Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 7 maj 2010 13:09

Jag kan säga så här. Är det något som är fel så är det jag som talar om det. JAg är oftast inte rädd för att tala om vad jag tycker och tänker. Ja i vissa lägen kan det bli lite sårande o jag kanske borde hållt käften rent ut sagt!


Men nu.. alltså ni vet ju att jag varit rätt less på min älsklings vagn teutonia cosmon. O jag har haft den inne på lagning titt som tätt men de har alltid åtgärdat fel saker så vagnen har kommit tillbaka i samma skick som den kom in!!


Jag ville ha just denna vagn fr jag rör mig mycket ute och den va lätt körd och så vidare. Jag har nu iaf fixat så jag äntligen ska få min rätt!!!! De ska byta ut chassit och sitt del.. Alltså.. jag får typ en helt ny vagn!!! TACK!!! Jag är faktiskt glad och fy skam den som ger sig. Man ska aldrig bara ta allt de säger i butikerna utan tyvärr måste man stå på sig!!!


Jag tror bara att babyland o vissa andra butiker kanske är trött på mig på grund av en incident som hände när jag va gravid och min syster kpte en vagn. MEn även där.. fick hon pengarna tillbaka. haha. Ja nu är jag glad. Så på måndag är det jag som åker till babyland i bromma och fixar min vagn!! jippi

  Den är ju bara för härlig fin!!! O så som den flyger fram. oo va glad jag blev nu!!


Jag vet att det blivit rätt mycket inlägg idag. MEN vi har haft lite tråkigt haha.Nu sover faktiskt Melvin för andra gången idag han är trötter. Men sen när han har vaknat ska vi bege oss ut och träffa moster och kusinen för lite inhandling av middagen. Middagen idag blir ju såklart min berömda tacopaj..


Jaja till det jag egentligen skulle säga. De veckor jonas har jouren brukar jag bli lite lätt bitter och aggressiv.. mest mot han då.. MEN den här veckan har det känts bättre än förr, självklart saknar vi våran Jonas och han saknar oss. Men det han gör. gör han ju för oss allihop. O jag kan säga att det va länge sen jag kände mig så lycklig som jag gr nu. Som jag brukar säga, man komme rint elängre ner än till botten.  O nu kan det liksom bara gå uppför.. ja självklart kommer det bli lite guppigt.. men det känns bra liksom!!!


Jaja puss på er

Av Jenny - 7 maj 2010 11:37

Alltså jag gick ju upp några extra kg när jag va gravid o bara för bebisen tittar ut försvinner de inte. Inte på mig iaf.. Haha o jag satt här och titta igenom gamla bilder på systerns data.. herregud haha.. en bild va väl oki. Men jag komme rihåg hur jag kände mig.. jag gick med mamma byxorna rätt länge sen köpte jag stora kläder. JA som tur är de för stora idag jeho. så jag har kommit närmare mitt mål än då.. men fasiken haha här ska ni få se.. Ena bilden när jag har leginsen på mig.. de skar in i mina vader.. haha jag lovar. När jag tog av de va det som bristningar i hela leginsen...mina vader hade stora märkbara märken som till och med gjorde ont..

    Men ser ni även att min lilla prins är hur fin som helst. nu är han större och jag mindre. precis som det ska vara..

Av Jenny - 7 maj 2010 10:40

igår efter sovtiden och Melvins lunch mötte vi upp gammel mormor och gammelmoster i centrum för att vi vuxna va lite hungriga på lunch!! Melvin hahahah ja han har blivit mammig men bara i vissa stunder. Som igår jag gick en halvmeter och skulle hämta mig mat, han såg mig hela tiden men skrek som om att han hade ont ngnstans..


Sen när jag kom tillbaka gav han en kram så blev han glad igen. Vi hade en trevlig stund där nere. Gammel mormor gav ungen hans ett års present och det blev några fina tröjor.


Sen gick vi hem och sov lite till.. nice..Efter att Marlon och Linda kommit hem så gick jag ner till trakternas gym för lite träning- Jag hade inte ngn som helst lust att ta mig in till stan från tyresö kan jag tala om. Så det bidde flex fr min del. Och väl där borta körde jag mina tuttar och axlar plus lite mage. Det kändes härligt och känns fortfarande behagligt haha.


Idag däremot känner vi oss lite lata jag och ungen så vi stannar nog här hemma o bara softar lite!!! Men man kan aldrig veta .. Jaja puss på er

Av Jenny - 7 maj 2010 07:30

Jag har alltid tyckt om att arbeta med barn. Det har liksom varit min grej. När jag bodde i göteborg hamnade jag i biskopsgården och fick jobb direkt. Jag va inte utbildad men de ville ändå ha mig kvar o gjorde allt fr att jag inte skulle komma ngn annanstans! När de inte behövde nå vikarie i barngruppen fick jag vara i köket, just för att stanna!! Men till sist så fixade chefen min en tjänst åt mig i all hemlighet. Eftersom man faktiskt inte får ha en fast tjänst som outbildad.


Men så träffade jag Jonas och jag flyttade mitt arsle till stockholm. Jag sökte som vikarierande barnsköterska även här och hamnade då i Solna på förskolan solrosen, en pysslings förskola!! Jag trivdes, herregud va jag trivdes. Det va helt underbart att arbeta dä'r. Jag trivdes med persona, barn och  chef.


De trivdes med mig oxå så chefen Emil sa åt mig. "börjar du läsa till barnsköterska har du en tjänst här" jag nappade direkt och sökte till skolan. Jag hamnade på en skola i skanstull. Sen blev jag gravid och chefen Emil, ja han sa upp mig. Trots va han hade sagt och trots att han hade sagt det framför de andra anställda.


Jag frågade varför det blev som det blev och tydligen enligt han så hade jag inte börjat skola. Men Emil jag har börjar skolan!!!!  Han sa men det går inte bra för dig eftersom du legat på sjukhus.. mm jag va gravid. Det vaa där skon klämde. JAg fick alltså sluta för jag hade blivit gravid. Jag orkade inte göra nåt åt saken eftersom min graviditet tog all min energi. Jag blev såklart jätte ledsen eftersom jag verkligen trivdes där. Mammorna och papporna sa att de skulle stå på min sida om jag valde att göra något!! Det Emil sa va at jag inte fick stanna för att jag inte börjat skolan MEN jag va välkommen tillbaka efter min mammaledig het.. hm.. har jag inte börjat skolan nu o just därför inte får vara kvar.. va har ändrats när jag är färdig med mammaledigheten? Han hörde nog inte riktigt själv hur han lät..


Men jag orkade iaf inte göra så mycket åt saken. Menskolan ja den gick lite dåligt eftersom jag hamnade på sjukan lite här o där. Efter Emil gjort som han gjort så mådde jag dåligt och blev ledsen så jag ringde skolan och berättade som det va. Hon tyckte jag skulle höra av mig efter bebisen kommit istället så jag gjorde ett bra jobb!!!Jag höll med.


Nu ska jag berätta något roligt. I augusti ja då börjar jag i skolan igen jeho. Men denna gång är det i nacka. Jag har pratat med de och ansökt till barnsköterska linjen. De sa att jag även kunde "validera" och slippa vissa saker eftersom jag jobbat så länge. Men det ville jag inte utan jag ville köra från brjan till slut o bli så bra jag bara kan!!!


Det känns toppen, den här gången blir det inte på distans utan det blir dagtid ojag ska vara iskolan. Bättre fr mig. Alltså jag är fan så himla glad. För det här är något jag verkligen vill. Jag älskar att arbeta inom barnomsorgen. Man får så mycket tillbaka när man arbetar med barn. Man kan även påverka så mycket Ja det känns toppen..


haha liksom vem vill INTE ha den här tjejen som fröken...

    Här står jag och min syser med massa barn från familjen olsson. Sötnöten bakom oss är min gudson Sebastian. jag har hans lillebror i famnen o hos systern min ja där är ju lilla Marlon såklat..


Puss på er

Av Jenny - 6 maj 2010 10:16

Jag och odågan min tog oss ända ut till tyresö igår efter vi varit hemma och ätit lite lunch o packat väskan!! Systern min ja hon behöver mig lika mycket som jag behöver henne.. anledningen.. nej den behöver vi inte gå in på!! Men vi åkte hit iaf och det är hur mysigt som helst.


Melvin bara älskar sin kusin Marlon kan jag tala om.. MEN Marlon hahahah ja han vill gärna vara lite elak mot sin kusin Melvin. Melvin ja han kryper efter ändå!!. Ramlar Melvin hemma börjar han gråta... får han en bil i skallen av Marlon skrattar han..


Melvins förkylning är bättre men fortfarande där så vi tar det lugnt och bara myser här hemma. Marlon gick iväg med sin far igår och Melvin fick stanna med moster så jag kunde åka och träna.. Aerobicen va gryym o jag va bättre igår ä'n förra veckan. Jag tog ut mig riktigt ordentligt shti va skoj det va!!!!


Men nu är systern min på jobbet, Marlon på dagis. Så jag och odågan är ensamma o har det skönt. Vi ska väl ta oss til mormor hjördis, vårat andra hem. O hämta lite kläder o sånt!! Nej nu svamlar jag. Men allt är iaf bra me doss.. Förutom Melvins förkylning men som läkarn sa.. Den går över!!! Nä nu ska jag kolla på lite kök då vi måste bestämma oss ngn jävla gång hur vi vill ha det haha..


puss på er

Av Jenny - 6 maj 2010 10:08

jepp idag är det en stor dag för idag fyller både Catta

 

och kurre

 

år.. ja de har lyckats passa in samma dag.. Catta va ju först då hon blir hela 30år idag.. officiellt tant alltså.. Grattis.


Kurre ja hon är lite yngre och hon blir 26 år.. hipp hipp hurra!!!!

Av Jenny - 5 maj 2010 12:55

Jag och odågan tog oss mot sös idag till doktor Petra! Doktor Petra va helt underbar kan jag säga och för er som tycker lite illa om vissa saker så ska jag meddela. 


Hon tyckte det va bra att jag väntade till våran tid då de har koll på Melvins alla tester och så vidare. Ja hade det varit kaos med han skulle jag självklart åkt in. Men nu va det itne det. Angående att vara utomhus. som jag har berättat är Melvin ett rossligt barn och har varit det sen han va 8 veckor.. Jag frågade hur man skulle bete sig om man skulle stanna inne eller inte . NEJ . Melvin mår bättre av frisk luft även om han skulle ha feber!!!!! Rosslet.. ja det är hans vardag och det kommer nog vara så tills hela han blir större för då blir luftrören större!!!!  


vi va ju där iaf och Melvin charmade alla han träffade. Vi träffade även en 3 årig flicka på bussen som avslutade träffen med att säga, "trevligt att träffas" jag tappade hakan men fortsatte att vinka. 


Nu tog doktor petra en massa prover på melvin eftersom han varit sjuk så ofta. Så de tog blodprov för att se de vita blodkropparna. Melvin skrattade sig igenom hela bloddroppandet!! Sen fick vi gå vidare till röngten. Ja eftersom han har en liten infektion nu ville hon se hur hans lungor såg ut under den. 


Efter alla prover och tester fick vi svar. Allt va jätte fint!! Melvin har bara haft oturen att vara sjuk mycket men det blir bättre senare. Sen hans rossel, ja det är nog ssom mamma jenny tror. Att det är luftrören som är trånga och de kommer växa till sig. 

MEN i juni ska han ju få sova och andas i ngt för att testa sig ändå!!! Han fick en ny medicin nu som han skulle testa eftersom han va så slemmig. Så håll tummarna att den hjälper!!


Jag är glad att jag bokade tiden, att jag sa åt de att nu får det vara nog. Ja så där som vissa kanske inte tycker att jag gör.. hm konstigt det där hur fel det kan bli ibland va!?? Men han är en glad och rolig pojke som bara fått otur med sjukdomar!! 


Nu står han här och rycker mig i håret.. ja han hade en förkylning/infektion.. Men den går snart över sörrni!! 


vi är glada båda två och ska just precis sätta oss ner och mysa, puss på er alla glada

Av Jenny - 4 maj 2010 21:31

Ja melvin har ju varit rosslig sen han va åtta veckor. Sjuk eller inte sjuk. Och som kanske några av er har missat är vi ju på utredning för just detta rossel. Eftersom ingen vet vart det kommer ifrån.


Så bara för att min fis är rosslig kan vi inte hålla oss inne.. Eftersom det är just för tillfälllet hans vardag. Vi hamnade tyvärr hos fel läkare i början, en läkare som inte gjorde annat än att ge oss massa olika mediciner att testa. Men jag .. ja eftersom Melvin alltid kommer först för mig. Satte ner foten och tog inte detta. Så nu har vi bytt läkare till en läkare på sös inne på astma och allergi mottagningen!! 


Jag tycker iaf detta är bra. Men läkarna där vet inte heller varför Melvin är så rosslig som han är utan de håller på med en massa utredningar och tester.. Hoppas det är lite svar till vissa av er där ute. Men rosslig kommer han nog vara tills hans luftrör har växt till sig.. och då kan han inte hålla sig inne. Läkarna vill t o m att jag ska lämna in Melvin till barnpassningen på sats. MEN eftersom jag älskar min fis och som sagt alltid sätter han först. Så vill jag helst inte göra detta när han inte är helt ok.. Jag hoppas detta kan vara lite svar till vissa av er där ute!!


puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards