Alla inlägg den 20 maj 2009

Av Jenny - 20 maj 2009 12:14

det!! jag hade en jobbig graviditet, rätt jobbig förlossning som slutade med snitt plus infektion! Trodde ni det skulle sluta där.. nej ni..


Jag har sagt nästan ända sen jag kommit hem från karolinska att jag har ont när jag kissar... jag har alltså trott at jag haft urininfektion.. Så förra veckan lämnade jag in urin prov då ra.. 


Och nu när jag låg och vila min skönaste stund ringde ngn på min mobil med hemligt nummer.. Jag svarade .. och i andra änden så sa de..


Hej det är Liselottie.. Jag tänkte bara tala om att ditt urin prov va positivt så du har urininfektion. vi har skickat ett e recept så det är bara att hämta ut. 


Skoj eller va säger ni. nu har jag alltså haft det i ca tre veckor.. jaja Det ordnar sig säkert till slut. Vi fick ju iaf en underbar son som är hur snäll och go som helst!!! 

Av Jenny - 20 maj 2009 09:26

Idag ska vi till Jonas pappa. För hans syster, Melvins faster fyllde 25 år igår! Så vi ska dit och fira henne. MElvin ska äntligen få träffa sin farmor och andra gammelfarmor. Lite sent har de bokat men men va gör man inte för att han ska få träffa sin familj.


Men sen på kvällen ska jag ut till tyresö. Eftersom Jonas har jouren så kan det vara skönt att åka dit o få lite sällskap. Plus att Marlon är ledig från dagis både torsdag och fredag så vi kan mysa hur mycket som helst då ju!!


Nej nu sover Melvin så jag ska oxå försöka få mig lite sömn. kram på er alla glada

Av Jenny - 20 maj 2009 08:46

snack blir det ju med en liten hemma. MEn nu ska ni få höra nåt äckligt!!


I natt har han tryckt lite granna men det har liksom inte kommit ngt.. och han brukar ändå bajsa varje natt. Så jag förstod imorse att bajsar han inte nu kommer han ha ont i magen hela dagen och det är inte nåt ngn av oss här hemma orkar med!! ABsolut inte Melvin tänk att ha ont imagen. usch!!


Så när han vaknade halv åtta i morse och började trycka o gnälla lite så tog jag med han till badrummet och skulle byta blöja. Men jag retade rumpan lite med en tops. Sen när jag skulle ta en blöja då kom det. Fy fan haha .. Det bara spruta.


Bajsa ner heeeela mig jag har bildbevis men jag står i trosor o vill inte visa min kropp offentligt. Men iaf. Hela mig, golvet, blöjtunnan, väggen bakom blöjtunnan, mattan, handfatet. Fattar ni vilket jävla tryck det blev. hahahaha.


Så jag fick sanera badrummet och ställa mig själv i duschen. Och nu ligger han här och myser i sitt babygym!! Han blir nöjd för så lite. Antingen är det tutten eller bara att få bajsa lite.. min fina Melvin.

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards