Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Jenny - 14 maj 2009 18:49

men hemma bäst.. Ooo va skönt det är att få komma hem efter en heldag ute.. Man blir lite bekväm med ny bebis i hemmet.. för det är mycket skönare att vara hemma med han. För här har han alla sina saker o slipper ligga i vagnen hela tiden..


Men herregud va snäll han varit idag.. han har varit så duktig.. bara skrikit till lite när han varit hungrig.. Nu kanske ni är nyfikna på va vi har gjort hela dagen.. Jo vi har varit i nacka forum med Melvins faster Jenny.


Vi va där i fyra timmar.. men vi hann bara med två affärer. haha jag vet inte riktigt hur det gick till men så bidde det iaf. Vi hade en jätte trevlig dag.. Tror det behövs såna där tjej dagar ibland utan alla bröder...


Jag ville hitta nå fint åt melvin men som jag sa.. vi hann med två affärer.. hehe

Den första.. va stadium. jag köpte mig ett par badshorts.. såna långa eftersom jag INTE tänker visa min kropp i dagsljus försn jag är som förr i tiden.. het alltså. hehe


Den andra.. va Zara.. Faster Jenny ville shoppa.. jag såg oxå massa fina saker. mensom sagt. jag kan inte handla nu för då kommer kläderna ändå bli för små sen.. så jag får vänta.. försöka ha tålamod.. ja sånt ni vet att jag absolut inte har!!

Men en bra dag har vi haft iaf..


När vi kom hem.. så hade jonas lagat en överrasknings middag. mmm va gott det va.. men visst är han alldeles för gullig min lille jonas!!! Ibland så. hehe..


Nu ska jag och Melvin vila lite för vi är såå jävla trötta.. o snart kommer våran Jojo på besök oxå... men hon får ta oss som vi är .. trötta.. haha

Puss puss på er alla glada                                    

Av Jenny - 14 maj 2009 09:46

färdig för att ta mig en promenad.. Men då tänkte jag.. jag kan ju inte låta Jenny vänta.. jonas syster, melvins faster.. Ska hon behöva vänta på min fåfänga.. Nej då tar jag en promenad imorn istället!!


Nu har jag gjort ordning både mig och Melvin.. o väntar på Jennyn.. Sen ska vi vidare mot nacka forum o checka läget lite.. Vem vet kanske hittar vi nåt skoj... JAg ska kolla lite kläder åt Melvin ja han har massa kläder. men det är ändå skoj att bara titta hehe..


Sen så är det ju kalaspå söndag åt både min lillebror och min brorsson.. så presenter måste inhandlas...


Jaja vi hörs senare då ni där ute. puss puss

Av Jenny - 14 maj 2009 07:25

VA den enda som inte träffat Melvin live. JA och gammelfarmor oxå.. Men nu har iaf faster Jenny varit här. Hon och Melvin fatta tycke för varandra på en gång och han kände sig genast bekväm nog att spy ner henne. hehe!!


Igår va ju jonas bror och syster här hos oss och hälsade på. De kom med fika.. och senare på kvällen åt vi faktiskt.... håll i er nu.. pizza.. MEnf an jag va ju såå sugen och jag orkade inte laga mat!! Men jag ska ju promenera idag.. men först ta mig en tupplur.. för sova.. nej det får man inte göra så mycket på nätterna med små bebisar!!


O du min kusin sofie.. jag missade inte greys anatomy... jeho.. men du.. vi ses snart oki!!!


Nej nu ska jag sova. för idag ska vi försöka roa faster Jenny hon ska umgås lite med mig och Melvin ensamma idag..så det blir mysigt.. kanske tar vi oss till nacka forum.. får se om hon vågar köra dit..


Puss på er alla glada där ute

Av Jenny - 14 maj 2009 07:20

lätta på trycket. Ibland kan jag bli lite irreterad. Eller ibland o ibland hehe.. jaja men iaf..


MElvin är min och jonas son.. Jag är mamma så ja jag har lite mer att säga till om och just eftersom jag är den försiktiga så ska man lyssna!!! 


Om jag säger en sak så ska det räcka att säga det just EN gång oxå!! Om det är nåt jag ogillar o har att göra med Melvin Så LYSSNA första gången. Samma sak gäller om det är nåt om mig.. Accpetera svaret ni får och sluta försöka säga emot!! Det uppskattas inte!!! 


Men med Melvin uppskattas det ännu mindre. OM det är nåt som jag ogillar och det inte respekteras eller accepteras.. nej då får det vara.. Då får ni komma tillbaka när ni känner för att inte säga emot eller försöka ändra på mig!!! Jag bestämmer över mig själv, mitt hem och speciellt mitt barn!!! 


Ja som ni märker har jag fått nog på människor som gör saker fast man kanske säger en till tre gånger at det inte är nåt man gillar.. Så kommer det ofta ett försök til rolig kommentar.. o så försöker man igen med samma sak.. Men nej nu har jag som sagt fått nog.. och Jag bestämmer o det kan ingen av er där ute ta ifrån mig!!!!!! 


Är det bara jag som tycker sånt här är jobbit??

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards