Alla inlägg under december 2009

Av Jenny - 10 december 2009 11:32

får det bli. JAg skulle ju iväg och träna mig lite. Men jag blev trött och tappade lusten.. klockan blev lite för mycket och Melvin somnar ju alltid runt halv nio nio... Så vi gick och la oss tillsammans istället. Vaknade upp halv elva .. Melvin har fått sin lunch jag väntar på att börja göra min.


Sen ska jag vänta på att tvätten är klar så jag kan hänga upp den o sen göra mig ren och fräsh för en dag i solna centrum kanske med Cattur! Jag behöver shoppa lite byxor ochskit till Melvin nu i storlek 80 för nu börjar 74 byxorna bli alldeles för korta så man inte ens kan stoppa de i strumporna. Sen efter det så tänkte jag dra och träna!


För träna idag ska jag. Men nu bidde det ju inte heller ngn morron promenad men det gör fan inte nåt. Jag har sån värk i axlar och nacke.. det strålar upp i huvet. JAg vet att jag går och spänner mig för det är så jävla mycket nu. Plus att vi fått tagit hand om en person som inte mått så bra.. Så nu börjar jag bli riktigt trött.. Personen som inte mått så bra är ju en underbar människa.. men när man ska hjälpa ngn som inte mår bra så tar det så mycket energi och ork från en själv. Så man skulle behöva få tillbaka lite.. Men ibland när man mår bättre så struntar man i de som hjälpt en. Jaja sånt är livet.


Nä nu ska jag steka min kyckling. Melvin sitter på sin lekfilt och pratar lite. Linda lekfilten är det bästa MElvin har kan jag tala om!!

Av Jenny - 10 december 2009 08:01

ska jag pälsa på mig mina kläder, packa tränings väskan sen dra mig mot gymet. Ja jag går och tränar ändå idag! Melvin har inte feber  och är inte förkyld! Han är lite gnällig bara, jag tror det är tänderna.. Eftersom de ploppar upp här en efter en i raketfart nu.


O oavsett om han är skit gnällig, trött eller tjurig så kan jag tala om för er att så fort han ser Anton inne på barnpassningen så börjar han att skratta. Anton säger det att skulle Melvin vara gnällig ngn gång så skulle han få bevis på att ungen är mänsklig.. haha..


Så jag går. jag ska köra rygg och triceps tror jag.. plus cardio då ra.. Jag har även pratat med Antont och sagt att det är lite tråkigt at inte få ha musik i öronen. Då sa han det, Man kan nämligen säga till att man har ipod i öronen så kommer de ut om det skulle bli nå problem.. helt jävla grymt ju!!!!


Nä nu ska vi klä på oss.... Melvin sover ju på vägen dit oxå så det är ju toppen.. Jag är mätt av min frukost. nästan för mätt. så jag mår illa.. Men det är väl bra.


puss o hej

Av Jenny - 10 december 2009 07:26

på er där ute! Natten blev till slut bra efter mycket ledsamheter! Efter kl elva som han som en stock.. Fast det va då jag gick och la mig. Så jag tror han bara behövde vara nära. Ja det bidde inge soff sovande för ngn av mig eller Jonas då vi hade en hemlig gäst här hemma! NEJ till alla.. hehe.. ja ni vet va jag menar!


Melvin sov faktiskt ända till halv sju utan att äta i natt.. så vem vet det kanske börjar ta sig.. han kanske håller på att bli stor därför han är lite gnällig.. För han inte riktigt förstår va som händer i kroppen på han. Hahah när vi vaknade upp.. oki han va inte riktigt lika glad som han brukar.. men han va väl hungrig. Men när vi gick upp iaf. Först stod ju Jonas där.. sen våran hemliga gäst. Han blev helt förvirrad.. o lyssna på det här.. hanb lev tyst. haha. Han blev verkligen knäpp tyst och glodde.. söta pojken..


Nu har han fått sin frukost vi sitter och tittar lite tv.. han leker med fjärren.. pratar lite glatt med den. JAg sitter och funderar på om jag ska gå och träna nu eller om jag ska vänta tills jonas kommer hem.. Problemet då är att jag kanske latat till mig och inte orkar.. så jag går nog snart..


Nu får ni se en bild på min fina odåga.. som sagt.. dålig lur..

 

Av Jenny - 9 december 2009 20:34

är min Melvin inte rolig eller underbar överhuvudtaget!!! Han kan inte sova ordentligt!! Han somnar, skriker somnar skriker.. Ja så har det hållt på här medans jag bakat mina bullar. Det va fan tur att de inte blev brända!!


Nu fick han till slut somna i våran säng.. Men då kan inte både jag och Jonas sova där för då sover Melvin dåligt som fan .. o alltså på så sätt blir jag väckt!! så ngn av oss stora får sova på soffan inatt.. hoppas jag. hahaha..


Fan då.. om han blir sjuk igen det är inte skoj. Man blir så isolerad.. ja jag är fan redan det.. mendå kan man inte ens ha besök.. iaf inte bebis besök!! MEn det kan även vara tänderna.. Det märker vi!! han har redan fått två ordentliga.. plus två halv ordentliga.. hehe..


Det sköna med min fis är att. Även om han har en dålig natt. så vaknar han upp glad. Hans bästa tid.. Melvin tiden är på morran runt 7-9 då är han så jävla underbar!!!


Jaja vi får se hur det går imorn.. men som sagt just nu är han inte rolig eller underbar!!!

Av Jenny - 9 december 2009 19:57

blev inte riktigt som jag ville. De jäste faktiskt inte så riktigt mycket denna gång tyvärr!!! Jag har aldrig misslyckats med en deg.. men jag tror fan ajg gjorde det denna gång.. Jonas får komma ochvara smakråd. De bullar jag gjorde med lite mandelmass, vanilj och smör ser bättre ut kan jag tala om!!!


MEn som sagt det återstår att se när Jonas kommer hem.. Ja han är och jobbar tyvärr!!! Idag är fan inte Melvin en rolig bebis.. men vem fan kan bra dag varje dag?? Inte jag iaf!! Vi får kramas extra mycket bara!!


 

Av Jenny - 9 december 2009 18:04

alltså Melvin låg i sittern och snacka när jag stod och gjorde degen. hahahaha säger jag bara. Han låter skit arg eller som om att han sitter och skiter. Men han pratar, o han slutade inte heller. Han tog i så mycket att han spydde till slut!! hahaha jag är fan lättroad som sitter hemma och skrattar åt min bebis.. Men ibland är han bara för rolig


Ursäkta att bilden inte ärså jävla bra. Men jag har ju en helvetes mobil då min fortfarande inte har kommit på lagning.. Ni vet väl att killar har svårt att ta ut tummen ur arslet ibland.. hehe..

Av Jenny - 9 december 2009 17:55

står degen på jäsning.. Eller den är snart klar.. så då är det dags för mig att rulla bollar.. Om jag får för Melvin.. jag kan ju tala om för er att han börjar skrika så fort jag går en meter ifrån han. inte gnälla så man kan gå fram o skratta lite åt han utan han skriker!!! Det rinner krokodiltårar.. fast han ser mig. Jag måste sitta brevid han eller han i min famn.. Så nu är det väl nya tänder på G Eller så börjar han bli sjuk igen.


FAn om han blir sjuk igen!!!!! Man får liksom ännu mindre liv när bebisen hemma är sjuk.. Därför har vi stannat hemma idag från träningen! Men det gör absolut inte nåt.. jag har ju fått en massa gjort här borta i beckomberga!


Imorn får jag se hur det blir.. om jag ska ta mig en träning på morran.. eller läs nu.. för imorn sörrni är det dags för stripen igen!!


Jeho den har kommit tillbaka o bytt dag t o m.. Torsdagar kl sju.. ingen som vill hänka me?? Jag ska iaf!! för då är ändå Jonas hemma och har hand om odågan!!


Nej nu ska vi umgås lite jag och odågan här hemma. Vi leker för tillfället med hans kanin!

Av Jenny - 9 december 2009 13:49

här och drömde tillbaka på min kropp som icke gravid.. Jag har lång väg kvar och det är fan svårare än jag trodde att komma tillbaka! Jag försöker.. vet att jag kan försöka ännu mer. MEn jag vill inte att min träning ska ta över så Melvin blir lidande!!


Vill inte låta han sitta hemma o äta ngn fryst mat för jag ska kunna gå och träna.. Så jag tar det som det kommer. Det funkar ju toppen att lämna han på barnpassning nu.. Men träningen blir ändå inte som när man tränar själv... ensam!!


Så jag sitter och drömmer mig bort.. inte bitter eller ledsen utan bara drömmande!!

oranga linnet  

Jag kommer nog aldrig komma tillbaka till just min kropp som förr. Eftersom jag faktiskt fött barn och mina höfter vill gärna påminna mig om det.. hehe.. Men ngt liknande iaf.. och stenhård... Det kommer det kommer. jag måste bara bättra mig lite va gäller maten.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards