Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Jenny - 12 maj 2009 14:42

lite drag från moster sin.. Kolla ordentligt på den här bilden så ser ni det.. mohahahaha

Av Jenny - 12 maj 2009 13:38

eller inte. Jag va tvungen att gå ut idag.. För jag gick inte nåt igår!!! Jag tog på mig kläderna och jag matade Melvin.. Sen såg jag nåt som såg ut som regndroppar på fönstret.. FAN tänkte jag. Men nej det stoppa mig inte. Jag letade fram regnskyddet.. som såg helt jävla konstigt ut o jag fatta absolut inte hur man skulle trä på det..


Men jag lyckades. fel lr inte .. det funka iaf!! Sen gick vi ut jag och Melvin.. Vi promenerade i ca 50 minuter.. hääärligt säger jag.. Det slutade regna efter ett tag.. MEn min skötväska. hm de små fickorna va fulla av vatten när vi kom hem så det va bara att rensa.. 


Folk kollar så konstigt på mig när jag är ute och promenerar.. Antingen är det för att jag går och sjunger.. eller dansar.. eller helt enkelt för att jag är såå himla söt. haha..


Nu ska jag äta min lunch som jonas gjorde igår.. ja det va faktisk than som gjorde maten igår för jag blev trött..  så puss på er alla glada

Av Jenny - 12 maj 2009 12:18

och ska dricka min proteindrink för att sen gå ut o bränna fett.. oo va jag längtar.. det kanske inte är jätte fint väder ute.. men frisk luft är alltid frisk luft..


Anledningen till att jag är lite sen idag är.. För vi sov inte bra inatt o har sovit lite på morran.. sen har jag fixat mig .. för att vänta in melvin.. han fick massa ersättning nu innan promenaden så han inte vaknar. hehe.. Det är hemligheten.. man fyller de full med mat..  


Nej nu ska jag dricka upp sen ut o promenera.. Med massa bra musik.. musiken är det viktiga på en promenad.. annars kommer man fan ingenstans.. jag lyssnar på rätt hård musik.. hardcore... snabb takt.. sen håller jag den takten under hela promenaden. folk tror typ jag är galen när jag gå rdär.. för när det kommer grymma bitar.. ja då dansar jag lite grann oxå.. hehe.. 


Va fan jag älskar min musik!! vi hörs om en stund då

Av Jenny - 12 maj 2009 08:25

är våran lilla prins idag.. Fan tre veckor. shit va tiden går fort!! Jag ger er en bild på han. bara några minuter efter han kommit ut ur min mage. man ser inte så mycket men ändå.. oo tre veckor..

Av Jenny - 12 maj 2009 08:01

jag väldigt glad.. iaf än så länge. hehe. .Ja det kan ju ändras typ varannan minut. Men just för tillfället är ja gglad iaf.. Melvin har haft ont im agen denna natt oxå.. så jag funderar lite på vad jag har ätit de här dagarna och jag har kommit på vad det är.. LAKRITS.. jaha. .då får ja vara utan både choklad och laktrits.. kul.. verkligen kul.. MEn det är han värd!!!


MEn det som är skönt med min lilla bebis är att han skriker inte när han vaknar lr när han har ont.. Han ligger o gnäller lite bara o trycker. herregud va han trycker.. jag försöker hjälpa han med lite bengympa o magmassage. hehe.. MEn jag hoppas det går över snart för han.. 


Nu sitter vi här i soffan och myser lite.. Jag försöker få han att ta napp. men det är inte riktigt hans grej. han verkar vilja ha tumme.. Men det får han INTE!!!!! Så jag ger inte upp  med napp.. Det är skönt att de har nåt att trösta sig med när man är ute o så vidare!!!


Ja nu blev det mycket bebis snack igen.. men ni får stå ut oki.. hehe..


Jag ska sitta här nu lite efter min frukost sen ska jag ta mig en proteindrink och gå ut och gå. Ja idag ska jag gå ut. oavsett skrik lr gnäll!!! Jag ska!!!!!! För jag måste ha tillbaka min rumpa ju hehe.. 


kram på er alla glada

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards