Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Jenny - 30 maj 2009 23:08

Försvann idag. Ja han försvann. herrgud va ont imagen jag fick!! Jag ska berätta hela händelsen..


JAg och mamman gick ju till centrum efter våran promenad.. Där träffade vi på min moster Marita och hennes granne Anna. Vi stod framför ett cafe som finns där inne. Utanför ica.. Vi stod där och pratade en liten stund.. Marlon han va ju liksom bara runt hörnet... 


MEn sen.. ja då va han borta.. borta med vinden. Marita, Anna och mamma sprang åt olika håll o började leta. Jag kände mig lite lätt panikslagen.. fy fan.. Men jag kunde inte göra så jävla mycket. Där stod jag medMelvin i famnen, båda vagnarna och allas väskor. Jag såg att de sprang omkring som yra höns.. det kändes lite hemskt ska jag tala om. Fy fan va snabbt det kan gå säger jag bara.


Jag vet inte riktigt hur lång tid de höll på att leta. Det kändes som en evighet.. Men sen kom det fram en kille till mig och frågade hur Melvin såg ut. Jag förklarade lite lätt att han hade en keps och grön tshirt på sig.. 


Ni som varit i tyresö centrum vet ju hur det ser ut där.. Kappahl är tvåvåningar.. Men iaf, killen pekar upp mot kappahls skyltfönster.. som är på andra våningen. Plus att man måste gå bakom ngt jävla skit för att komma dit emellan ett projekt alltså. men som sagt så pekar killen upp mot fönstret o frågar.. " är det han"?


Ja då sitter ungjäveln i skyltfönstret.. katastrof tänkte jag. Jag stod där med vagnar, väskor och Melvin. Skrek för fulla muggar MARIIIITA haha hon va ju där ngnstans.. Killen erbjöd sig att gå upp och hämta ner Marlon. 

Han satt där och tittade på mig. Vet inte riktigt hurlänge han suttit där. Men jag tror han satt o vänta på att jag skulle se han. För när jag såg han och vinkade ja då gick han därifrån.. 


Mina frågor va.. hur fan kom han upp dit. tog han rulltrappan lr vanliga trappan..  Nej man måste verkligen ha koll på de små liven hela tiden!!! 

Av Jenny - 30 maj 2009 21:05

min fett promenad. Så mötte mamman min och Marlon upp mig på vägen. Så vi tog oss en liten mys promenad i solen, tog oss vidare till centrum där vi tog oss en lunch.. I tyresö på sommar helgerna brukar det vara lite rock på ängen.. det kan vara både mysigt och trevligt så vi tog oss dit o satte oss där i gräset och bara njöt lite av musik och massa människor.


Melvin va hur duktig som helst o låg o sov.. hehe.. Det hände en sak inne i centrum oxå.. Men måste vänta lite med att berätta den.. vänta till systern min fått höra den först.. hehe ni förstår när det komme rhär!!


Lite bilder kommer här.. puss på er alla glada

Av Jenny - 30 maj 2009 20:18

Ja det är Melvin och Marlon. Marlon är jätte stolt över sin kusin. Men gillar absolut inte när han gråter bara. Först prövar han att skrika åt han.. men det hjälpte inte så mycket. Då hämtade han Melvins snuttefilt o slängde över han, gärna att den va över ansiktet oxå!! haha tror han fått det av sin mamma.. 


Sen hade han en brandmanleksak. Den försökte han ge Melvin. han försökta öppna upp hans hand för att lägga den där i .. Men det gikc inte jätte bra. 


Men herregud så sött det va.. SEn det sista han gjorde va att ta han i famnen. oki med lite hjälp.. Men tror ni jag fick tillbaka min bebis?? NEJ . han skrek MIN o höll stenhårt. hahahah. Lite roligt va det

Av Jenny - 30 maj 2009 20:13

blev till slut av. Trodde inte det först. Jag skulle ju möta familjen men det bidde inte så eftersom Melvin ville vakna upp senare.


Jag tog mig en fettpromenad i 30 minuter, rask takt.. jag lägger upp mixen jag gick till sen.. Men jag tog en backe. fy fan säger jag vilken backe. Jag gick upp för den fast jag itne behövde.. Ville bara få ut lite extra av promenaden!! Men härligt va det.. MEN.. jag har inte varit bra med maten idag.. så det känns för jävligt.. Inte hunnit få i mig spec mycket.. MEn så är det inte ofta..


Bild 1, början av backen

bild 2, då va jag lite upp i backen.. men man ser fan ur jävla lång o brant den va..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards