaimat åt oss allesammans. Myspys ikväll alltså!!!


imorn bär det iväg till sickla strand för lite bad med Amina och Tindra för att jag och Melvin sen ska ta oss till tyresö och passa Marlon medans mamman hans ska träna.. Du SKA träna!!!! 


Nä nu ska jag umgås. puss på er

Av Jenny - 2 juni 2010 15:35

hittade jag Melvin här...


Han skulle prompt upp även om han ramlade gång på gång.. Men sitta där uppe skulle han!


vi tog oss våran promenad och på vägen hittade vi Söka Karolina med hennes Adrian så de valde att hänga med oss.. Skoj. karro och jag gick i samma klass i 5 tror jag!! O jag hittade henne på en busshållplats mot nacka.. hehe. Men idag möttes vi och tog en två timmars promenad. Det va hääärligt. Hon visade mig en massa bra och mysiga ställen!!! Vi gick även förbi sickla strand där det badades för fullt. Till slut blev jag och odågan super hungriga.. promenaden va ju inte tänkt att bli så lång. så vi lämnade av Karolina och Adrian vid närmsta busshållplats för att vi själva sen stegade hemåt och åt en super god lunch!!


Jag va helt slut efter promenaden.

  

Det här blev mina promenad kläder i morse.

Av Jenny - 2 juni 2010 06:58

Idag är det onsdag, natten har varit hemsk! Melvin har haft gaser så det heter duga så sovit bra har han inte gjort. När han inte sover bra, nej då gör inte jag det heller!! Jonas fick lägga sig på golvet så fick jag och Melvin ta sängen!!Vaknade halv sex gjorde han och ville upp. Så nu sitter jag här, trött som aldrig. Lite lätt grinig. Jag tror även Jonas va grinig i morse då saker och ting har blivit flyttade hur som helst och han inte hittade det han behövde!!!!!


Jaja hur dagen ska bli kan bara jag på verka. Så jag sitter här och funderar lite!!


Mina funderingar, antingen om jag ska ta mig en promenad efter frukost så Melvin får sova i vagnen så länge sen hittar jag en plätt där vi sätter oss en stund o njuter av solen. Tills han har vaknat eller tills han ska få sig sin lunch!! ELLER så låter jag han sova i sängen här hemma och vilar jag med!!!Men fan det är fint väder ute, jag vill ju njuta av solen!!


Men sen är jag så jävla trött att det gör ont i ögonen på mig!!! Ja jag har lite besluts ångest som sagt!! Det tråkiga är att om vi sover här hemma så blir det i ca tre timmar. Då går ju liksom hela dagen. Eller kanske inte, för han är trött nu o kommer väl kunna somna om en timma iaf. Då vaknar vi kl elva o äter lunch sen går ut!!! hm ja det lät rätt bra.... jag gör nog så haha


Träning på gym blir det inte idag, för rossel rossel, host host, och snor snor är det som gäller hos Melvin idag!!! Än så länge ingen feber.. håll tummarna för att det bara är en liten solförkylning.. heheNej nu blir inlägget alldeles för tråkigt då jag inte har en enda bild så jag lägger ner verksamheten!!!


Ägnar en tanke åt er där ute i detta vackra väder. O går för att göra mig min frukost som idag blir.. hm jja inte fan vet jag. För sugen p åfrukost är jag inte, hur hungrig jag än är. Jag är inte jätte förtjust i att äta frukost. Jag kan t o m tycka att det är jobbigt med frukost vissa mornar. Först ska man göra ordning den sen ska man tugga!!!! hahahahahah ja jag är fan trött idag. Men som sagt. ha en bra dag.. puss på er

Av Jenny - 1 juni 2010 23:02

Jag ligger här i sängen och ska alldeles strax sova. Jag är dock hungrig men håller mig till imorn, åt ju middag för inte jätte länge sen!! Jag låg här och funderade lite. Jag funderade på tjejer, hur lätt det är för tjejer att vrida och vända på ord!! Tråkigt kan det bli vissa gånger.


Jag är en person som är ärlig med va jag tycker och tänker. Träffar jag en person o tycker nåt om den personen så ja jag kanske pratar om det. Men det är ju liksom inte elakt för det!! Skulle personen i fråga komma och fråga mig skulle jag säga samma sak. Men tråkigt när det kommer fram av andra o det liksom inte riktigt stämmer med vad som egentligen sagts!? Speciellt inte när andra kanske tyckt det samma. Som fortfarande inte behöver vara elakt utan bara nåt man tycker. Men som säkerligen personen vet om sig själv.


Jaja man kan fundera, vrida o vända på allting utan att komma fram till en bra lösning. Det är som det är liksom o låt det vara.


En annan sak! Min kompis Kim är gravid med sitt andra barn, hennes son Malcolm är Melvins kompis o det är två veckor mellan de!! Kim tar inte illa upp när jag säger att jag absolut inte skulle kunna ha ett till barn så tätt inpå, MEN att jag är jätte glad för hennes skull!! Vi pratade om det häromdagen och hon tog inte illa upp, hon förstod vad jag menade! Bra där Kim!!!! haha..


Ja jag låg här som sagt och funderade lite vad människor kan ställa till med. När man säger saker vidare ska man försöka säga det så som det sagts annars kan det såra mer än EN person!!!


Men nu ska ja giaf sova. Vi har haft en lång och tråkig dag här hemma då vi behövts krya på oss liksom. Plus att jonas bror har hållt på o flyttat i några dagar nu då han sålt sin lägenhet. Så tro mg när jag säger at garderoberna här hemma hos farfar är överfulla. Men vi ska packa ihop alla våra saker vi inte använder och ställa i vårat förråd i våran lägenhet. Jepp för vi ahr ett hem. Det är ju inte så att vi sålde för att sen inte ha ngn annanstans att bo. Vi har ett hem och vi längtar dit!!! Då vi kan ta hem vänner, familj o bara umgås o mysa!!Men snart så. tills vidare blir det lite trångt.


jag och Jonas har bestämt att göra det lättare för farfar nu och vi beger oss mot tyresö tills lägenheten är klar. Vi känner att allt börjar lösa sig för oss o lyckliga är vi.. puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards