Alla inlägg under maj 2010

Av Jenny - 28 maj 2010 07:53

Eller alldeles strax iaf. Jag ska bara vänta till ungen har skitit. för sen ska vi ta på oss våra kläder och sen ta en promenad till odenplan för lite träning. Mm det finns en rätt stor chans att det kommer börja spö regna ser det ut som!! Jag är inte förberedd på det men vagnen är!! O viktigast är väl Melvin. Jag får gå dyngsur helt enkelt!!! 


Jag är ju dagis fröken och borde ha regnställ men icke.. Jag får införskaffa mig det!!


Nä nu ska vi fixa ordning här hemma. Jag är lite rädd att det kommer vara fullt på barnpassningen eftersom vädret är katastrofalt. MEN jag tar en chans!! 


Sen är det vi som tar en lunch med min finaste Anca

   

Det är hon som blir antastad!! Haha jepp hon är i sthlm och hälsar på så vi ska ses och få oss en liten kram!!! Det va så länge sen. Anca är min vän.. det är liksom hon och jag. Oavsett om vi hörs eller inte. En gång tog det nog två år av olika anledningar men jag kan viska till er att det hade med killar  att göra!!


Men det va för några år sen. Men det är hon och jag oavsett olika gemenskaper och olika intressen!!! Så en kram och en lunch med henne blir det innan jag och Melvin faktiskt ska ta oss till tyresö!!


Jag och Melvin ska ju umgås med Marlon medans hans mamma gör stan!! Sen imorn är det jag som åker hem utan min melvin. Men mer om det imorn Nu ska vi göra ordning oss. Och plocka upp allt som Melvin kastat omkring sig!!!


Puss på er

Av Jenny - 27 maj 2010 21:52

Oj va klockan är mycket men jag har suttit här hemma och betalat lite räkningar plus fixat lite på kontona. Nu är det som det ska!! Duktigt Jenny haha.


Efter Melvins vila som blev 3 timmar idag... mm inte mycket vi va i solen inte. Men han fick iaf i sig lite mellanmål för att vi sen tog på oss våra kläder för att gå ut på baksidan av huset, där vi hittade en liten gräsplätt att leka på!

  


Lite längre ner såg jag även ett häftigt soldäck där vi kan leka och busa. Det är en lokal precis intill där vi kan ta vatten ifrån så Melvin kan bada i balja där ute. Vi satt väl ute i en timma o åt på alla strån vi kunde hitta där ute! Melvin tyckte även det hysteriskt roligt att kickla mig i ansiktet med ett strå.. int eför att det egentligen kicklades överhuvudtaget men jag låtsades. O han svimmade nästan av skratt!! Tills jag fick nog och tyckte han kunde leka med annat. Efter timman där ute tröttnade vi båda två och tog oss hem för att byta kläder. 


Vi skulle nämligen åka till banken och fixa ny bankdosa och sen ta oss en middag inne i forum hela familjen!! Det blev thai.. hm som typ alla andra gånger man går ut och ska få nåt i magen. Men det är enkelt, kan bli nyttigt och gott! Vi fick en härlig eftermiddag med pappa Jonas. Sen blev det dags för han att åka iväg. Först och främst hade han ett ärende till Proteinkungen, ja han va tvungen att lära sig kassan för han ska nämligen stå där och jobba på lördag.. Åk dit och testa han vet ja. haha.. Sen hade han bestämt träning med Mattias ute på balance i solnA!!


Alltså jag och Tess har uppmärksammat att de nog blev liiiite för kära ändå. haha. De träffas liksom oftare än va vi gör!! 


jaja. kul att de mår bra iaf.. 


Jag och Melvin tog oss ett bad här hemma sen kan jag bara säga att ungen decka i famnen min direkt efter!!

  

Fina killen som är så stor!! Imorn ska vi till tyresö och sova över, för systern min ska ut på egen hand och Marlon ska vara värd där hemma i tyresö åt mig och Melvin. Kanske ska jag bjuda på nåt gott o en bra film åt pojkarna... hehe.


jaja nu ska jag sova.. puss på er

Av Jenny - 27 maj 2010 12:11

Do you have any ide what Melvin are talking about!??? I belive he talk irish or something here. hahaha.

Av Jenny - 27 maj 2010 11:59

Efter frukosten så tog jag på oss våra kläder.. ja vi kan ju inte gå nakna. hehe. Plockade på mig lite leksaker för att vi sen stack ner till gymet i huset. Jag vill helst inte gå längre promenader med Melvin idag för han bajsar nå så otroligt mycket!! Alltså sen kl fem i morse  har jag nog bytt mer än 7 blöjor!!! Tänder på G kanske!


Så jag bestämde mig för att testa gymet här nere, det har gått bra förut men då va inte Melvin så "rörlig" som han är nu för tiden! Men det gick hur bra som helst. Jag körde mina axlar och Melvin satt och stirra för han undrade väl va fan jag höll på med. Sen började han leka med vikterna. Helst skulle det vara de stora. För jag gav han 1kg hantlarna de tittade han inte ens åt

För mig gick det iaf toppen och det va skönt att få träna av sig lite så där på morran.

  


Efter det gick vi upp och lekte lite ute på balkongen men nu vilar han så sött!! Jag hade egentligen velat sitta ute i solen och fått mig lite färg. Men det här är skönt det med. Att bara sitta här för sig själv!!


Puss på er

Av Jenny - 27 maj 2010 08:30

så blir vi alla nöjda och får oss lite spotify att lyssna på härligt ju!!! Då kanske jag äntligen får lite musik i min iphone.. kom igen nu alla glada!! Jag behöver fem tilll

Gratis spotify premium klicka där i länken så förstår ni hur ni ska ta er till!!!

Av Jenny - 27 maj 2010 08:21

ja jag försökte blogga från min iphone som ska vara så jävla bra!! Jag kom till rubriken sen kom jag inte längre, det gick liksom inte att skriva i rutan för själva historien. Ja den här iphonen har gjort mig förbannad en jävla massa gånger nu och jag undrar varför den är så himla bra?! Kanske kommer jag bara älska den när jag väl lärt mig hur den ska hanteras men just nu är den ingen fröjd för mig. Musik har jag inte ens i skiten och eftersom jag ofta är ute och går plus att jag råkade tvätta min ipod så måste jag ha musik i telefonen. Sen.. är det så här, jag älskar att spela på min lur hur tråkiga spelen än är så älskar jag att spela, det är liksom en avkoppling för mig när jag åker buss, tittar på tv eller nåt annat.. MEN jag har inte hittat ett endaste litet spel på iphonen. det är ingen som känner sig manad att hjälpa mig med denna?!


Jaja nog om den. Igår stack jag och Melvin iväg mot odenplan för att träffa upp Jonas o jag gå och träna. På bussen hade jag och ungen rätt skoj, Vi skrattade, tjoade och tjimmade!! Tanterna bredvid oss skrattade i ca sex hållplatser åt min fis. Väl framme i slussen gav de han en kram och gick. Men det va en kvinna kanske 45 år som kom fram. hon hade suttit en bit längre bak men hon hade och kollat in melvin. Så hon sa, nästan tårögd!! Att melvin va så himla fin, vackra ögon och så himla glad!!! Det kommer att gå bra för han sa hon. Mamma hjärtat dog kan jag tala om!! Även jag fick en liten tår i det vänstra ögat, tackade så hjärtligt. Sen fortsatte vi färden mot odenplan!!

  

 Bussen va lite försenad som vanligt så det blev att springa till sats för att dumpa av Melvin hos Jonas och sen springa ner och dansa gärnet. fan va skoj det är säger jag. Roligare och roligare för varje gång. Förr i tiden log jag under hela passet men eftersom jag inte kört på jätte länge har jag varit rätt koncentrerad. MEN igår kväll så kunde jag le emellanåt och då kände Lina igen riktiga Jenny liksom!!


Jag hade min plats längst fram medan Kurre intog sin länst bak i varsit hörn stod vi så man kan inspektera varandra hehe. Efter dansen blev det lite mage och ländrygg för min del!!


Nu ska jag ta min fis här så vi får i oss lite frukost. men jag kan säga att mellan 5-8 har jag bytt tre bajsblöjor.. så denna dag får vi se hur den slutar!!! Eller jonas tog faktiskt blöjan där vi 5 i morse!! TACK!


Nä puss på er.. Jag ska nog ta mig ner till tvättstugan och gymet här i huset.

Av Jenny - 26 maj 2010 15:35

att sitta vid datan nu när prinsen min sover en liten stund! Idag har vi haft en rolig dag. Det började med att vi skulle åka till dagis o hälsa på, dagiset som jag helst av allt inte ville ha från början. 


De har nämligen en blandad åldersgrupp 1-4 åringar plus att det va 28 barn i gruppen. Jobbat så har jag gjort och det blev lite som barnpassning istället för att hinna med en massa pedagogik! MEN vi ringde till fröken Janeth i morse och frågade om vi kunde komma på ett snabb besök. Denna Janeth vet hur jag har känt det inför detta dagis eftersom jag varit ärlig och sagt det! Så kom vi fram, gården va toppen fin och stor!! Alla fröknar ute med barnen kom fram och hälsade på mig och Melvin innan de visste vilka vi va. Plus poäng!! Sen kom Janeth ut en lite äldre kvinna i sina bästa år, toppen fröken. Hon berättade lite om förskolan och om det som rörde mig eftersom jag tyckte det va jobbigt med blandad ålder!! Men vet ni.. jag blev kär!!! jag blev kär i dagiset. Det va helt toppen!!! 


De hade massa bra saker för sig på dagarna, alltså inte bara barnpassning. Skogen en gång i veckan eller iaf en utflykt, även de minsta!!! Sova fick de göra hur länge de ville de små liven och det passar ju bra då min fis gillar att sova p ådagen!!! Sover gör de även ute i vagnarna.. ännu ett pluspoäng!!!! Janeth skrattade lite åt mig då jag berättade att ajg ringt min mamma på vägen dit och beklagat mig.. Men nu va jag helt såld!! Jepp det dagiset blir det!! 


Det som gör det ännu bättre är att dagiset är dörr i dörr med min fina magda.ni vet.. Magda

  

Så hon kom ut och sa hej till oss innan vi gick in och träffade alla!!


Men sen ska ni få höra, Melvin ja han skrattade åt alla som kom och sa hej åt han. Glad kille sa de åt han. Sen skulle vi hem.... jag försökte sätta ner ungen i vagnen men han gallskrek. Han ville stanna kvar... han ville ju leka ute på gården med alla de andra små barnen!!

Så jag satte ner han och tänkte stanna en stund

  

Han kollade sig omkring en stund men sen började han leva rövare där inne på gården. Stenar och sand skulle in i munnen. Fröknarna tyckte han va toppen glad och beundrade hans sätt att ta sig framåt!!! 

Melvin hittade ett däck som låg där o skräpa..

  

Jag vet inte riktigt vad han tänkte att han skulle göra med det. MEN han började pusta och frusta för att komma över iaf.

  

Han blev lite lätt frustrerad och arg. Men jag kunde ju inte hjälpa han för jag inte ritkgit visste va han ville ha ut av att lägga sig så där. Ville han in i mitten eller ville han över! Plus att jag ville att han skulle försöka sjläv. Men arg blir han har ja gmärkt när det inte riktgit går som han vill precis som far sin!

  

Sen blev det denna ställning för att till slut sätta sig upp och sticka därifrån haha!! Efter en halvtimma där ute skulle de andra barnen äta frukt.. Då ville inte jag stå där och gama så melvin fick lov att sätta sig i vagnen. Han såg att jag hade med hans mellanmål så han satte sig utan bråk! Vi stack ner till barnens hus och köpte oss ett solskydd till vagnen plus lite leksaker som han fick välja alldeles själv!!


Melvin somnade på vägen hem och väl hemma gjorde jag ordning korvstroganoff åt oss till lunch. som vi åt och blev mätte. Efter det. herregud säger jag. Melvin .. han lever rövare!!!! han blir vildare och vildare för varje dag som går, jag gillar det!!!! 


Han tar sin gå vagn och håller den i ena handen för att sen springa runt hela lägenheten  stöter han emot en vägg försöker han vända på vagnen för att fortsätta vidare. Alla leksaker som jag lagt så fint där i ska UT, så de kastar han hejvilt!! Sen blir han överlycklig när han går utan vagnen!! 


så gå kan han, han ska bara fatta att det är gå som liksom gäller!!!


Nu vilar han och jag får äntligen sätta mig vid min darling en stund för att surfa och bara vila huvet lite!! Sen är det dax för mig att ta mig nåt  magen och sen sticka iväg för lite dans på sats med Lina Andersson! Kurre och Lena kanske hänger med.. men svar av de har jag inte fått så det blir en överraskning..


Puss på er

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards