Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 4 maj 2010 21:12

Planen med min syster fick ligga i lä idag. Då jag inte riktigt kände att jag ville åka runt med Melvin nu när allt är som det är. Han hade ingen feber idag iaf så det va ju skönt plus att han själv va lite gladare. 


Men vi båda två ville ha lite frisk luft.. ja eftersom vi båda två mår toppen great av det. Så vi tog på oss våra kläder för att sen ta oss mot sickla. Vi ville handla lite mat inför kvällen därför blev valet bort till Sickla!! Melvin såg jordgubbarna så fort vi kom innanför dörrarna.. jordgubbar är inget han har smakat förr så jag vete fasiken hur han kunde veta att de smakar smaskens. 


Men vi köpte oss en liten låda och han fick smaka..

  

Jag tror han tyckte om de.. Va tror ni. haha. Men när den första tog slut såg han ut så här tills han fick en andra

  

Han skulle ha jordgubbar!!! Men eftersom det va första gången kunde han ju inte äta hur många som helst på grund av allergi chock. Så när han fått den andra o inte sluta skrika ja då fick jag skala han en apelsin som han åt upp på några minuter. Jag tycker det är skoj att han är så förtjust i frukt för frukt är nyttigt!! 


vi fick oss en super dag jag och Melvin idag. Han själv är gladare och inte lika mammig. Men imorn ska vi iaf till läkaren så de får ta lite prover o se va som händer och sker! 


Sen är jag lite nyfiken på vilka som läser min blogg. Jag tror att några av mina egna vänner har visat bloggen till sina vänner iaf.... anledningen till det. vet bara DU!!! 


Nä nu ska jag och Jonas mysa lite granna här hemma i nacka.. puss på er


Av Jenny - 4 maj 2010 10:19

I alla fall här borta i danvikstrand. Farfar kom hem efter en sväng med bilen i morse. Melvin.. ja han ville inte vara hos mig utan skyndade sig iväg med ilfart mot farfar. 


Farfar fick ha Melvin i famnen när han tog på sig kläderna, när han gjorde ordning sin frukost. Sen ville han ju helst sitta på stolen ensam för att äta sin frukost o han tänkte dumpa över ungen på mig. Va tror ni.. ja han vägrade. MElvin alltså. han skulle bestämt vara med farfar. Men jag fick locka han med fotbollen han fått  av gammelmoster Janeth så han stannade med mamman sin. 


Men ett kast blev det med bollen för att han skyndade sig till farfar igen o där stannade han.

  

Jag sitter här i fåtöljen o njuter så länge det varar medans farfar har fullt upp borta vi sitt skrivbord!! 


 when Sven come up this morning Melvin only wanted to be with him!! He try to put him on the floor. But Melvin keep on going to farfar.. 

Av Jenny - 4 maj 2010 08:19

va hur bra som helst för hela familjen!! Melvin har sovit från halv åtta till halv åtta och det känns härligt. jaghar inte ens behövt ge han nappen!!! Jag tror att vårat bad igår på en timma gjorde susen!! Han busade rätt mycket i badet med mamman sin. Han skulle ställa sig upp för att sen ramla på rumpan o jag skulle säga pang.. o han skulle doppa ansiktet i vattnet o jag skulle säga usch.. ja så höll vi på där inne i en timma!!


Feber verkar han inte ha men herregud vilket jävla rossel jag blir lite orolig, hans hosta.. han ser förvånad ut varje gång han hostar. För det kommer upp slem o han hostar rätt hårt!!! Idag kom farfar hem oxå från en liten minisemester Melvin blev toppen glad att se han. MEN jag skulle gärna hålla mig i närheten! 


Melvins frukost gick bra till slut helst skulle han sitta i knät mitt men den här gången så fick han inte sin vilja igenom!! Haha oki nu lite om mig själv.


jag ska ta och baka lite hallonscones nu åt mig och farfar så här första dagen han kommit hem. Jag vet inte om jag ska ta mig en promenad innan eller efter frukost. Melvin får iaf inte vara ute och leka i sitt tillstånd tyvärr men lite frisk luft måste han få i sig!!!



Senare på dagen har jag och mi syster bestämt att jag ska komma till hennes jobb, hon tar Melvin medans jag tränar sen åker jag till tyresö och tar Marlon så hon får träna.. Nu vill jag fråga er. Melvin är ju lite dålig MEN han kommer bara sitta i vagnen och väl hemma hos systern min är han ju bara hemma liksom. Precis som han skulle vara här.. Visst kan jag väl ta mig till träningen o fullborda våra planer?? Imorn är det han som ska till doktorn oxå..

Av Jenny - 3 maj 2010 16:32

att jag ringde Melvins nya läkare på sös, fick prata med syrran Els marie. Jag förklarade hur det låg till och att jag va jävligt trött på detta nu. JAg blev t o m ledsen. 


Hon frågade vad jag exakt vill ha hjälp med och jag berättade. Ja först är det hans rossel, vilken infektion an än får så blir han rosslig. Spelar ingen roll om det är kräksjukan rosslet är där då ändå. sen vill jag ta reda på varför han är sjuk så mycket tänk er själva. Sen han va åtta veckor har han varit sjuk varje månad! Jag berättade även hur trött han är. Han sover jätte mycket ca 4-5 timmar på dagen för att sen sova hela natten. Men de timmar han är vaken på dagen är han självklart glad o leker men är fortfarande trött! Så hon sa till mig att hon skulle kolla upp lite saker för att sen ringa upp. hon ringde upp och Melvin fick sig en tid 9.30 på onsdag Egentligen ska han vaccineras då men det går ju inte när han är som han är. så till sös beger vi oss på onsdag!! 


hoppas de tar lite prover då oxå, plus att jag vil ha ett test på pollen. Vi ska ju som sagt till astma och allergi mottagningen!!!


Nu känns det lite lättare i mamma hjärtat.. MEn vi sitter fortfarande här inne o kan inte gå ut och leka. Men vi har lekt här hemma med pappa jonas gamla traktor.. haha ja den va sparad. Nu är det Melvins leksak. 


Middag idag blir väl pasta fläskfile... mm smaskens.. haha. puss på er

Av Jenny - 3 maj 2010 14:12

Idag har Melvin varit rätt så krävande. Men så sov han i tre timmar och jag tänkte att vi skulle ut och leka efter lunchen! Lunchen.. ja den gick ner men fan då. Han vägrade vara ngn annanstans än i min famn. Inte i sin stol, inte på golvet nej i famnen. Han har aldrig varit så här som han varit idag, jobbig!!! 


Men han fick väl äta sittandes i min famn då. Vi åt o blev klara då tänkte jag att han skulle leka lite med sina saker. Nej han skulle vara i famnen. Jag gick och tog tempen på han då han inte brukar vara så här. Nu har  Melvin varit dålig i tre veckor. Feber har han haft men inte hela tiden utan från och till.


Ja nu har han feber igen över 38 grader. men alltså helt ärligt så orkar jag inte mer. Jag blir inlåst här hemma. Jag hatar att bara sitta inne, hatar det!!! jag kan itne heller bara ut för frisk luft för i vagnen skriker han. O leka utomhus går inte när han är sjuk fö då blir han väl aldrig frisk igen!!


Nej så nu tredje veckan sitter vi här o tittar på tv. Ja han leker med sina saker men han vill oxå ut och leka. Fy fan säge rjag. Läkarna ja de gör inte ett jävla skit!!! De bara säger att vi ska komma när han är frisk. Men hallå jag söker hjälp för att han inte är just det, frisk!!!!!! Vart ska man vända sig?? Nu har jag varit på flera olika ställen o ingen fattar va jag menar. Ska jag ge de adressen till min blogg o tvinga de läsa om varje  gång.. Då kanske de börjar fatta och kan ta tag i sitt äckliga jobb på riktigt!!! Jag fick veta nr jag va gravid att läkarna har tio minuter per patient.. så man kan ju börja fundera på varför de alltid GISSAR sig fram till felen!!


Nej nu är jag förbanna, less och helt enkelt bara så jävla trött på att sitta här med en sjuk fis. Han då. ja han blir ju tröttare och tröttare för varje gång han är sjuk Hans kropp blir svagare och svagare för varje gång han är sjuk. Han hinner liksom aldrig återhämta sig och bli stark utan att det kommer en ny infektion!!!!!!

LESS!!!!! 

Av Jenny - 3 maj 2010 10:54

Titta in på den här bloggen!! Jag blir ledsen bara jag tittar in en snabbis orkar inte ens läsa den. Jag blir så arg, arg på att man får bete sig så där mot sig själv!!!

Av Jenny - 3 maj 2010 10:14

Jepp, idag va det första gången jag blev ARG på Melvin!! UNGE säger jag bara. vi tog oss ut för att börja promenera, Melvin va dunder trött och ögonen hängde så hade han varit som sig själv hade han somnat innan vi ens kommit utanför porten!!


Men han va vaken hela backen upp o ville veta va allt på vägen va. Mest fundersam blev han över skuggan vi förde med oss!! Han lutade sig över vagnen och inspekterade skiten. Jag brydde mig itne så mycket men tänkte att snart somnar han säkert. 


När vi kommit bort till henriksdal då började han gnällalite lätt o gnugga sig i ögonen.. kanon tänkte jag nu somnar han. Och la han halvvägs ner. Då började han. Fy fan va han skrek, han skrek  skrek o skrek lite mer. Jag satt han upp igen men ingeting hjälpte. Han ville upp i famnen men det fick han inte.. För jag visste att han va dunder trött men helt enkelt vägrade att somna!! Så jag fick vända hem igen. Han skrek halva vägen hemåt men sen tröttnade jag riktigt ordentligt och sa åt han att. "nu räcker det" jag sa åt han att är han trött o inte somnar får han skylla sig själv men behöver inte skrika för det. Han slutade faktiskt. Så fort han visade tendens till att börja igen sa jag bara. NEJ! o så slutade han. Jag blev arg på riktigt! 

Så vi tog bussen hem igen och väl hemma somnade han på en minut!!!! Han va alltså trött precis som jag visste. jag fick mig iaf en 25 minuters promenad o det är väl bättre än ingenting.


Men jag är rätt tjurig nu på allting o jag tror denna dag kommer bli en dålig dag. Men såna dagar får man ha ibland. Så låt mig vara.. Nä nu ska jag bara sitta här.


Här får ni en bild på Melvins nya foppa..

  

Av Jenny - 3 maj 2010 07:44

är det nu som Melvin är dålig. Först veckan, hans kalas o skit ja då va det magsjukan som härjade i hans kropp. Sen veckan efter kom den här jävla förkylningen.. förkylningen gör Melvin jätte jätte trött, han vill sova hela tiden, gnäller. Vill bara vara med mamma eller pappa. Går vi ifrån han när det är andra i rummet bara en halvmeter blir han helt otröstlig!! 


Hans näsa och ögon rinner hela tiden. Hans andning är inte ens nåt att tala om det är så rossligt att jag själv får ont!!! Feber nej det har han inte förutom lite förhöjd temp. MEn inte feber. Det värsta är ju att se han så jävla trött hela tiden. Han har varit vaken i snart 2 timmar o han står här o hänger på mig o vill bara sova!! Usch va jag tycker synd om han. Men jag ska ut på en fett promenad alldeles strax efter hans frukost så ska han få sova skönt i vagnen!! min lilla fis. Man känner sig så maktlös när man inte kan göra nåt åt saken. Jag hatar att se han så himla trött!!


Nu är snoret iaf grönt o kanske är infektionen på väg ut ur kroppen. Håll tummarna. Det värsta är att han ska få sin vaccination på onsdag.. Men är han som nu går det inte. Är han nyligen frisk o tar den blir han säkert dålig igen. Fan då!!!! Min lilla fis har varit sjuk så himla mycket sen han va liten bebis. Ochändå är han så glad o rolig. Men nu är det som om det tagit stopp i hans sinne o han bara blivit så trött o grinig!!


Ja men vi får se. jag ska iaf byta barnmorska till någon i Sickla för där kan de kolla upp lite saker. hon jag har nu kan typ ingenting utan man går dit för att väga och mäta o ta lite sprutor i bland. Men kolla om han är sjuk eller inte kan hon inte!! Så nu blir det byte för oss. Men lika bra det då vi har våran i sumpan och det kan ta sin lilla tid att ta sig dit varje gång. 


Nä nu ska han få gröt o jag en proteindrink sen tar vi oss ut i friska luften för en promenad/sovstund!!! Sen ska han få mysa med mamma hela dagen. 


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards