Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Jenny - 31 maj 2009 20:22

Det är en sång som jag tycker är lite rolig.. O idag när Melvin va grinig testa jag att sätta på den. FAsiken han gillade den. Han blev tyst!!! Jag ljuger inte.  Jag kunde stå och laga mat helt ostört medan den gick på om o om igen!!! helt jävla skoj..


Nu sitter jag och Min prins här hemma i soffan och myser lite granna. Han somnade som vanligt..IDag har hantyp sovit hela dagen.. så jag längtar inte efter natten.. MEn det blir säkert hur bra som helst ändå..

Puss på er alla glada

Av Jenny - 31 maj 2009 19:07

tog vi oss en liten när jonas kom hem efter sitt jobb! Absolut ingen fart utan bara lite så där mysigt ute i solen.. Vi gick ute vi fälten det är verkligen så fint där...Catta vi får ta oss en promenad där ngn dag snart! Sen satte vi oss på en bänk o fick oss lite sol.. Färg.. det är nåt jag behöver efter nio månader inomhus.. tro mig!!


Nu skulle vi egentligen till ica maxi. men jonas fick jobb.. Så jag är hemma nu och ska precis ställa mig och laga spagetti och köttfärssås. mmmm va gott. jag längtar.. Jag är hungrig. o det ä skönt. för jag börjar få tillbaka aptiten!!


Ikväll händer det absolut ingenting.. 


Påminnelse.. Det är mors dag idag.. glöm inte det.. O hoppas ni mammor där ute haft en underbar dag!!


Kram på er alla glada

Av Jenny - 31 maj 2009 12:26

Idag gick jag 50 minuter i rask takt. Shit jag gick vilse oxå.. skulle försöka mig på att gå ngn väg jag inte gått.. hm jag gick vilse.. lite lätt panik så där fick jag.. Jonas ringde jag hundra gånger. men just det han va o träna. Men fan jag hitta ut från skogen till slut.. Men skönt va det. . nu ska jag stoppa i mig nåt att  äta. innan prinsen vaknar. ..


50 minuter av den här musiken... inte dåligt va. mmm man vill ju bara dansa hela tiden.. Sen en bild på mig i svettigt tillstånd..

Av Jenny - 31 maj 2009 09:59

seg så här på morran. Jag va aldrig det förut... förr i tiden gick jag fan upp kvart över fem på mornarna för att ta mig min promenad.. Men nu med lillprinsen när man vaknar ca va tredje ibland varje timma. Så får man itne riktigt den där sömnen. Men nu ska jag börja göra mig i ordning för en promenad iaf.. Jonas här hemma säger att jag är hur seg so helst på att klä på mig o så vidare. haha men fasiken jag har så mycket annat i tankarna ju.. typ bloggen haha. NEjdå..


Imorse vi halv åtta tog han Melvin o lät mig sova vidare lite granna.. O vet ni va jag hör där ute.. han sätter på bamse på datan.. oo va inte det lite gulligt. Men hm det fick vara på i tio minuter sen satte han på ngn jävla dunk musik.. Då skrek jag till.. HALLÅ jag vill sova. hahaha. då blev det tyst igen.


NEj nu ska jag ut o gå.. det blir med vagnen för Jonas har jouren o jag tänkte ta mig en längre promenad idag.. leta lite här i krokarna nämligen.. O sen efter. kanske sätta sig ngnstans och sola skallen lite.. Magen visar jag inte.. o benen hm.. kanske.. 


Kram på er alla glada människor där ute.. Nu ska vi bränna. oavsett va vissa av er där ute tycker omdet!!!! VI vill iaf vara fina för oss själva.. 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards