Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 23 maj 2010 10:51

Melvin och jag vaknade upp kl 8 imorse men låg kvar i sängen till halv 9! Han fick sig sin frukost och sen fick jag en sån lust att bara gå ut och gå med min musik i öronen, ja trots regnet!!


Så jag väckte upp Jonas för att han skulle ta Melvin sen stack jag ut. Igår på våran promenad hittade vi en jävla lång trappa och den tänkte jag springa upp för idag

   

Jag va rätt pigg och glad innan

  

Jag sprang upp kan jag tala om. herregud va andfådd jag blev haha, hjärtat bankade. Men hääärligt va det rumpan stramades till under färden tror jag t o m!!

Men när jag kom upp ja då hade jag lite svårt att le 

  

fick andas ut lite! sen fortsatte jag min färd och jag hittade en toppen runda. Jag gick väl i en halvtimma i rask takt till min hardstyle mix!! Härligt!! 

Väl hemma va jag glad igen

  

fejkat leende?? Nej absolut inte!! Alltså jag tycker verkligen om att vara ute och promenera i min takt med min musik.. jag ska försöka.. ja läs försöka, gå upp innan jonas och ta mig en varje morron.. Men vi får se jag lovar inte nåt!! Eftersom nätterna med en ettåring kan vara rätt krävande ibland


Nä nu ska jag gå in och vila med mina pojkar. puss på er

Av Jenny - 22 maj 2010 22:25

Det känns som om det mesta går bra, självklart finns det vissa irritations moment forftarande. Men jag.. Jenny Olsson, känner mig glad och stark igen!! Härlig känsla!


Therese och Mattias kom förbi och ville ha käk i magen. Jag gjorde min barnfavorit som faktiskt inte alla tycker om. Rätten är en chansning o ja jag vågade chansa! Mattias..ja va jag tror så va han inte jätte förtjust i rätten men åt med god min upp det han tagit iaf haha. Mattias nästa gång ska jag laga nåt gott så du blir kompenserad! Melvin ja han va i sitt esse och skulle hela tiden vara med M och Tess. helst M! mm han har bytt person nu. 

Han och M sprang runt hela lägenheten så till slut blev de trötta o vi satte oss ner vid matbordet. Vi åt och hade det hur trevligt som helst!


Paret skyman är som oss och det känns toppen vi har mycket gemensamt. Men även mycket som inte är gemensamt. Till slut blev det dax för efterrätt o då hade ja bakat min mosters blåbärspaj. Super gott.. men jag fick inte mycket i mig, för varje tugga jag skulle ta .. ja då skulle Melvin ha den. Jepp vi hade det toppen!!


Mattias kom med förslaget att vi skulle ta oss en promenad efter mat o socker. Så jag badade ungen som va nerkladdad med blåbär, socker, potatis o smör.. han fick på sig en pyjamas o sen stack vi ut

  

Det spelade ingen roll om jag och eller jonas va i närheten. Mattias och Tess fungerade lika bra OM inte bättre!! Vi promenerade mot sjöstaden. Melvin blev tröttare o tröttare men vägrade att sova. han skulle busa!! Prata.. prata prata haha ja han pratar för fulla muggar nu för tiden! 


Vi gick runt hela sjöstaden, en härlig plats o jag ska nog ta mig dit ngn dag för lite mys och mat. Jag tror vi va ute lite över en timma!! Melvin ja han blev trött. på hemvägen blev Melvin mammig. Då va det INGEN annan som hjälpte det skulle vara mamma. oo min lilla fis.. När det väl gäller ja då är det mamsen!!! Bra där!!


Vi har inte känt våra nyfunna vänner så jätte länge men jag känner mig avslappnad med båda två och vi har det super trevligt och skoj varje gång vi ses. Jag hade lite mer avslappnad klädsel denna kväll än jonas!! men jag kände att jag inte riktigt behövde vara skit snygg haha.

  

Melvin höll sig vaken till vi kom hem så han somnade alldeles nyligen. M och T har precis åkt hem. Så nu ska jag och jonte myra lägga oss i soffan framför tvn med en chipspåse och mysa lite!!


Så vi hörs en annan gång.. puss på er

Av Jenny - 22 maj 2010 15:04

I morse efter frukost åkte vi mot nacka strand för att hämta lite verktyg så Jonas kan bila badrummet, plus att vi åkte till sickla för att inhandla lunch att ta med. Våra planer va nämligen att tillbringa förmiddagen/lunchen uppe vid lägenheten!


Det va härligt där uppe det va nog tre familjer som va ute och lekte med barnen. Melvin sov en timma i bilen när vi va där så jag fick äta min sallad i lugn och ro!


Sen blev det liv i luckan, vi sparkade boll, pratade med grannen ovanför oss. (jag har hittat mig en perfekt barnvakt) en äldre dam som va hur trevlig som helst. 


jonas har gjort så mycket inne i lägenheten o jag tycker att han är super duktig. Nej vi har inte börjat göra fint ännu men tagit bort och satt dit! Det blir toppen!! 


Jag och Melvin blev sugna på glass så vi gick in i den lilla butiken precis nedanför huset för att se va de hade att bjuda på. Det va en super trevlig familj som äger butiken som även är en pizzeria!! Mmm det ni. Melvin fick rabatt på sin glass o de ville bjuda på färgade bollar. 


vi ringde ut pappa jonas så han kunde äta sin sallad medans vi åt glass. Vi satt där i solen och mös. Denna gång fick Melvin en glass med strut för jag tänkte att det skulle kanske vara lättare att äta än med pinne!!

  

Han njöt och min ide va toppen, så hädanefter blir det strut glass. Ja han blev självklart kladdig

  

Men haha vem skulle inte bli det. Han har börjat smacka när han äter nåt han tycker om.. typiskt, jag hatar folk som smackar.. Så det får vi vänja han av vid!! Han åt inte ens halva glassen innan han blev propp mätt och började leka med den.


Sen tog vi oss hem jag och odågan så Jonas kunde fixa lite till o vi städA!! Jag har nu städat lite granna o Fisen ligger och vilar. Så jag hoppar in i duschen alldeles strax o gör mig fin fin!


För att vi sen ska åka till ica och inhandla för kvällen.. 

på menyn står

paprikakyckling med potatis och en kladdig blåbärspaj!


puss på er

Av Jenny - 22 maj 2010 09:07

och vi här hemma är glada och pigga... haha trodde ni va. Eller jo jag är glad, jag fick sova alldeles för mig själv! Melvin och Jonas däremot är helt slut verkar det som.. 

Idag är våra planer att hänga  uppe vid våran lägenhet och fixa lite. Jag och odågan sätter väl oss i parken och leker lite medan jonas jobbar! 


så det blir en soft dag, jag ska iaf låta Melvin vila lite från solen idag då det bränner på mig själv!! Alltså jag måste erkänna en sak. Jag har tyckt det varit hemskt när mammor pappor haft sina små bebisar utan kläder i solen.  Tills jag själv är där nu. Fan det är svårt att hålla reda på allt. Speciellt när de badar, blir blöta o man ska torka de o så vidare! Det är varmt för att ha kläder. Men jag har lyckats rätt bra de dagar vi varit i solen!


Han har haft sin skyddsdräkt, sen har han haft långarmat o tunna lång shorts. Men jag tar tillbaka det att jag tycker det är hemskt iaf.. för det va ett pussel!! Men Melvin har iaf klarat sig ifrån både att bli bränd o att få bonnbränna. Jag har haft 50 skyddet från apoteket oxå och det har fungerat alldeles utmärkt!!


nä nu ska vi mysa lite för att sen göra oss i ordning. 

Ikväll kommer våra vänner paret Skyman hit och äter middag.. är de snälla ska de även få sig en god efterrätt!!!


Puss på er nu och ha en alldeles underbar lördag!!!

Av Jenny - 21 maj 2010 21:17

Melvin och Jonas tog sig ett bad efter middagen. Sen fick melvin springa omkring här hemma lite naken. Skönt att lufta lite. Han gick här, prutta och skratta haha. mm han har börjat tycka ljuden från rumpan kan vara rätt roliga!!


Sen försvann han och blev tyst. Jag sa åt jonas, hm kolla nu så han inte bajsar eller kissar någonstans. Försent! Han hade bajsat på golvet och damsugar sladden!! Plus att han börjat kladda med skiten. Så det  blev en till dusch med pappan medan jag fick torka upp på golvet.. hääärligt!!


Nu ligger han och sover så skönt o ja.. just . . det jag och jonas ska alldeles strax kola film. puss igen

Av Jenny - 21 maj 2010 21:05

Ja jag och odågan spenderade som sagt natten i tyresö. Här har ni två filmer av Melvins första lek och dopp i vatten utomhus!

Först satt han och stänkte lite granna plus att han försökte flirta lite med Elin som hängde med. Elin har inte några barn och tyckte de kanske blev lite stress o skrik emellanåt haha. Men Melvin blev kär!

Sen kom det första doppet. Han va överlycklig!


Efter bad, tjo och tjim gick vi som sagt därifrån för att hämta kusin Marlon

  

Jag gick vilse om ni vill veta. Men såg till slut golfbanan som är i närheten av dagis o blev överlycklig haha. Vi hämtade marlon och resten vet ni. Vi mös o hade det mysigt! När Syster/moster/mamma Linda stack iväg på sin träning busade vi lite granna alla tre!

  


Idag!

Åkte vi återigen till Albysjön med familjen Jassim för lite bad o sol! Idag av även tindra i toppform och blev nästan tvingad i vattnet haha.

  

Nu fick hon känna påt iaf men hon trivdes bäst bredvid för att titta på

  

Melvin va inte lika modig idag o hoppade i direkt utan det tog en stund. Men efter den stunden ja då va han fast o ville inte upp. Han fick även känna på att bada i riktiga sjön.. han diggade det och satte sig ner direkt, ville absolut inte upp. Jo han ville lite längre ut men det va allt!!! Fan va kul att min son älskar att bada för jag älskar själv o bada. Det är inte riktigt min grej att ligga där o steka, man blir lite lätt uttråkad!  Efter mycket bad, lek och lunch somnade våra små. Jag och Amina fick då lite egen tid för snack o sol! Hur skönt som helst. JAg har bilder på Amina me men de ligger i kameran o som jag sagt tidigare är sladden till den ngn annanstans!


till slut fick vi nog och började gå mot bilen. Barnen sov fortafarande så tyvärr fick vi väcka upp de. Amina och Tindra skjutsade oss till skanstull för  att vi därifrån skulle ta oss till balance i solna!! jeho träning!!


Vi träffade jonas utanför och han fick ta Melvin en stund innan han skulle in så han inte behövde vara så länge på passningen. Jag började. Sen kom jonas och M ner. Då va passningen stängd men Melvin va tydligen med farbror fredrik. Där uppe! 


Jag blev klar med min träning som idag blev armar. tungt. fy fan va härligt. Man känner att man lever. Det skulle egentligen blivit ben. Men hahahaa byxorna jag hade på mig.. ja de hade spruckit om jag hade börjat där med benen så jag avstod. haha.. sluta skratta!!


Fredrik och Melvin hade haft det bra men det såg lite tufft ut i F ansikte och att han blev lättad när jag kom haha. 

  

Min Melvin är en glad pojke och vill gärna flirta och prata med alla han ser. Så det blev en del klapp o lek där inne på balance! Melvin såg även frukt skålen, pekade mot frukten ochgjorde smack ljud. haha han ville alltså ha ett päron.. personalen tyckte han va så söt och bjöd på ett. TACK!!


Sen åkte vi alla tre belåtna hem.

  

För att göra oss lite hemmagjord pizza. Melvins favorit tydligen!! 


Usch o fy va trött jag är nu. men det blir film dags för Mig och Jonas. puss på er

Av Jenny - 20 maj 2010 21:07

Imorse när jag och odågan vaknade tog vi det lite lugnt. Amina ringde när vi låg i sängen och pratade lite. Hon berättade att hon skulle komma och hämta oss för att vi sen skulle ta oss till Alby sjön i tyresö!! herregud.. bråttom.. packa väskor, äta frukost, byta bajs blöja. Men vi hann och Vi satte oss i bilen!!


Mitt lokal sinne är ingen hitt o tydligen är inte Aminas det heller. Haha hennes jonas blev arg några gånger men till slut hittade vi till alla stopp vi skulle göra!! O äntligen kom vi fram till alby.


Hon hade varit och köpt en liten mini pool till sin fina Tindra, jag säger så här. Melvin älskade den!! Herregud. jag satte han bara bredvid den då vattnet va kallt men han skulle i.. o där skulle han sitta o plaska. Sen kröp han ut o sen i. Jag har film och bilder. Men eftersom jag är i tyresö hos systern min så får ni vänta!!


När vi till slut skulle gå för att hämta Marlon på dagis blev det bråk. Melvin skulle fortsätta bada!! Men jag fick försöka klä på han i hans utbrott o det gick väl så där haha. Menskoj att han tycker om o bada även om vattnet är iskallt!!


Sen har vi ätit lite glass o bara haft en trevlig dag med Linda och Marlon. Nu sover ungarna o jag sitter framför datan medan linda är ute med vovven!


Jag är ju som sagt fortfarande inte nöjd med kroppen min.  Mina ben är gropiga o stora. Så det blir långa shorts även denna sommar..tycker ni att jag är löjlig ja då är jag det helt enkelt men jag går inte i bikini för att andra tycker nåt!


Jag håller mig till shorts o en topp eller bikini överdel

 


Nä nu ska jag kolla klart på ghost whisper. Imorn bär det av till alby igen fr lite bad och sol. Sen ska jag ta mig till solna balance o träna lite!!! Puss på er

Av Jenny - 19 maj 2010 22:09

Vad som än händer så går livet vidare och man kan bara göra det bättre!! Haha ja nu är det så att min kamera sladd är helt jävla borta. Den är försvunnen. Jag får inte ut bilderna som jag tagit. Men just därför jag även fotat med mobilen, inte alls lika snygga bilder men som sagt. Livet går vidare!


Jonas och Melvin körde mig till sats på odenplan idag så jag fick köra min älskade dans med Lina Andersson, hon är grym!! Hon ändrar passet varje vecka men det är lika tufft, svårt och roligt varje gång!! Alltså man blir lycklig timmen med henne!!! Det va så jävla skoj. 


Tanken va att jag efter passet skulle ta mig en promenad med kurre då hon inte kunde me på passet. Men hon hann inte in till stan så jag stannade kvar och körde lite tuttar istället. För att sen ta mig en promenad till slussen. Egentligen hade jag tänkt gå hem men när jag väl kom fram till NK så hade min knä gjort ont ett tag. Så det bidde bara till slussen.. eller en hållplats efter slussen t o m. Sen klarade jag inte mer. usch för värk!! Iaf sån värk som gör att man inte riktigt kan fungera som vanligt!!!


Nu sitter jag här hemma o är helt svettig o död. 

  

haha nej jag har aldrig sagt att jag är vacker haha!! 


imorn är det torsdag o tydligen ska det bli soligt. Så vi får se vad vi hittar på under dagen. Men vi ska iaf hälsa på Melvins nya dagis. Sen ska vi träffa upp min syster för att ta oss till tyresö och umgås lite!!! Nä nu ska jag och Jonas mysa lite här hemma framför tvn. Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards