Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Jenny - 5 maj 2009 14:44

har varit på besök nu. Hon är verkligen en söt liten tant. Allt va bra med lilla Melvin han har gått upp bra.. jeho. min amning funkar.. jippie!!


Men en sak. han sov under hela besöket o de va här i EN timma!!! Dagarna är inte riktigt Melvins han ligger nämligen bara o sover då. Hans vakna tider är typ på mornarna kl sju till elva. Sen deckar han o sover till jag försöker väcka han för att ge han lite mat. Sen kl åtta nio på kvällen vaknar han till o är vaken till tolv iaf. Sensover han hela natten förutom de gånger han vill ha mat. 


Men hallå det är på dagarna jag vil ha han vaken ju.. 

jaja nog omd et.. Jag bjöd på mina kakor o de va tydligen underbart goda.. jeho jag lyckades hehe.. Men jag satt här o svettades.. typ tröjan blev genom blöt av svett men det är tydligen vanligt o  jag har inte hamnat i klimateriet hehe.. 


Nu har hon iaf gått o på fredag ska vi synas igen o väga min son.. O prata lite.. Nu ska jag egentligen gå till ica för jag ska ju bjuda magda på middag.. Men jag är trött o vill sova en stund.. Men vi får se va som händer.. 

Puss på er alla glada

mina kakor
Av Jenny - 5 maj 2009 12:22

hann jag med till slut.. Melvin valde att somna.. o nu sover han som en stock.. haha o nu vill jag att han ska vakna. .Men han får sova stackaren..

Jag har hunnit med att städa undan lite.. duscha ja jag hann duscha.. mm så trevligt.. Sen hann jag faktiskt med att baka oxå.. Har bakat en jätte god morotskaka.. Det ska vara en kaka.. men jag gjorde de i muffins formar i stället.. får se hur det blir.. men jag visar bild på de sen.. mm jag längtar.. 


Nej de är egentligen inte till mig utan till barnmorskan.. o sen får jag fin besök av lilla magda o kanske hennes syster Anja så de kan oxå få smaka om de är snälla.. 


Ja idag har jag fan en bättre dag.. vem vet kanske de kommer vara så här varje dag.. Men choklad ska jag iaf hålla mig undan.. fö rjag vet varför melvin hade ont imagen i natt igen.. hehe jag kunde inte hålla mig från chokladen.. Men nu vet jag att det är den jag måste hålla mig undan.. Så förlåt igen min lilla pojke.. 


jaja vi hörs sen puss på er.

Av Jenny - 5 maj 2009 10:53

undebar är vad han är!! Tänk er att den här lilla killen har gjort mig så dålig och  gjort illa mig i åtta månader!!


Nu ligger vi här hemma. jag hade tänkt baka och duscha för barnmorskan kommer idag.. Men han vill helt enkelt inte vara ifrån sin mamma idag.. mag ont tror jag... Men nu är klockan elva och jag har lyckats få han att somna.. så jag ska försöka få mig en dusch iaf.. Bakningen gör inte nåt om jag inte h inner med.. men tro mig. haha duscha måste jag..


Ville bara visa en bild på min lilla Melvin o säga att vih ar det hur bra och mysigt som helst här hemma!! kram kram

Av Jenny - 5 maj 2009 08:20

bara få berätta.. JAg har gått ner 11kg redan.. två veckor. jeho. haha .. oki jag dallrar överallt o det skakar i golvet när jag går.. Men så fort jag bår börja träna igen.. jag älskar att träna.. så kommer det gå fort. ja jag kanske inte hamnar på min toppform direkt.. Men jag kommer iaf sluta dallra efter en månads träning!!! Då får Melvin sig en glad mamma och en milf på köpet hehe..


Idag kommer barnmorskan hit och ska undersöka han lite granna. Hoppas han har gått upp för shit va jag har stått i att ammat.. va tredje timma.. jag har t o m väckt ungstackarn för att hanska få suga tutte.. 


MEn iaf jag ska baka o visa vilken bullmamma ja gär hehe. jag älskar att baka och laga mat.. det är skoj. o nu när jag inte är gravid mer och mår så där jävla illa jag gjorde hela tiden. kan jag laga mat igen o det är såå skoj!!! 


Ska försöka mig på en promenad oxå. märks det att jag har en bättre dag idag. haha iaf än så länge.. nej då jag tror den håller i sig..


Lite tankar nu.. åt min syster.. hoppas allt går bra och som ni vill nu!!! det är ni värda!!!


Catta med familj.. ha så himla mysigt där borta i solen tänk absolut inte på blekfeta mig.. hehe.. 


Puss alla glada


Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards