Alla inlägg den 26 maj 2009

Av Jenny - 26 maj 2009 22:33

jag dunder trött. Melvin ligger och sover så fint i hans säng så jag tänkte gå o sova lite innan han vaknar sin tid o vill ha lite tutte!! Om jag orkar så tänkte jag ta mig en morron promenad ensam imorn utan vagn, innan jonas åker till jobbet.. Jag måste orka men vet inte om ajg gör det. MEn innan jag blev gravid gjorde jag det nästan varje dag hm.. Men nu är jag rund o fet . hehe.


Men orkarjag inte så tidigt så får jag ta det lite senare med vagn. Sen kommer ju Catta o hälsar på o då ska vi ta en promenad tillsammans.. jippi!! 


Jaja nu ska jag gå o få mig lite skönhetssömn.. 


Godnatt kram till er alla där ute.. 

JAg har massa positiv energi att dela ut så ta för er.. hehe. puss puss

Av Jenny - 26 maj 2009 21:15

Väger idag 68 kg. har inga midje mått lr rump mått än.


Jag hade förlossning den 21 april och sen dess har jag gått ner 13 kg. Det va vätska men de kg som är kvar.. hm är inte riktigt vätska. Ja jag ammar men det verkar inte hjälpa så mycket. 

Av Jenny - 26 maj 2009 21:11

Jag väger idag 68 kg.

 Mitt mål med detta är att gå ner till mina gamla 57 kg med muskler!




detta är mitt mål
Av Jenny - 26 maj 2009 20:50

En motivations grej för mig och andra, ideen kommer från Linda.JAg börjar imorn. pusspuss

Av Jenny - 26 maj 2009 18:33

och tänker på om jag ska ta mig en kvällspromenad oxå.. Men fan jag vet inte.. JAg borde vila kroppen lite. Eftersom jag har lite ont o lite så.. hehe. ja men fan.. jag vill iaf. Nu har jag iaf laddat min ipod o jag vill ha min musik


Men jag får vänta till imorn. nu skriker lilleman.. jag la precis ner han så lite får han faktiskt skrika.. Sen ska jag väl gå o byta bajs blöja för jag hörde brummet nyss hehe..


Jaja men vi får se hur det går det där med kvällspromenaden.. puss på er

Av Jenny - 26 maj 2009 14:08

Absolut inte.. inte alls.. Det bara rinner ner för tuttar, ner för berget bakom mig.. Rumpan alltså.. Sen det värsta stället.. där det börjar först på mig.. o det ser ut som man har mustach. det är under näsan. herregud va fult det är.. det är ju hemskt..


Men nu har vi promenerat iaf och det va verkligen härligt skönt ute i solen. Men fan jag blev lack o skrek till lit elätt.. "fitta" när jag kom ut från porten. Jag älskar ju min musik.. jag ha rladdat min ipod lite mer än ett dygn så jag satte på den o skulle bläddra fram till en bra mix. Men då har det hänt nåt för jävligt. Den är inte laddad.. o jag blev fan lack. Tänkte nästan strunta i promenaden men jag gick ändå. Så stolt ä rjag. jeho. hehe. Fy fan va skönt det kändes.. jag gick i min takt.. som en skenande häst alltså.. o jag promenerade i drygt 40 minuter.. fy fan va skönt säger jag. Man känner bara hur fettet försvinner. hehe..


Nu ska jag äta min lunch. tonfisk med en good sallad o lite mandlar.. det är super gott!!


Puss på er alla glada


Melvin ligger o sover så sköönt när jag är ute o promenerar han ler ibland. då tror jag att han drömmer om när hans mamma äntligen blir en milf.. hehe

Av Jenny - 26 maj 2009 11:58

två gamla vänner från tyresö idag. Båda har fått barn o helt plötsligt tycker man om varandra igen hehe. nej men ärligt det blir liksom en annan sak. Man hittar typ tillbaka till varandra på ett annat sätt och det är härligt! JAg börjar känna mig levande igen.


De hade bokat idag med massa gamla flickor från förr.. MEn tyvärr va det i tyresö så jag kunde inte hänga på men jag ville för de är härliga tjejer!! Men i helgen ska jag ju till tyresö o då får jag träffa några av de iaf.. så det blir skoj.. Så får vi beskåda varandras underverk.. o skryta lite hur duktiga de är.. hehe.. Nej men det blir trevligt.. 


Nä just det promenad va det. jaja jag ska gå nu.. puss igen

Av Jenny - 26 maj 2009 11:51

så bidde det ingen promenad i morse.. Nej för vi råka somna jag och Melvin.. oki han började så ni vet!! Så vi låg i sängen till ca kvart över elva, jag vaknade först... tänkte. nu kan vi inte sova mer vi måste ju ut i solen. Tror han tänkte som jag. VAknade upp. ville ha tutte.. Men hm han somnade om haha. Så nu har jag ätit min frukost. Tänkte smörja mig med lite skyddsfaktor o sen ta mig en fettis promenad. ja jag får inte varje dag. men jag ska ändå förstår ni. jeho va glad jag blir då. Med min musik o allt..!!


Men nu måste jag göra i ordning mig sen Melvin sen ska ni få se på promenad o solning samtidigt.. tur att man kan göra de sakerna samtidigt annars hade jag nog valt solningen eftersom efter en graviditet i stillhet o "uppsvälldhet" ser man ut som ett spöke. jaja nog om det


Så här söta är vi när vi sover. mm mysigt

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards