Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Jenny - 24 maj 2009 22:54

ja jag är riktigt trötter nu. Idag fick Melvin sånt där ryck igen då han bara vill vara i famnen.. o ju mer otålig jag blir över att han bara skriker när jag lägger ner han.. ju mer lessen blir han!! Men det gick bra till slut o vi mös till han somnade..


FAsiken jag känner att jag är varm i hela kroppen, ont i huvet, helt svag.. säg itne att jag börjar bli sjuk.. jag har inte riktigt tid med det.. jag har massa jag ska göra. hehe. typ ta mina promenader o det kan man ju absolut inte göra om man inte är helt kry!! Men jag vill ha bort magen NU!! Ja ja.. tålamod hit o tålamod dit.. jag skiter i tålamod.. iaf när det gäller min kropp.. Äh det ordnar sig säkert!!


Nu ska jag och min jonas titta film på datan iaf. Mysa lite för det va fan länge sen. Ni har ju en stor tv, tänker ni.. ja men när man är trött är det skönt att ligga isängen och titta lite.. och jag vägrar ha tv i sovrummet.. Då blir det jämt tv tittande här o det vill jag inte.. oki!! 


Imorn är det en ny dag o nya tag. Vi hoppas på att det blir bara fin fint.. 


Puss och godnatt på er alla glada

Av Jenny - 24 maj 2009 18:21

sitter här hemma.. Just nu väntar vi på Jonas som fick ett jobb.. Melvin ligger i babygymet och tränar nacken sin lite granna.. Vi vill ju ha en stor pojk ju .. hehe.!! Han är inte helt nöjd med att ligga där på magen.. när han ligger på rygg går det bättre! JA jag  låter mitt barn ligga i babygym och sitta i baby sittern själv.. Det går alldeles utmärkt o han är nöjd i båda sakerna.. Så varför inte.Då får jag lite mer tid på mig att fixa o dona!! 


Usch jag har haft såå jävla ont i höfter, rygg, inne ikroppen liksom och i ärret.. Ärret gör t o m ont när jag skrattar.. det trodde jag hade försvunnit men det kom tillbaka. Så jag KANSKE ska ta det lite lugnt då som alla säger.. Men nu har jag inte promenerat sen i fredags. Så imorn ska jag ge det ett försök till, gör det ont så får jag väl gå saktare bara. Men ut o gå ska jag!!!


JAg är lite lätt uttråkad.. Vill kunna ta mig ngnstans själv. Vill flytta härifrån.. ja jag vill gärna flytta nu. Missförstå mig inte. jag älskar våran lägenhet den är super fin och helt underbar. MEN den ligger på fel sida av stan. JAg vill till södra sidan..Så om ni vill flytta till bromma o letar lägenhet kolla våran.Den är verkligen jätte fin!!!


NEj nu ska jag kolla lite på nätet på andra lägenheter.. inte för att det finns så spec många som jag fastnar för men kolla skadar ingen!!


Puss på skinkan

Av Jenny - 24 maj 2009 15:49

alla glada. Vet ni vad.. jag fick min solning till slut.. Men tror ni jag kunde njuta av den. NEJ.. för jag va väldans kissnödig innan så jag tänkte gå o kissa. Men när ja gväl kom in i solariet så va det massa människor där o jag ville inte missa ett solarium så jag tog ett fort som fan..


Men sen när jag låg där i.. ja jag höll ärligt talat på att kissa på mig. Det sved i lillmagen på mig så kissnödig va jag. Fy fan va jag va kissnödig. Så iställlet för att sola 20 minuter solade jag 12. FATTAR NI!!?? Men liten solning fick jag ju iaf. 

 Jonas och Melvin satt utanför i bilen o väntade på mig gulliga som de är. Sen tog lilla familjen en liten lunch ute i sumpan mysigt och gott va det!! Vi tänkte fortsätta äventyret ut till vällingby då jag ska få ny mobil och nytt abbonemang. Men vi han inte ens halvvägs så fick jonas jobb. Men det gjorde inte nåt för vi fick en mysig liten tid iaf. Och det är bättre än ingen alls!!


Men imorn ska vi till barnmorskan med Melvin o mäta o väga.. jag tror hanbörjar bli entjockis jag.jeho haha. Det tränar han bort senska ni veta. Men iaf. Efter barnmorskan så ska vi åka o köpa mig en ny mobil.. Ngn som har råd om vilken jag ska välja?? 


Sen ska jag få lite utemöbler oxå så ja gkan sitta o sola i sommar nu när jag är mamma ledig oallt.. myyyysigt.. 


puss på er

Av Jenny - 24 maj 2009 09:33

Det bidde inge solning tidigt idag.. för jonas fick jobb.. O sen så.. hm sov jag till kl nio.. MEn tyst säg inte till ngn!!


Jonas tog Melvin kl sex imorse.. det börjar bli en tradition här på helgerna att han gör det och det är såååå skönt.. Ja jag ligger ibörjan o lyssnar på när han skriker där ute i soffan o funderar på att gå upp. Moderinstikter ni vet.Men jag håller mig o låter Jonas sköta det där ensam, Han är ju såå duktig!! För tyst blir det iaf. hehe.. Men det är faktiskt skönt att få sova lite på mornarna även om det bara handlar om någon timma så där!!


Melvin har haft lite gaser i natt oxå imagen men ändå sovit  rätt oki..Men fasiken va gör man åt de där gaserna.. jag förstår hur jobbiga de är.. för jag tror han ärvt de från mig haha. men ärligt jag tror det!! Det värsta är att det finns fan inte nåt man kan göra. Jag ger han minifom o jag masserar o drar upp oner benen. Jag gör allt för han. Även om klockan är fyra på morran.


FAst mitt arbete i natt med magen fick jonas sen hehe. Melvin bajsa tydligen ner flera handdukar o två blöjor.. mohahahaha där ser han att det inte är sååå himla enkelt o lätt med bebisen.


Jaja men iaf. när jonas kommer hem sen så ska jag få gå  o sola.. Nej bilen har inte kommit än.. Men den ska komma. För sola ska jag Med JONAS!!!! Sen ska vi nog ta oss ensväng förbi babyland o köpa nässugen för Melvin har massa snor fortf... o tops får man juinte ta..


Jaja nog om det. Nu ska jag framkalla lite bilder på nätet så vi hörs senare.. puss på er alla där ute..

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards