Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Jenny - 17 maj 2009 11:43

jag gick min promenad. men helvetes jävla skit håla.. Jag har ont. Ja jag har ont som fan.. Den smärtan jag har . ska man ha när man är gravid. Foglossningar kallas det. MEn jag har kvar de.. jävla skit säger jag. Igår gick det hur bra som helst. Ja ja jag kanske inte ska chocka kroppen på en gång o kanske bara gå varannan dag. MEn jag har inte något tålamod o vill tappa fett nu nu nu!!!


Fan va ont jag fick.. JAg får väl ta det lite lugnare helt enkelt!!

 

Av Jenny - 17 maj 2009 10:31

NYbliven mamma är inte överbeskyddande, ororlig, nervös??? Jag tror inte det finns ngn. Första barnet och de är nya man känner de inte jätte bra själv ens.. Alltså är det ingen annan som känner mitt barn heller!!! Det jag och Jonas säger det är så det är och ska vara.. Absolut ingen annan har nåt att säga till om!!


Om jag tycker en sak är jobbigt som handlar om mitt barn. så skyddar jag han direkt oavsett va det handlar om... Han är mitt liv och jag gör allt för att det ska vara bra för han!!! Sen kanske inte alla håller med om att just det jag gör för mitt barn är det rätta. MEn tyvärr så har ingen annan nåt att säga till om när det gäller han!!! 


Nu ska jag ut på en promenad.. jag fick gå ensam iaf.. jeho.... 



Av Jenny - 17 maj 2009 09:33

Jag älskar ju min musik.. Hardstyle är inte riktigt riktigt min grej. Men att promenera till herregud man flyger fram.. Sån här musik promenerar jag till ... plus att jag va där.. ja jag va på sensation black 2008.. o det va fan gryymt.. Det blev lite för hårt mot slutet... då åkte vi hem. men i början till mitten va det grymt.. O jag dansa som en dåre. hehe..



Av Jenny - 17 maj 2009 09:18

ska vi på idag. I tyresö. Min lillebror och bror son har fyllt år..


Så idag får Melvin träffa sina andra "mostrar" och sin morbror med fru.. Och det bästa han får träffa sin kusin som blivit ett år!!! De ska ju leka sen. hehe.. Tyresö gangster och bromma fikus. hehe..


Men det ska bli skoj för jag har ju inte träffat alla från densidan än.. Så vi längtar här hemma!! kommer med bilder sen.. på samtliga. hehe.. puss puss

Av Jenny - 17 maj 2009 09:11

har jag vaknat på fel sida kan jag tala om. herregud va trött ja va.. Ändå så tog jonas Melvin imorse o lät mig sova någon timma.. Men fan killar de tror att bara för de kan sova bra i vilket oväsen som helst så kan vi det me..


Så Jonas ja han skulle lyssna på musik och fixa med disken.. Då blev jag en häxa o sa...  VISA RESPEKT haha fan man blir inte glad när man är riktigt ritkigt trött.. MEn hallå jag vaknar av ett litet litet pip... Jaja nu är jag vaken iaf.. o ska försöka bli lite gladare!!! 


jonas går runt här med Melvin i bärsele de är ju alldeles för söta.. skulle kunna visa kort men båda är lite lätt klädda och det skulle inte uppskattas av en viss person hehe.. Men vi får se jag kanske är busig ändå!!!


Jag ska ta mig en promenad idag men det får bli med Melvin för Jonas ska iväg en stund.. men det gör absolut inte nåt.. bara han är tyst.. mohahaa

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards