Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Jenny - 1 maj 2009 23:27

hon kände på sig att jag va lite nere idag.. Så man kan vara när man ammar.. alltså man är helt jävla känslig.. O hon kände det på sig.. hon skulle ut idag o festa lite.. Men vet ni vad..


Hon kom förbi här för ca tjugo minuter sen o lämna en present till mig.. Ja till bara mig ingen annan. o mitt älsklings godis oxå.. JAg blev genast lite gladare!!! Det betydde mycket för mig!!! Vi har inte umgåtts så mycket på sista.. men vi båda har mycket att göra o jag har ju varit jobbit gravid.. Men det där gjorde mig gladare!!


Annars.. jagoch jonas har haft en jätte mysig kväll.. filmen vi börja kolla på.. äh jag kan ju säga att jag typ börja gråta när vi kolla på den för jag fatta inte nåt. hahaha ja jag ammar.. så jonas böt.. o den andra filmen va grym... 


Nej jag ska gå o sova nu.. Men Tack för att du kom hit idag Maija..  hoppas du får hur skoj som helst ikväll.. snart följer jag me. o då ska vi dansa precis som förr i tiden!!!


Av Jenny - 1 maj 2009 18:13

är hemma nu från dagen i tyresö. Vi står i köket båda två och lagar oss en mysig kvällsmiddag. vi ska ju fira! Det är mysigt att laga mat tillsammans.. mm va gott det ska bli.. MElvin. ja han ligger och sover som vanligt hehe.. Men han vaknar snart brukar vakna upp vi sju åtta tiden o vara vaken till tolv..


Men nu ska vi iaf ha oss en mysig kväll tilsammans med god mat lite godis o filmer.. Tack för mig så hörs vi imorn.. 

Av Jenny - 1 maj 2009 18:09

Hallå så.. idag har vi spenderat våran dag i tyresö med familjen Olsson. Mysigt och pysigt har det varit.. Ja jag har varit lite elak mot jonas. Jag blir så stressad när Melvin skriker.. alltså jag döör av stress. Inte för att han gråter utan för att jag ska missa hans mat tid.. Eftersom barnmorskan har skrämt upp mig och sagt att han MÅSTE äta va tredje timma så gulheten försvinner .. fan jag döör. Jag längtar till jag inte behöver stressa i han hans mat.. för han blir ju oxå orolig. o så blir jag en häxa mot jonas...


Men annars har dagen varit helt under bar.. Det är skönt med mamman här.. hade helst velat att hon flyttar tillbaka till sthlm från götet men så blir nog inte fallet... Min kära moster har oxå varit med.. Så det har som sagt varit toppen!!


Jag sa ju att jag aldrig skulle amma ute bland folk. haha men idag.. det blev katastrof.. oj ag ville ge ungen mat. så jag satte mig framför konsum.. där alla går ut och in. hahaha. jag valde rätt place iaf för att få bort min fobi.. jonas stack haha men min moster satt med mig!! 


Av Jenny - 1 maj 2009 09:45

Idag är det fredag 1 maj. Jag och jonte myra firar två år. Men jag är fet o kan inte ha några kläder plus att vi har ju våran lille här hemma. Så det blir inte att vi går ut o hittar på nåt.. Vi tänkte ta en mys kväll hemma med Melvin istället!! Och det är ju hur bra som helst.. så slipper jag stå framför spegeln o försöka få på mig några kläder..


Nu på dagen ska vi til tyresö iaf och umgås med familjen Olsson.. Min mamma är nämligen här och hälsar på sina barnbarn.. Det tycker vi om.. Men tyvärr så har Marlon första tjing på henne.. Men men det gör inte nåt. Jag har ju jonas att lämpa över det jobbiga på.. Linda är ju ju ensam för tillfället!!


Att låta Melvin sova i sin egna säng är fan det bästa jag gjort.. Man sover mycket skönare, ja han vaknar va tredje timma o vill ha mat men det är inte nå jobbit.. o han skriker inte. han bara vaknar o snuttar o det vaknar  jag av. Nej gud va skönt att han kan sova i sin egna säng.. När jag talade om för omgivningen att jag skulle ha han i sin egna säng skratta de bara o sa.. ja du tror det ja.. Men va fasiken det går ju hur bra som helst.. Och JAG får sova oxå.. Nu ska jonas göra gröt åt mig.. för jag orkar helt enkelt inte.. hm nu va tydigen havregrynen slut.. FAN haha ..


Nej nu ska vi fixa oss så vi kan ta oss till tyresö. puss puss

mamman och mormorn

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards