Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 26 maj 2010 07:33

Hallå så.. Natten har varit ok men det slutade iaf med att Melvin hamnade i sängen våran och jonas på golvet. Till sju fick jag och odågan iaf sova.. mysigt!! Nu har vi ätit frukost och ska strax byta bajsblöja!! 


Igår kväll hade jag en dejt, jepp jag hade en dejt med ett par gamla vänner. Vi har inte träffats riktigt ordentligt på elva år. Kanske ngn snabb titt ibland när man stött på varandra inne i stan eller nåt sånt. ELVA år.. fan det är lång tid. Men när vi gick i skolan va det vi fyra som hängde liksom, ja vi va några till men de har flytt stan!! 


Så igår bestämde vi oss för att ses och ta en middag. Det va jag, Maylis, Sussie och lilla Dessie. MEn när vi väl träffades va det som vi setts igår. Vi pratade om allt möjligt och hade det super trevligt!! 



Det tråkiga va att jonas hade bestämt sig för att ta en paus från träningen för att komma hem och umgås med familjen. Men han och Melvin fick iaf lite egen tid och det va ju super. Medans jag fick bara rå om mig själv. Äta gott o träffa tjejerna liksom!!


TACK för igår det va super mysigt!!! 

När jag kom hem där runt halv elva va jag super trött.

  

Eller jag kan erkänna att redan vi kvart över åtta började jag gäspa, shit va man blir trött fort. Men vi satt iaf kvar längre för man kan ju inte tacka o gå kl åtta på kvällen liksom. haha. 


På vägen hem hade jag sällskap med söta Sussie, hon bor i sjöstaden. Vi fick en trevlig färd hemåt. 


Melvin och jonas. ja de hade busat. De hade storhandlat, ätit lite sött sist men inte minst hade de lagat hemmapizza tillsammans som de ätit rätt mycket av.. Mina killar.


Nu ska jag ta o byta bajs då.. sen ska vi försöka få komma och hälsa på dagiset melvin fått plats för. Men jagkänner inte riktigt för det där dagiset och jag tror det är därför vi aldrig kommer iväg dit bort för att hälsa på. Men jag måste, jag måste iaf tills jag får en annan plats ngn annanstans.. 


puss på er

Av Jenny - 25 maj 2010 10:37

Först att åka och träna tidigt på morran. MEN Melvin vaknade upp kl nio så det blev en sovmorgon istället och sen lite mys i sängen som alltid innan vi går upp! Sen blev planerna för mig att efter frukost skulle vi ta oss till sats på odenplan för träning.


MEN Melvin va lite gnällig efter frukost o som igår va det ingen annanstans som dög förutom famnen. Så jag gick in och tog tempen. Den är inte jätte hög men iaf på 38. Ja det är nog tänderna. Men lämnar jag in han idag på barnpassning när han är så gnällig,svag och mammig. Kanske det inte alls kommer fungera sen heller. 


Promenad är helt uteslutet för mitt knä gör himla ont ska jag tala om!! Så vi ska bara softa här hemma o inte göra nåt!!


Bara för att jag nu bestämt att vi ska vila så blev Melvin rätt så energisk. Springer runt runt runt mig när jag sitter i fåtöljen och skrattar såfort han ser mitt ansikte. Men minsta lilla gör han gnällig o det är inte vanligt. Så ja vi stannar inne!!!


Men ikväll.. ja då är det min kväll jag ska träffa mina gamla klasskamrater. Vi fyra va de som liksom hängde o tyckte om varandra!! Vi hade härliga tre år!!!! Och ikväll efter ca 11 år ska vi ses igen. Det känns toppen!!!!!!!! 


Nä nu ska jag kolla på våra bästa år samtidigt som Melvin ska pilla mig i håret haha. puss på er

Av Jenny - 24 maj 2010 21:59

Efter vi kom hem från stan så somnade ju Melvin, jag kan tala om för er att han sov i två timmar. Halv sex vaknade han och då ville han inte vara någon annanstans än i min famn. Men han kunde inte heller sitta stilla, först skulle han sitta framåt o titta lite tv sen vända sig o kramas o så höll det på! 


Kl blev sex o jag va ju tvungen att börja med maten men så fort han märkte att jag skulle släppa ner han blev han dunder ledsen. till slut så fick han sätta sig i sin barnstol o där satt han medan jag lagade lite chili con carne. 


Det verkar vara Melvins favvo rätt för varje gång vi äter det kan han äta hur mycket som helst. Han pekar på talriken och ryter till så fort han tuggat ur. Hungrig va han för lunchen åt han inte ordentligt, ville inget ha. Så på hemvägen åt han ett paket russin. 


Jonas kom hem lite tidigare än vanligt så vi stack ut till lekparken en stund hela familjen för lite bus, lek och mys!! Jag tycker verkligen det va mysigt för jonas har faktiskt inte varit ute med oss och lekt ngn gång innan!! De gungade så de blev blåa i ansiktet haha. 


Det åkte förbi med ilfart brandbilar poliser och ambulans. Så jag sa åt jonas.. Fan det är säkert våran lägenhet som har brunnit, med vår tur!! Då började han fundera.. mm jag såg det för han blev tyst o såg lite konstig ut. haha efter ungefär fem minuter sa han. Nej men det finns inget som kan brinna, ingenting är i kopplat.. haha lilla jonas!!


Nu har jag tagit mig ett förtjänat bad o ligger i sängen för att  kolla lite tv med mannen min. 


Imorn OM jag orkar bär det iväg på en fettis innan killarna vaknar. Sen kanske det blir träning på sats. Men Melvin har varit lite grinig och väldigt hes nu på kvällen så vi får se vad dagen har att ge oss imorn!!


Puss på er alla glada

Av Jenny - 24 maj 2010 16:28

Idag har jag varit igång hela dagen. Det började med en morron promenix. För att sen ta oss till odenplan o träna lite. Vi promenerade även dit. På vägen gick vi in och sa hej till Annie inne på budofitness. hon ville så gärna säga hej till Melvin men han vägrade att vakna, så det får vi ta en annan gång. 


Jag började gå igen mot sats och odågan vaknade till slut fick sig ett litet mellanmål för att klara sig inne galant på minisats. Jag har aldrig varit på minisats förut o för i helvete vilka trappor det är ner dit då. Ja en låång jävla ramp, jag är både höjdrädd och har en vagn man måste tilta. haha Melvin såg lika skräckslagen ut som jag kände mig när vi trevade ner där. 


Det gick jätte bra för Melvin inne på passningen, tur!!! Nu är det dit jag ska gå när jag ska träna. Jag tränade ben.. fy fasiken va skönt det va och det kändes!!!! Det blev lite mage på slutet men jag tröttnade så jag gick o hämtade min odåga! 


Han stod i gåstolen och tyckte den va toppen great. Men nu är det så här.. de där trapporna vi gick ner för.. ja nu skulle vi ju upp!! Mina BEN!!! fan tänkte jag hur ska detta gå.. haha skakiga ben, tilta vagnen och sen bara gå uppåt. Sakta men säkert gick det och Melvin såg lika skräckslagen ut som på ner vägen. Men upp kom vi!!! 


Då gick vi och gjorde detta..

      

Träffade upp söta Tess för en lunch ute på ängen i solen!! hur mys som helst. Melvin sken upp som en sol när han såg tjejen!! 


Jag och odågan tog bussen hem för jag hade ont i knät och fått nog av att promenera! Medans vi stod och väntade på bussen försökte Melvin charma en gubbe som stod där.

  

Han lyckades.. hehe.


Just det. på vägen in mot sats så gick vi och strosa så skönt.. Då är det en kille som ställer sig vid vattnet. först trodde jag han tänkte hoppa men han skulle ju bara kissa.. haha

  

Jag kan ju tala om att det inte bara va jag och Melvin där.. utan det va rätt mycket folk. Men nöden har ingen lag som det brukar heta. haha.


Nä nu vilar Melvin oj agär så jävla trött!! Jonas blir sen idag så vi får roa oss bäst vi kan alldeles själva

puss på er

Av Jenny - 24 maj 2010 06:53

Igår skulle vi ju träffa upp M och Tess för lite träning inne på balance! Melvin skulle få leka inne med de andra barnen på barnpassningen. 


Vi kom fram, fan det va fullt där inne och det skulle inte bli ledigt förrän efter en timma. Men vet ni vad som hände då!! Jo min Tess, min alldeles egna Tess!!!    

Erbjöd sig att ta odågan så jag och Jonas fick träna! Jag skämdes lite och kände mig dum, hon hade ju oxå åkt hela vägen till solna för att träna. Men hon sa att det inte alls gjorde nåt!! Tänk hon tog odågan så vi fick träna. Inte många som skulle gjort så. iaf inte många tränings freak!!!! Jonas hade erbjudit sig att sitta o vänta. MEN med ledsen min o så där som killar gör.. hm hur ska jag hinna sen. . o så vidare haha så hade inte Tess varit där hade jag fått avstå min träning. Men nu fanns hon där som en ängel!!!


TACK!!!!!!! 


Jag körde rygg det blev ett snabb pass, för jag ville inte att hon skulle sitta där själv hur länge som helst. Men jag körde iaf tung rygg o det va häärligt. Jag har ökat lite i vikter sen sist jag och Tess körde rygg. 


Puss på er

Av Jenny - 24 maj 2010 06:47

Jag vaknade upp halv sex i morse och va relativt pigg! Så jag petade lite på jonas och sa att, nu går jag ut en snabbis! 


Jag drack min drink och tog på mig mina kläder sen började jag knata. Tog de där hemska trapporna, idag va det inte alls lika enkelt men jag sprang upp ändå. Hade lite svårt att andas när jag väl va på toppen haha!! Men jag fortsatte min runda. 


Hade med mig min iphone o jag sägre så här. Jag låter jonas ta den istället Jag är inte förtjust i den överhuvudtaget. Musiken jag lyssnade på.. ja jag va tvungen att hålla fitt telefonen i handen alldeles stilla för annars böt skiten låt av sig självt!! Jag är inte alls förtjust i denna telefon då jag haft problem hela jävla tiden!!! 


Men jag gick iaf. sprang kunde jag inte göra som igår då jag hade den där jävla telefonen. Jag skrek nog på den mer än en gång haha. Sen kom jag hem o tyvärr hade jag tydligen väckt upp Melvin så de va tvungna att gå upp de me när jag gick!


Men jag gjorde det iaf och det känns för jävla skönt!!

  

Idag lyser solen så vi får se vad som står på agendan idag. Men jag ska kanske ta mig en promenix till odenplan för att testa barnpassningen där. 


Sen blir det nog ut i solen och sola lite medan Melvin leker ngnstans.. eller kanske sover.. hehe.. 


puss på er

Av Jenny - 23 maj 2010 15:33

usch för vädret idag! Men jonas han.. ja han har varit uppe i lägenheten och jobbat hela dagen lång, bra där!!! Han är verkligen så duktig. Tyvärr har jag och MElvin bara suttit inne så vi är lite lätt uttråkade nu! 


Melvin sov tre timmar men är trött igen på grund av tristess. Som tur är ska vi lösa det på bästa sätt, Melvin ska få leka borta i barnrummet med alla roliga tanter på balance medan jag och jonas får avreagera oss lite inne på gymet!! Hur bra låter inte detta. 


Men medans vi sitter här och väntar på pappan så myser vi lite granna. Melvin vill gärna kramas med mitt hår.

   ¨

Bilden blev lite suddig men samtidigt som han står o kramas. gungar han litE grann!!


Nu kommer han  o slår påmig. det betyder att han vill busa.. så vi hörs sen¨


puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards