Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Jenny - 16 maj 2009 23:36

Underbar lördag har våran familj haft idag!!!


Det börjde med att vi på morran bestämde oss för att åka och hälsa på Catta med familj ute på deras tomt. men vi ville överraska så vi talade inte om det.. Det va jätte mysigt där ute och det va härligt att vara där.. Vi blev bjudna på grillade hamburgare och korv.. mm så smaskigt!! Vi satt där någon timma o pratade massa skit.. hehe.. killarna pratade om. ja inte vet jag. för jag och Catta va upptagna med varandra. hehe!! Men kul hade vi!!!


Sen på vägen hem så blev vi bjudna på middag hos några vänner i sumpan.. Självklart gick vi dit.. Det skule bli grillat även där.. mm det är min grej och det gilla rjag. haha. Men det va Danne och Kurre med ett annat par och en kusin. hehe kusinen gillade jag. lite trög men fan så rolig.. Melvin va lite kinkig ett tag men sen va han så där snäll som bara han kan vara.. ooo va söt han är.. jaja nog om han. 


Men det va jätte trevligt och jag har skrattat massor.. Nu ligger Melvin i sin säng och sover. JAg och jonas ligger i soffan myser lite.. Ja jag är framför datan. men vi myser ändå.. Pratat har vi ju gjort hela dagen så lite skönt är det med tysthet!!


Puss på er alla där ute... 

Av Jenny - 16 maj 2009 10:41

JA idag fick jag ta en morron promenad alldeles ensam.. I min takt.. med miiin musik..oo va glad jag va när jag gick därute. jag fick t o m tårar i ögonen för det va så jävla härligt!! Jag har verkligen saknat min träning så otroligt!! Så jag va helt lycklig när jag gick där..


Sova har vi fått göra i natt oxå. hanvakna kl ett kl fyra sen halv sju.. sen halv nio.. så det har varit helt underbart!! Hoppas bara dagen fortsätter så här bra.. 


Jag tog lite bilder på min promenad.. 

Jag såg oxå en död fågel på väghem. usch jag som är en ammande mamma blev lite tårögd.. men det va bara att fortsätta.. inte så mycket ja gkunde göra åt saken..Den låg ju liksom redan där...


KRam på er alla glada

Av Jenny - 16 maj 2009 09:06

Johan med sin Lisa kom på besök igår kväll för att titta till sin gudson!! De blev nog alldeles kära i lilla Melvin. Han fick oxå sina första skor. Tack Johan och Lisa de va helt alldeles underbart söta!!


En trevlig kväll hade vi alltså... med mycket mys.. puss puss

Av Jenny - 16 maj 2009 09:05

Först vill jag bara skriva att jag tänker på dig Catta!!! Nästa vecka ska vi ses hur mycket som helst o jag ska försöka ge dig av min positiva energi jag helt plötsligt fått tillbaka. hehe!!!


När jag va gravid va det du som gav mig lite positiv energi..!! Så va inte lessen allt ordnar sig oki..


puss på skinkan

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards