Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Jenny - 4 maj 2009 21:30

fått lite presenter.. Jätte fina kläder åt Melvin från Catta och hennes familj.. oo va fina kläder!! TAckar..


Trista va ju hur söt som helst o hon ser fortf ut som en finne unge. hehe. men konstigt hon har ju pappan som är finne.. Det va jätte trevligt att ni kunde komma osäga hej..O i natt åker de till egypten för att vila upp sig. Känn er saknade!!! 


Nu ligger vi i soffan omyser lite.. Melvin är lite gnälllig men det får han vara för han är så himla snäll mesta tiden... Så jag låter han få gnälla lite.. JAg tror han vill ha tutte.. så han ska få. jag ska bara skriva klart.. elakt va.. hehe.. jobbigt va.. som en jobbig jävel säger.. nej nu blir jag snurrig..


puss på er

Av Jenny - 4 maj 2009 19:38

Ja jag mår lite bättre nu. Jonas kom hem o vi åkte till ican o handla lite smått och gott!! Och äntligen äntligen har jag fått i mig köttfärssås och spagetti.. har nämligen inte kunnat äta det under min graviditet... spydde nämligen upp det.. Så himelsk va gott det va.. vill ha mer men det räcker med en portion.. Man behöver liksom inte överdriva.


Snart kommer min vän Catta med hennes familj.. oki hennes andra två tjejer är inte med men de får träffa Melvin senare.. ja jag är lite gladare nu.. och det känns bra.. Min mage går ner lite för varje dag.. oki jag är dallrig och så men det försvinner så fort jag börjar träna på!!! Nä nu ska jag umgås med min man och mitt barn.. haha va konstigt det låter. .barn.. ja jag är mamma.. härlig känsla!!


Puss puss 

Av Jenny - 4 maj 2009 14:00

ingen promenad. nej jag klarade helt enkelt inte av det. Jag har suttit här i soffan.. ja jag har plockat och donat lite granna här hemma. Men för varje steg jag tar blir jag bara mer o mer irreterad på att jonas inte har plockat undan efter sig.. O han som klagar på mig ibland. hm..

Jag har verkligen inte ngn bra dag idag. Jag vet att det är bra för Melvin att få frisk luft varje dag. men jag orkade inte idag.. jag ville inte helt enkelt.. JAg vill sitta här!!


I morgon är en ny dag.. o det kanske känns bättre.. Vi får se. Det enda jag vet är attt allt ordnar sig till slut oavsett vad som händer!! Man måste tänka positivt helt enkelt.. Nu ska jag plocka det sista sen mysa lite med min son.

Av Jenny - 4 maj 2009 11:10

I morgon är det exakt två veckor sen våran Melvin kom till världen.

Nu tänkte jag bara visa två bilder.. på min mage.. Ser man ngn skillnad?

Av Jenny - 4 maj 2009 10:04

dax.. ja vi har sovit till nu jag och min finaste Melvin.. hehe vi är tröttmössor hela bunten.. Eller jag brukar inte vara det men jag tyckte jag va värd lite sovmorgon!!


Nu sitter vi i soffan o jag ska göra mig lite frukost för att sen försöka mig på en promenad ensam.. Vi får se hur långt jag kommer men jag har tanken iaf.. Men jag tror nog det ska funka!! Jag måste ju till affären så jag kan köpa ingredienser till lite bullbak o så vidare..


Jag är en bull mamma och jag älskar att laga mat. Jag försöker hitta nya recept varje dag som jag kan laga hemma till middag!!!


Nä nu ska jag avrunda o äta min frukost. puss på er alla glada


Av Jenny - 4 maj 2009 07:59

JAg vill tatuera mig. Ja det vill jag. En sexig sak typ på revbenen som ska svänga lite granna.. tänk er när jag är vältränad igen hur fint det kommer vara. lr.? Jo jag vill nog göra det

Av Jenny - 4 maj 2009 07:35

o man är ensam igen. Idag började  Jonas att jobba.. vi får se hur det går.. Det känns faktiskt lite läskigt ska jag tala om.. lr inte så lite mycket. Men när jag är hemma går det hur bra som helst.. Men jag klarar inte av att vara ensam med vagnen bland massa människor, det känns fan obekvämt. Men det kan tydligen vara lite så i början har jag hört.. Ja vi får väl hoppas de.. Jag tror lite på att jag känner mig inte som jag brukar. jag känner mig slapp o hängig.. oki när jag va gravid då funkade det. men nu är jag int edet mer.. Så jag tror det kan hänga på det..


Jag menar inte nåt illa till andra som kanske r  lite runda.. Men nu är det så här att jag är en tränings människa o har alltid varit.. Jag har aldrig sett ut så här någonsin. Så jag får känna mig och tycka om mig själv precis som jag vill. Jag bryr mig inte om andra överhuvudtaget. Utan bara om mig själv när det gäller såna saker!!!!


Men jag ska försöka ta mig en promenad ensam idag.. vi har ju lite skog här där jag kan gå o gömma mig.. 


NAtten har varit bra.. jag åt inge choklad lr godis igår.. o Melvin har sovit igenom natten förutom när han varit hungrig förstås.. Men han är så duktig han gråter inte utan han bara låter lite granna o snuttar o jag vaknar direkt såklart sså får hansuga tutte.. hehe.. 


Men fasiken jag råka sätta på han fel blöja igår kväll o den va lite stor.. hm.. Så kiss i sängen o på hansjälv. o jag som trodde vi skulle få sovmorgon.. Nej jag fick gå upp lite innan sju o bada lillkillen.. Men nu ligger han här o sover brevid mig o jag ska oxå försöka vila för att sen ge mig ut o promenera lite. .Vem vet kanske baka lite bullar.. För idag kommer min Cattta med familj på besök o det ska bli sååå härligt.. snart ses vi.. 


puss där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards