Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Jenny - 22 maj 2009 23:35

Jag är glad att min syster är min syster. Att hon är som är liksom. Man behöver inte skämmas över henne, hon vet hur man beter sig bland människor. ja ibland då ra. .när hon inte får sina touretts syndrom. Men jag menar. Hon vet hur man beter sig ute i det sociala livet. Hon vet när man kanske håller sig undan lr inte. 


 Ja Hon har de där spärrarna man ska ha helt enkelt, som inte alla kanske har!! Ni kanske inte riktigt förstår va jag menar. Men jag ville bara säga det. Och jag tror mina närmsta vänner förstår va jag menar!! JAg är iaf glad att min syster är Linda!! 


Här sitter hon och myser med sin Marlon, vi tittade på shrek om ni undrar va fan de tittar på. Och det är oxå skönt med Melvin. Min syster förstår om jag tycker vissa saker är jobbiga när det gäller han, så de sakerna låter hon bli.. plus att hon inte tjatar sönder sig om att jag har fel om det. 


Utan hon accepterar och respekterar det jag säger!! Sen är hon ingen snyltare heller. kan nog mer tycka det är jobbigt om man vill ge henne nåt!! 

Puss på dig min syster!!!

Av Jenny - 22 maj 2009 20:31

försvunnit?!! Nope jag har bara landat min rumpa i tyresö och mysigt lite med familjen! Det kan behövas ibland.. Skönt har det varit iaf. För nu är jag inte gravid och kan göra lite mer saker. Så torsdags morron ringde jag moster min och fråga om hon ville på morron promenad o det är självklart hon ville... Så jag gjorde ordningm ig och Melvin sen gick vi o hämtade henne. Men fy fan jag dog. hahaha hon gick snabbare än mig.. KAnske inte om jag skulle vara helt frisk o kry. Men nu iaf. o jag fick ont. Men jag fortsatte o höll god min. fan vill man bränna fett så vill man..


SEn har jag varit med min syster o syster son.. o kusin .. ja min familj som sagt. Men nu är jag hemm a igen.. längtade faktiskt hem lite granna till Jonas.. men det är väl förståligt? 


Så nu får ni kolla in lite oftare förnu är jag hemma o kan tracka bloggagratis igen. mohahaha.. puss på er alla där ute.. 


Tänkte bara tala om att jag har jävligt jävligt ont i foglossningar och ryggen .. när fan ska det försvinna??!!!


Det är ju jag och min Marlon

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards