Alla inlägg under september 2009

Av Jenny - 22 september 2009 15:07

jag råka ut?? alltså nu börjar det bli skrattretande. Efter min graviditet och min förlossning plus livet efter fl med infektion.. trodde jag att det skulle vara lungt nu. Men där trodde jag fel.


Jag skulle ju ta ut den där jävla pstaven idag eftersom den gör mig.. hm.. elak o en jävla gnäll kärring. hehe. Så jag gick dit. Barnmorskan titta på armen o ropa ut.. Men herregud va svullen din arm är, va blått det är. Har du ont.


Jag sa.. eh.. ja .. men jag trodde det skulle vara så där. hm nähä. Då har jag fått en infektion i armen där staven suttit. Barnmorskan ville inte ta ut den eftersom det kanske blir värre. Men då sa jag.. tar du inte ut den nu slutar det med skilsmässa och några mord.. haha .. så hon tog ut den. MEn jag fick massa bedövning för jag hade ont... Men fan hur ska man kunna veta att det inte ska vara blått o göra ont.. haha de har ju tryckt in ngt i armen på mig!! Hon ropa dit några andra barnmorskor så de fick se hur det kan se ut.. hm. inte vanligt.. men har man en patient som heter, JENNY OLSSON så får man se och vara med om både det ena och det andra. haha.!!


Men ut kom den iaf o tro mig det är jävligt skönt.. hormonerna är fortf kvar lite grann men snart så!! MElvin hade tid efter mig för sina sprutor. Jonas va ju med denna gång. o kan ni tänka er.. odågan skrek inte denna gång!!! han ville väl visa sig tuff inför sin pappa.. hehe. Han va iaf jätte duktig!! Jag klagade lite på läkaren o barnmorskan skulle ringa henne.. Men va fan.. ska man ge massa test skit saker så måste man ju följa upp skiten oxå.. ska jag bara testa massa saker o sen ska vi inte kolla om det funkar eller om jag ska fortsätta eller inte!!?? SEn sa jag oxå att mammorna i mamma gruppen va lite stela..


haha vill ni veta hennes svar... ja men du är så aktiv o glad o pratsam.. kan inte du få igång de. hahahahah va tror ni.. tror ni jag lyckas.. JAg själv tror att jag nog hellre inte går dit nå mer..


Nä nu ska jag stoppa nåt i magen.. kram


 

Av Jenny - 22 september 2009 07:24

morron idag kan jag tala om. Melvin ville ha mat kl 4 i natt så det fick han självklart. Sen la jag han i sin säng o han somna. Men när han har ätit så låter han väldigt mycket när han sover. Så jag försökte säga till jonas att "nu går jag ut i soffan o sover". Här ligger jag nu och är så utvilad..oo va härligt att sova utan massa ljud.. jag sover inte så tungt nämligen!!


Men nu vakna jag av att odågan ligger och pratar där inne.. han säger nog att han vill ha en ny blöja o sen tror jag han säger att farsan hans luktar äckligt mohahaha.. Nej men idag är en härlig dag.


Jag ska även till min barnmorska och ta ut den här jävla pstaven.. fy fan va skönt .. kanske jag kan bli mig själv igen.. fy helvete va den har dragit ner mig kan jag tala om!! Pstav är inge nåt jag rekomenderar iaf..


Sen efter jag tagit ut staven.. de ska tydligen öppna upp o dra där inne i armen. hääärligt.. verklgien hääärligt.. hehe. mEn iaf. efter det så går vi bara rakt fram in till Melvins barnmorska, där han ska få sin vaccination.. USch säger jag. jag gillar det inte, sist skrek han så man fick ont i hjärtat!! Det gör ju ont ju. Men denna gång är Jonas me så han får vara med och trösta.


Nu ska jag upp o duscha hur länge som helst.. jeho.. haha.. kram på er alla där ute.

Ja bilder från dopet kommer jag måste bara få fram de som sofie tog..


Av Jenny - 21 september 2009 20:42

Gick hur bra som helst! Det va jätte kul att så många kom. Prästen höll kanske på lite förl änge.. mina adhd syndrom började visa sig, det började klia lite lätt i kroppen jag började gäspa, svettas. haha. Men annars va det hur fint som helst. MElvin va såå söt i sin klänning!! Hur duktig va han inte då.. han gillade prästen o skrattade lite när han fick vattnet på huvet!


Nu heter han alltså Melvin Olov Henry Carlsson. Våran finaste finaste bebis!! Som idag blir 5 månader!!


Fikat efter blev väldigt lyckat, Goda bullar o smörgåsar.. det blev mycket kvar men jag gav bort precis allting! Jag tycker det va skoj att våra familjen äntligen fick träffas. Ja dopet blev alltså helt lyckat! Presenterna va helt gudomliga, Melvin blev glad för precis allting. Men det som han gillade absolut mest eftersom det är det han behöver just nu för tilfället. Det va en lekfilt från hans finaste moster, kusin Marlon och kjellekriminell!! När han ligger på den så ligger han och skrattar för fullt.. speciellt närhan ser sig själv i spegeln haha!!


TAck alla för att ni kom och för alla jätte fina presenter!!! Han fick gröt i morse i sin nya gullunge talrik som han fick av sin gudmor Sofie!!! som för övrigt va hur fin som helst! Hon såg ut som en sommar dröm! Min familj, mamma, mormor och moster marita gjorde det möjligt för både mig och jonas att umgås o mingla lite där på fikat. De fixade verkligen allting.. TACK .. städningen efteråt stod de för oxå.. så jag är jätte tacksam..


Både jag och Jonas va hur nöjda som helst. JAg ska skriva lite mer va han fick i present senare. har inte riktigt kollat allt än.. FAster Jenny fick lite .. eller rättare sagt mycket spya på sig så hon va inte så där överlycklig haha..


Jag måste bara få berätta ett roligt samtal mellan jonas bror och min mamma.. Jag har ju alltid sagt att jonas bror är lite envis av sig o vill gärna ha rätt.. haha.. rolig egenskap.. men iaf


Min mamma hälsa o sa. vi har inte träffats förr.. men då sa Fredrik jo vi har väl träffats.. Min mamma. nej vi har inte träffats förut.. Fredrik.. jo men har vi inte träffats.. Då sa min mamma.. men då måste det varit innan jag föddes.. hehe.. sen kom jag o de fråga mig.. o de har faktiskt inte träffats förut.. men erkänn det va lite skoj..


haha Fredrik ibland får man ge sig.... Av farbror, faster och Anders fick Melvin en jätte fin häst!!!


Bilder kommer jag med senare.. orkar inte ladda från kameran... har fått bilder från gudmor.. men jag fick inte fram de..


nu ska jag gå och sova med min söta Melvin.. puss på er alla glada

Av Jenny - 21 september 2009 19:20

blev en 5 km promenad till min PT Anna där hon körde med mig. Det bidde tuttar och biceps hur jävla skönt som helst. Känner redan nu att jag kommer få träningsvärk, det är min grej och det gillar jag!! Tack Anna!!


MElvin satt i sin vagn o va hur snäll som helst. Det är bra att han kan följa med för då slipper jag vara beroende av att vänta på jonas.. Ooo va duktig han är. hehe..

Av Jenny - 19 september 2009 21:31

sak bara. Den här RAGE 2 är helt underbar. MAn blir helt tokig på träningen haha man ger verkligen hur mycket som helst.. TESTA!!


Av Jenny - 19 september 2009 21:24

i alla fall alla dumle kakor färdiga! De ser ju så goda ut men imorn blir det smakning.. oki jag smakade faktiskt en idag.. Men fan de låg där o skräpade. haha.. Jag har noblesse över som jossan har lärt mig. Men jag blandar med mörk, apelsin o vanlig choklad.. ngn för alla liksom..


 

Av Jenny - 19 september 2009 21:12

sagt haft fullt upp! Efter träningen åkte vi in till stan och lunchade med Min mamma och syster, kjelle kriminell och Marlon såklart!! Sen tog vi bilen o åkte mot danviksstrand. Där fick Melvin sig en present från en tjej i Irland. Vi träffades när jag va gravid nämligen o hon tyckte väl synd om  mig hahaha. mEn han fick sig en super fin dress halloween men jag kunde inte hålla mig så jag satte på han den direkt .. ooo så söt han blev!!


Tog lite bilder när vi satt i bilen o väntade på Jonas o Farmorn när de va inne iaffären o handlade middagen!! Ja jag är lite av en linslus haha Melvin me.. Men se så söt dress o hur söt han är i den..


Nu har jag bakat de sista kakorna o ska alldeles strax gå o sova för jag vill vara utvilad till imorn när jag ska träffa tjocka släkten.. För tro mig.. huvudvärk är ngt som kommer då vi allihop samlas. hehe..


kram på er alla glada


   

Av Jenny - 19 september 2009 21:10

Blev av idag. Fy fan va härligt det va o fy fan va bra det gick!! JAg körde axlar och triceps jag fick jätte bra kontakt och det kändes suveränt!!


Anna har lärt mig en super rolig och jävligt tung axel övning så tro mig Anna jag körde den.. dooog haha.. Sen blev det 25 minuter cardio i väntan på att Jonas skulle hämta mig. Ja han va oxå o träna. FArmor va ju hemma o lekte lite med odågan!

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards