Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Jenny - 11 maj 2009 20:03

vi åkte till visningen.. Den började kl sex.. Melvin hade varit hur bra och lugn som helst innan klockan sex.. Men när vi parkerade och skulle gå in. Ja då vakna han och fick något ryck. Och började skrika.. så ca tjugo över sex ja då kunde vi gå in och titta..


Jonas hade melvin på armen.. hahaha o ni ska veta att han fick nog lite panik där inne. För Melvin sluta inte skrika.. haha jag skulle tagit kort på jonas uttryck.. för han går o skryter om att han är så jävla cool lugn hela tiden.. haha han fick panik!! Så jag tog pojken och mata han lite med flaska så han va tyst.. 


Lägenheten va iaf jätte fin.. kanske inte direkt så fin som den såg ut på nätet.. Den va mycket mindre.. så den blir det inte.. Vi har lite för stora möbler för det.. hehe.. 


MEn vi kollar vidare.. jeho.. jag blir så happy..


Nu sitter melvin med far sin o äter.. jag ville ha lite lugn och ro... kram på er

Av Jenny - 11 maj 2009 19:54

hos  barnmorskan gick hur bra som helst. För både mig och Melvin! jag gick ju till min barnmorska för att kolla mitt ärr o prata lite. Medans Jonas och Melvin gick till Melvins.


Mitt ärr såg jätte bra ut o hon tog bort det sista stygnet som inte försvunnit av sig själv.. jeho. hehe..


Melvin. han hade gått upp 330 g på envecka. jippi.. o så har han blivit 1 cm längre... så det går hur bra som helst det här..


Av Jenny - 11 maj 2009 13:18

det verkar inte bli ngn jävla promenad idag.. För Melvin har en dålig dag.. Han får ha det för han har inte haft det än.. Men fan idag när jag behövde röra på mig lite..


Det går bra så länge han får ligga på mamma.. men när han somnat och jag försöker lägga han i sitern. .ja dåvaknar han o börjar gallskrika... eller iaf så högt som han kan.. hehe.. MEn jag ville ju promenera.. Men det går inte med en skrikande unge.. jag får ju panik då.. För han slutar inte heller!! SEn vill jag dusch aför jag ska gå o kolla ärret idag.. men jag kan inte med att låta han ligga där o skrika  o skrika när jag duscha.. jag får ont i hjärtat.. Just för at haninte brukar vara lessen!! Så han har säkerligen ont imagen lr så är han hungrig. .eller så vill han helt enkelt bara vara nära!! Så idag får jag passa upp på han bäst jag orkar.... Men duscha måste jag.. 


Kan ju inte gå till barnmorskan o lukta hahahaha.. Men vi ser ju va som händer under dagen.. kanske jag kan promenera senare när jonas komer hem så han kan ta bebis!! Vem vet.. jag kanske hinner ta mig en solning oxå.. jeho.. 


Nej jenny ha inte för mycket förhoppningar nu..


kram igen

Han är ju bara för underbar
Av Jenny - 11 maj 2009 11:28

Sitter jag och tittar på. Ja vi vill ju flytta.. till södra sidan av stan. Man kan fan inte bo här borta.. haha det finns ju absolut ingenting för mig här. Jo ett flygplansfält o tro mig.. det kan vara lite tröttsamt i längden..


MEn jag har hittat ett ställe jag kan tänka mig att bo.. det är jätte mysigt.. o tro det lr ej det ser nästan ut som ett radhus.. hahaha herregud.. det är ju absolut inte jag.. Men det va faktiskt rätt fint!!!  jag länkar här så får ni se..


http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3L72P01FR5G4QHHF


Men innan vi kan köpa nåt så måste vi ju sälja först helt klart.. Men det lyckas vi säkert med hur bra som helst. äh kanske inte haha. Jo klart vi gör. Nu ska jag försöka få på melvin kläder för att ta mig ut på en fettförbrännings promenad.. med eller utan foglossningar jag skiter i.. fettet ska bort.. haha.. kram på er igen

Av Jenny - 11 maj 2009 08:32

va trött jag är idag!! Melvin har haft ont i magen inatt. Men det börjar alltid runt fyra tiden på natten när han har ont..  då ligger han o kvider.  han är inte en bebis som skriker .. men idag skrek han lite granna.. Men så fort han fick komma nära sin mamma blev han tyst....


Men jag lider såå med han när han har ont i magen.. Jag började med det där minifom igår så vi får hoppas att det sätter fart snart!! men nu kan jag tala om att hans gaser verkar släppa o han ligger o skiter typ hela tiden.. han är naken så tro mig.. många handdukar får tvättas dagligen.. hehe.. !!


Idag ska jag bara ta det lugnt o vila fö rjag är verkligen trött. Sen ska vi till barnmorskan kvart i tre. Jag ska till min och kolla ärret.. Jonas tar Melvin till hans för vägning och mätning.. Hoppas han har gått upp ännu mer.. då blir jag happy!!!


Ja det blir mycket bebis snack nu när man blivit mamma.. MEn det kommer ändra sig när jag väl  kan börja röra mig bland människor igen. Just nu är det ett problem för mig.. men snart så!!!


Nä nu ska jag bara sitta här o softa sig lite granna.. kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards