Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Jenny - 25 maj 2009 20:27

sa att Melvin blivit lite större han väger nu alltså 4.8 jippi säger jag. jag är såå glad.. hangår upp. Hm men barnmorskan sa att han inte behöver mer mat än han får nu. haha va mena hon med det egentligen?? Han har vuxit på längden oxå så nu är han 54cm.. långa killen!! Han blev rätt hungrig inne hos barnmorskan o jag som ville visa mig lite tuff lät han skrika.. Men fan han slutade ju aldrig o jag fick bara mer o mer ont i hjärtat mitt. tänkte .. kan hon inte säga åt mig att jag kan börja amma.. NEJ hon satt där o prata o trodde jag hörde va hon sa.. hallå jag hade Melvin vi örat ohan överrösta henne rejält. haha. Men sen fråga jag lite snällt..


Får jag gå ut o amma lite. ja gör det du. phuu tänkte jag. nu blir han tyst igen. Jonas fick ta det sista där inne medan jag gav våran prins lite mat.. Tro mig han blev tyst igen..!


Sen fortsatte vi vidare till vällingby centrum och hade en väldans mysig fortsatt dag!! Mysigt när man gör nåt tillsammans hela familjen.. Melvin har varit underbar hela dagen.. Men nu börjar han bl lite lessen o kinkig. Men jonas får ta han. För jag sitter ju framför datan ju. hallå hehe..


Nej då. Men jonas är ju pappa så han kan vara med sin son han me!!

Puss på er alla glada

Av Jenny - 25 maj 2009 20:18

idag va ju att ta mig till babyland. Nu ska ni få höra resan dit!!


Catta ringde mig och fråga om hon inte skulle komma ändå och umgås med mig och Melvin. .inte melle fatta. mohaha.. Hon hade en ide att åka till barkaby outlet.. ja man kan ju bara undra va shopaholicen Catta ville göra där hehe. Men jag sa. Men Catta jag ska ju promenera till babyland du får gärna följa med dit..


Hennes första fråga va. Men hm.. hur långt är det dit?? Jenny det ärju fint väder ska vi inte åka till barkaby då. Catta är lite söt hon.. Men jag propsa på att gå till babyland.. FAn jag har för mig att det inte alls är så långt dit. jag har ju åkt bil dit flera gånger!! Hon kom iaf och promenerade med mig som den goda vän hon är. Men hon sa till mig att det va långt.. Så vi började gå. Det va verkligen härligt ute i solen jag gick t o m i linne för första gångenpå 9 månader!! Vi mötte några konstiga personer på vägen.


Spec en pappa osm va ute o gick med sin baby i barnvagn.. pappan hade inge på överkroppen.. oki att det va varmt. men fan. inte ens en vältränad person skulle gå så.. ja ni förstår då kanske att han itne va vältränad. hehe.. Men iaf vi fortsatte våran promenad. Den gick hur bra som helst. Men efter vi gått en stund sen vi kommit till brommaplan började jag få ont i höfterna o undrade om det valångt kvar.. Catta sa. Mm mm det är rätt långt kvar... Ojda tänkte jag . men vi fortsatt o fram kom vi.. ca en timma tog det så det va bra ändå tycker jag!!  Bebisarna va såå duktiga hela vägen o jag är stolt över Melvin att han visar sin bästa sida när vi är bland människor. hehe. Vi shoppade lite där inne sånt vi behöver. Catta BEHÖVDE lite nya strumpor till Trista.. haha förlåt Catta.. 

Sen ville vi gå hem. men fasiken vi va trötta o lite hungirga ju.. så jag och Catta satte oss på bussen. och tro mig det är fan jobbit för mig.. Det va det som va mitt mål.. att våga åka buss igen.. O det gjorde vi.. jeho.. 


Men vi tog oss en lunch iaf på brommaplan en god sallad o vi satte oss ner vi ngn parkbänk där på brommaplan. o snacka massa strunt.. Sen gick vi hem oxå vi gick väl nästan halvvägs men kolla jag på kl o kom på .. just fan jag ska ju till barnmorskan kl kvart över fyra o jag va i behov av en dusch o kl va över halv fyra. oops.. Men vi tog buss sista biten o jag hann med allt.. jeho.


Jag hade en underbar utflykt ska jag tala om.Bilder har jag. men har inte laddat de till datan än så de kommer. puss på er alla där ute


Nu

Av Jenny - 25 maj 2009 09:54

har vi vaknat. Gud så skönt det va att få sova sig lite granna! Nu ligger Melvin naken i babysitern och jag sitter i soffan och surfar. Men ska strax sluta med det. För jag tänkte ta mig min drink sen försöka mig ut på en promenad.. för jag mår bättre nu.. jajag lovar!! Jag tänkte gå ända till babyland. ojoj vilket mission.. hehe. Men jag ska testa iaf o se hur det känns.. Känns det inte bra kan jag ju bara vända hem igen!!!


Idag ska vi som sagt till barnmorskan jag längtar för jag vill veta hur mycket klutten har växt. hahaha jag måste bara meddela en sak. haha han sitter här o skiter haha ja jag tycker sånt är skoj. Spec när det låter som en hel karl.. sen ser han så där nöjd ut efteråt. hehe.. skoj va.. 


Ja syster jag är fortf i kiss o bajsåldern o den kommer nog aldrig försvinna.. jippi..


Jaja puss på er.. alla glada

Av Jenny - 25 maj 2009 07:20

hur trött jag är. .jag vill inte vara trött men jag är det.Fortf varm, o ont har jag så in i helvete i hela kroppen. I höfterna inne i benenliksom så det går ner ända till fötterna. SEn ärret katastrof va det gör ont.. hahah jag tror o hoppas på at det kan vara träningsvärk.


Tänk er själva, ja ghar legat still i åtta månader.. o nu helt plötsligt från ingenstans börjar jag röra alldeles för mycket på mg alldeles för fort.. Kanske borde lyssnat på Catta när hon sa åt mig att ta det lugnt..


Men men det går väl över det me. Känner jag mig bättre lite senare så tänkte jag ta mig en promenad.. Ja det tänker jag sådeså. jeho.. haha.


Nu sover Melvin..NU när jag är vaken liksom då ska han sova.. Hans mage är lite knepig fortf men det funkar.. Vi ska ju till barnmorskan idag så vi får väl tala om för henne att våran Melvin vill bajsa och prutta hela tiden. hehe..


nej nu ska jag försöka somna om o vakna upp till en helt ny människa.. 

puss på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards