Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 12 maj 2010 16:47

hur mycket jag har att berätta för er om de här två dagar. Både roliga saker som har hänt och en jävla massa irritationsobjekt.. typ en sorts föräldrar.. MEN jag måste återkomma. Jag har inte tid just nu. Vi kom in för en stund sen efter utelek. Melvin somna o jag ska laga mat åt killarna här hemma, alla tre!


för att jag sen ska ta bussen halv sex mot odenplan där jag ska dansa skiten ur mig i en timma med Kurre. Jepp Kurre ska me. Jaja nog om det. Nu har jag inte tid.. Men bilderna ligger här o väntar på att få bli lite olika inlägg..


puss på er o hoppas ni får en underbar kväll

Av Jenny - 12 maj 2010 12:00

Som jag skrev igår skulle Melvin få sova i sin egna säng i natt o mycket ritkigt så gjorde han det!! MEN fan det va ju tuffare för mig att få han att somna om de gånger han vaknat av nappen. Eftersom han då inte kunde pilla mig i håret..mm det är hans insomnings grej att pilla mamma i håret!! Så det tog längre tid som sagt


Kl fyra då va den sista gången han vakna o då hade han väl bara vaknat till två gånger innan.. ingen bigdeal alltså. MEN herregud så trött jag va. Där kl fyra, det kändes som tåget hade kört på mig. Jag va helt utmattad. Så jag orkade då inte fixa o trixa med Melvin så jag tog upp han i våran säng. O vi båda två somnade på en gång. Jag fick lite lugn och ro o Melvin fick pilla håret.  


Men annars gick det toppen bra o han gillar sin säng. Den är ju fin fin. Men nu till saken just det hahaha ojdå  jag kom av mig.. hahahahah..


vi vaknade kl sex i morse på grund av att pappa jonas letade efter ett par tränings byxor. ETT speciellt par. Men för i helvete ta vilket jävla par som helst. Men nej sörru det gick inte. Så vi vaknade upp. Då såg jag det. Fy fan säger jag. Melvin verkade inte må dåligt av det. Men hans öga va helt igen smetat.. Alltså det va helt gult av var. O han fick inte ens upp det en liten liten millimeter. Det va kladdigt!!


Men vi fick gå upp o tvätta rent sen va det fint förutom en liten bit som fastnad på fransarna.. 


Så här borta vankas det ögoninflammation nu för första gången någonsin.. Skoj.. 


Puss på er

Av Jenny - 11 maj 2010 22:25

så min historia om dagen kommer imorn.. kanske.. Men jag kan säga så här. Min jonas kom hem idag istället för att åka o träna... puss på er

Av Jenny - 11 maj 2010 22:25

så min historia om dagen kommer imorn.. kanske.. Men jag kan säga så här. Min jonas kom hem idag istället för att åka o träna... puss på er

Av Jenny - 11 maj 2010 12:00

natten till denna tisdag va faktiskt ett jävla helvete!! Det började med att jag inte kunde somna tydligen inte jonas heller. Trångt i sängen.. Ja vi har haft Melvin mellan oss den senaste månaden för hanv aknar så många gånger under natten i sin egna säng! MEN det är oxå bekvämt för oss.. lättareliksom. Så Jonas hamnade på golvet till slut på en madrass.


Jag somnade men då sörrni kl 4 på natten ja då vaknade Melvin upp med ett jävla ryck. Det va nog en mardröm för han slutade inte att gråta. Så jag fick sätta mig upp med han i famnen och gunga lite. Han tystnade och jag la han i sängen igen.. han började gråta. Men då började jag klappa han lite i rumpan o han blev tyst. Han låg vaken men ändå tyst till ca halv sex! Då bad jag Jonas gå upp och göra en flaska välling. För jag va trött. Efter flaskan då somnade han om o vi vaknade halv nio igen.


Jag är fortfarande trött men kan inte riktigt sova. Melvin vilar och för första gången på länge.. sen han va bebis sover han middag i sin egna säng. Jepp jag fixade o trixade lite med den så han somnade där i. Ja självklart tog det lite längre tid o han blev förbannad några gånger. Men han somnade. Jippi!! Så nu är det mitt mål, få melvin sova hela nätterna i hans egna säng!!


Anledningen till att jag inte kan sova är för att jag har för mycket tankar  i huvet. Mina tankar är mest hos våran lägenhet borta på finnberget. Jag vill verkligen börja renovera där. För det första för att liksom få komma HEM och för det andra, så roligt är det inte att bo hos svärfar.. inte för han heller! Men nu är det så här. vi har fan inte kommit ngn stans med lägenheten haha jag dör.. vi har inte ens måttat ett mått.. Ja förra veckan hade Jonas jouren o jobba hela tiden. Denna vecka.. mm då vill han träna.. Så vi får väl se.. vi kanske flyttar in i våran lägenhet efter sommarn. va tror ni.. 


Nä nu ska jag börja göra mig i ordning för jag och Melvin ska nog ut i solen o sitta en stund sen när han vaknat o fått i sig lite lunch. Puss på er

Av Jenny - 10 maj 2010 22:30

och rösta så mycket ni bara kan!!! Mamma, linda .ja allihop.

   klicka på bilden

Av Jenny - 10 maj 2010 22:16

Ja det blev ju först den långa promenaden. sen när jonas kom hem efter jobb och träning körde han mig till sats i sickla där jag körde crossen i femton minuter.


för att sen pumpa ryggen. .shit va bra det gick.. alltså fan va skönt det gick o jag körde tungt i dag.. Det va länge sen.. Min kompis jack3 hjälpte mig på vägen!!


Sen tog jag mig en promenad hem på 3 km.. jippi jeho.


Nä nu ska vi mysa lite här hemma..puss på er


Av Jenny - 10 maj 2010 22:08

tog vi en promenad till huvudsta..Vi skulle alltså hem och våldgästa Therese och Max.. ja ni vet han Max som kryper likadant som Melvin. Max blir ett i juni o han går.. haha ja han går.. Han och Melvin kryper exakt likadant.. o nu ska jag tala om för er , de går även likadant!!!! Vi hade en underbar dag och fick god lunch. Therese är en riktig bullmamma o fixar o donar. En lugn tjej som säkert blir helt uppstressad av mamma jenny som inte kan vara tyst en minut!! 


Men vi hade iaf det hur mysigt som helst. Killarna ja de gillade verkligen varandra. De kramades, pussades.. eller max ville gärna äta upp Melvins kinder, bytte napp med varandra va femte minut. Puttades.. mm Max och Melvin skulle kramas då ramlade Melvin baklänges.. (på en mjuk matta). 


De gillade verkligen varandra precis som jag och mamman. Vi är så olika men våra liv är ändå rätt lika.. ja det är svårt det där haha. Tack för en toppen dag tjejen!!!

     Sen ska ni få filmbevis att de faktiskt kryper likadant kolla noga nu

Alltså nu så här när jag sitter och tittar så kan jag inte låta bli att skratta!!


Pappa jonas kom och hämtade oss efter jobbet för han skulle till stan och rondera. Vi tänkte ta bussen hem. MEN Melvin blev sååå trött efter en dag full av lek. Så han deckade i bilen

  

så fort vi satte oss i bilen! min lilla plutt. så vi fick följa med till pappans jobb o vänta i bilen. Melvin sov väl i 40 minuter. Bussfärden hem.. mm den tog en jävla timma på grund av en trafikolycka mitt inne istan. Men tur att jag hade köpt bullar som han kunde få smaka av..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards