Alla inlägg under september 2009

Av Jenny - 14 september 2009 08:17

klä på mig för att sen ut o bränna lite fett!! Men fan jag har den där jävla mens verken, inte alls som förra gången. MEN ont gör det! Ja man ska röra sig när man har mensvärk. MEN orken är oxå liksom som bortblåst efter den där jävla lördagen!

Jag skulle ju egentligen tränat med Anna idag, men jag kände att det känns lite onödigt att utnyttja mina timmar hos henne o vara trött o sliten. Går hellre dit när jag orkar ta i så det brakar hehe. Nej jag ska rycka upp mig o gå ut o gå iaf. Tänkte först ta en låååång promenad men tror inte jag pallar så jag tar mina 6 km.


MElvin liggerh är på golvet o snackar. Han ville inte ha sin gröt idag men katrinplommon ja det gillade han. hehehe får vi se om han bajsar sen då!!?? Det blir mycket bajs o bebis snack med en fin Melvin här hemma. Men ni får stå ut!! JAg känner mig rätt glad idag men ska ändå ringa min barnmorska o be om att få ta ut pstaven. Jag kan inte gå runt o bli irreterad på precis allting o ingenting ingen här hemma mår bra av det! Så ut ska den. Jonas tycker jag ska ge den mer tid.. han säger att han kan ta det. hahah men jag tror fan inte det. För killar förstår inte riktigt hur vi tjejer känner oss när alla jävla hormoner kommer o spökar. De tror oftast att vi överreagerar o att vi kanske lögnar lite!!


Men helt ärligt jag blir en häxa med hormoner.. min kropp är lite känslig för såna saker.. det märkte vi ju under hela jävla graviditeten hehe!! Så vi får se va som händer..


Får inte ta fram Melvins saker heller från vinden så han ligger här på filten. Vi har ju visning idag så allt ska vara borta.. MEn sen räcker det för oss, vi ger upp o slutar upp med visningar!!! Vi har ju varandra!!!


Puss puss

Av Jenny - 14 september 2009 07:25

Grattade jag lilla fitness Annie här i bloggen!!


O eftersom det va ett år sen fyller hon ju år idag me. hehe.


'så GRATTIS TILL DIG TJEJEN!!!

Av Jenny - 13 september 2009 22:54

match. Gick hur bra som helst. Lite grinig hade han varit på kvällen, men som jag sagt tidigare. Han kan bli hur jobbig som helst när han är trött o inte har fått sova!! MEn mamman och systern min klarade det galant. JAg och jonas fick oss t o m lite sovmorgon. Sov till halvtio i morse sen blev det dax att ta det sista inför visningen, som för övrigt gick sämst!! jaja vi är glada ändå!


Till tyresö kom vi ca 12. Jag och Jonas va hungriga o efter min natt så ville jag ha pizza.. sist jag åt det va jag gravid ju, hur jävla gott som helst mm ingen ånger här inte. Faktiskt inte. När man väljer att äta så måste man tillåta sig själv göra det oxå! Sen åkte vi ner mot Alby friluftsgård där familjen Olsson och Broarna satt och fika. MElvin va lika glad som vanligt. FAST han fått sova utan sin mamma och pappa.. så där ser ni.. det är ju hur bra som helst!!



Men han är lite trög i magen jag gav han smaka av potatis o majs pure igår o det va tydligen int ebra för hans mage.. ojoj va han pruttar o står i!! Nu ligger han i sin säng o nanar så sött, imorn ska vi ha en mys dag..


Jag vill gärna till ikea.. ingen som vill följa med??!!


kram på er alla gladamamma m barn  

Av Jenny - 13 september 2009 22:44

Ja va fan hände egentligen????!!! Vi tog oss till Toppe för att sen dra vidare till Mariatorget, hem till ngn som fyllde år o ställde till med en fest. Hur mycket trevligt folk som helst o vi hade jätte skoj. MEN nu kommer det till det tråkiga. VA fan hände egentligen. Sist jag va ute med tjejerna. då drack vi.. ja vi drack oss fulla. Jag kan iaf dricka två drinkar utan att bli full..


Men igår, Jonas blandade EN drink till mig, jag blandade en till sen till mig själv o så fick jag EN shot med päronabsolut.

Alltså två jävla drinkar och en shot!!!! O ändå hände det som inte får hända. JAg blev jätte full. Inte hemma hos kompisen som tur va.. MEn vi gick ut, jag kommer inte ens ihåg hur jag fick på mig mina skor innan vi gick. SEn satte jag mig utanför på en trappa o då small det till!!! JAg visste inte vart jag va. Jonas stod typ en liten bit bort o väntade på våran taxi. Ja det är blankt efter det!! Jonas fick hjälpa mig hem. Fy fan va läskigt!!


Jag drack inte ens så mycket. TVÅ drinkar o inte ens mycket sprit i. VA fan hände egentligen. Hela dagen hade jag haft migrän o varit på dåligt humör.. kan det varit det? KAn det varit pstaven? inte fan vet jag men jävligt läskigt iaf. JAg vet inte ens hur vi kom hem. hur jag fick av mig kläderna??!! Jonas tog ju självklart hand om mig. MEn jag har aldrig fått blackouter hur full jag än varit!!!!!!! Nej fy.. o man kan inte säga att jag drack för mycket .. för jag gjorde inte ens det. Spriten jag hade i mina TVÅ drinkar är vanligt för att en person har i EN drink..


Usch.. jag har en bild oxå på hur jag såg ut INNAN det small till. jag är inte så charmig men det rör sig mot det håll jag vill iaf!!


Jag vill bara säga att Jonas va helt underbar mot mig igår hur jävlig jag än va! men jag har iaf bestämt mig för att ta ut staven.. va fan ska den in i mig o göra.. Jag är ju bara arg hela tiden. Mens ja det har jag fått nu oxå.. hade den för två veckor sen.. Känner redan i magen att det gör ont. MEn det ska inte få göra så ont som sist oki. hehe..  

Av Jenny - 12 september 2009 18:09

duschning, påklädning och sminkning!! För här ska festas!! MElvin är hos sin mormor o myser lite. Medans jag och Jonas sitter hemma o väntar på att klockan ska gå så vi kan gå ut o festa sig lite. Först ska vi ngnstans med lilla Toppe för att senare fortsätta vidare in till stan o dansa lite!!


Dricka... hm det vet man aldrig.. hehe.. Nej vi får väl se hur vi mår imorn..


Ha en bra kväll kram kram

Av Jenny - 12 september 2009 08:53

lördag. Jag fick vakna kl åtta i morse herregud så skönt! MElvin vakna kl 0500 o ville ha lite mat så det fick han. Sen väckte jag Jonas o sa. Nu går jag och lägger mig i soffan så varsegod.. hehe.


Nu är jag pigg o kry. Vi ska städa för jag gjorde absolut ingenting igår bara låg här i soffan. Så vi ska städa upp lite in för visningen!! Tråkigt att göra samma procedur varje gång.. Allt ska ju bort liksom. Bebis sakerna, blöjorna, tandborstar ja allt. Upp på vinden så det är jobbit varje gång. I två dagar är man utan sina saker!! Men det är ju för en god sak iaf!


Idag ska vi städa, sen ska vi nog in till stan o titta lite affärer för att till sist åka o lämna MElvin i tyresö hos sin mormor. Så  jag och Jonas kan gå ut o dansa lite ikväll. Nej nu ska jag sätta igång.. Ska ladda in bilderna från kameran till datan.. har inte gjort det sen vi va i göteborg. så idag eller imorn kommer det en bildbomb.. kram kram

Av Jenny - 11 september 2009 19:18

va en liten pinne i armen kan göra huvudvärk!!! Alltså mitt humör är inte o leka med.. Jag kan vara snäll, arg förbannad.. redo för att döda.. ja säg bara!! Just nu är det som min försvarsställning börjar förbereda sig för något speciellt...VET ABSOLUT INTE VAD.. MEn det känns så.. Så hahah jonas den stackarn får ta mitt skit!!


Nu åkte han iväg o handlade lite iaf.



Av Jenny - 11 september 2009 18:49

igen. Jag skulle slippa allt som har med städning att göra. MEn nu helt plötsligt börjar han tjata om att jag ska hjälpa till o blir sur för jag satte mig här. hahaha va har killar för problem egentligen!!!???


Snart kommer Jonas bror o hälsar på, det va ett tag sen han va här. Men snart kommer han.. tråkigt bara att Melvin redan ligger o sover..... för väckas ska han inte! Vet inte va som händer här hemma men det blir väl ngn film.. o om jag känner fredrik rätt så har han bestämt vilken hehe.. jaja nu ska jag hänga tvätt. jippi det roligaste man kan göra en fredagskväll hahahaha pus spå er där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards