Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Jenny - 27 maj 2009 22:39

hur fint som helst här hemma. Efter våran promenad så sov Melivn typ hela kvällen. Så jag hann verkligen storstäda.. Tvätta, damma, damsuga, byta lakan. ja allt . fan va skönt!!! Jag han t o m äta haha..


Sen kollade jag på greys.  o man kunde skåda i mina ögon lite tårar som rann. ja det va lite sorgligt idag!! 


Imorn blir det en morron promenad till sumpan med Catta o de små odågorna. Sen tänkte vi åka en tripp till ikea för att shoppa loss haha. Nej inte på ikea.. men det som är bra med ikea barkaby är ju outleten där utan för.. jeho. Jag ska inte shoppa så mycket men det är skoj att gå o tita lite granna!!


Nej jag längtar till imorn nu.. hoppas bara att natten blir bättre idag så jag inte är lika tjurig imorn... fy fan va jag va tjurig i natt o imorse. fy fan säger jag. Jag skulle kunna döda. Jag avbokade alla träffar jag hade idag. .. Det va nog lika bra det!!


För nu är jag ju glad igen.. puss på er alla glada


fint va.. som ni ser är mattan fortf borta. men den kommer fram imorn

Av Jenny - 27 maj 2009 19:33

hunnit få in en tvätt i tvättmaskinen.. Sen va jag tvungen att amma sig lite. Men han decka direkt efteråt. ja han är trött efter natten..


Och så har jag ätit min lilla tonfisk sallad nu.. Det som gäller för mig nu är bara att fortsätta städa. för hm.... ja det är rätt rörigt här hemma. Sen vill jag damma ordentligt o damsuga.. Ja jag är ju på hugget idag efter jag fick mig två timmars sömn.. ADHD va det va. mohahaha..


Så syster yster.. min positiva energi finns kvar.. det är bara det att den liksom gömmer sig ibland så den där irreterade jenny kan få utlopp för sina känslor...


Imorn kommer modern min. MElvins mormor. Men hon har ju redan lovat bort sig till marlon. Men men vi får iaf umgås med henne o hon får ta nätterna i helgen så jag får sova ut.. tror ni jag klarar det . haha klart jag gör.. 

jaja vi hörs sen.. puss på er alla glada

Av Jenny - 27 maj 2009 17:31

Jag gick ändå.. Jag fick ju som sagt sova. Så jag promenerade 6 km på ca 50 minuter med vagn. Och det känns så härligt.


Kom igen nu alla glada.. man behöver inte vilja gå ner i vikt för att röra på sig. Sätt bra musik i öronen och häng på!!!


Jag är glad över min prestation iaf.  puss puss

Av Jenny - 27 maj 2009 14:19

jag fick sova en stund till slut. två timmar blev det o jag är såå lycklig nu!!


Jag ska ta min lunch.. Sen ska jag fixa ordning mig för en promenad fram och tillbaka till bromma plan. i fett språng. hehe. . Anledningen till att det blir brommaplan och inte mitt fina fflygplansfält är att jag behöver ta mig till apoteket för att inhandla lite mer minifom då våran tagit slut.. Jag tror att det kan vara orsaken till vakenheten i natt.. oops.. Ja man är efterklok..

Sen måste jag hitta jävla vichy vatten ngnstans.. Vårat ica hade det inte.. hallå jag vet att det är gammeldags.. men min son har fått torsk. haha Ja han är ingen pimp alltså.. men han har fått torsk..


Tydligen ngn sorts svamp små bebisar kan få.. o det sk abort nu. för det gör ont i mina bröstvårtor fy fan. hehe. Men det tar jag.. Absolut han är ju min prins.. jag är absolut inte iirreterad eller så över det.. hm..


Nej mennu ska jag äta då för att sen klä på oss här hemma.. 


I helgen ska iaf JAG sova o min mamma .. melvins mormor. får ta han på natten. så enkelt blir det morsan min.. Det är ju trots allt morsdag på söndag o du ville ju ha det i present. hehe..

Puss på er alla där ute. 

Av Jenny - 27 maj 2009 09:54

i längden. Jag kommer slita ut mig själv o se ut som fyrtio innan jag fyller trettio. O fylla trettio det gör jag nästa år. JAg måste försöka sova när min prins sover. men jag kan verkligen inte. Jag har för många tankar och ideer i huvet. Så är det att ha adhd.. ja nu sa jag det jag har det ja.. Men fan har man inte sovit en endaste stund på natten borde man väl vara trött o kunna sova liten stund på dagen??


Men nej jag kan inte det! För får jag ngn ide så vill jag ha den gjord på engång.. Det går inte att vänta. Men jag ligger här i sängen har försökt slumra in men jag kan inte. O jag blir så arg på mig själv.för jag behöver det verkligen.. Jag är ju så jävla tjurig och grinig om jag inte får sova!! jaja jag ger det ett nytt försök.


Men grejjen är den att jag vill till ikea o köpa lite ramar och skit handdukar.. ja inte som det är skit på dåra. hehe.. Men till melvin när han ligger naken. Ramarna ska bli lite presenter.. o jag vill fixa det NU haha.. jaja puss på er.. 

Av Jenny - 27 maj 2009 08:03

är jag jävligt äckligt irreterad, grinig, tjurig och trött som fan . Ja jag är fan jävligt irreterad. JAg och MElvin har haft våran första helvetes natt. Inte jonas inte han har sovit!!! Men han ska ju upp o tjäna pengar oxå förstås..


Men den började så här. Igår kväll va skrek han i två timmar. Sen somna han vi halv tio. Sov till klockan ett på natten åt lite. men sen tror ni han ville sova. Absolut inte. Han skrek inte men han låg där och gnällde o hade sig... till klockan TRE på natten. Jag hade han på bröstet och han somnade. Men tror ni jagkunde somna?? Det  va klibbigt och svettigt . nej jag kunde alltså inte somna. Sen kl fyra då försökte jag stilla lägga han bara bredvid mig. MEn odågan vaknade och blev lessen. Så jag fick lägga han på bröstet igen. Och där låg vi till kl fem imorse då han vaknade upp och ville ha tutte. SEn försökte jag lägga han bredvid mig igen, eftersom ja då inte fått en endaste blund sömn!!! 


Men det gick inte det heller. Så jag la han på bröstet. Sen försökte jag verkligen sova det gick en stund. En timma ungefär. För han vaknade kl sex oxå!!!! Sen låg JAG vaken till sju, han sov ju för han låg på mammas mage!!!


Som jag sa klibbigt och svettigt!! MEn jag lyckades få han ligga bredvid mig en stund. En timma.. eftersom jag vakna nu kl åtta av att han låg och tryckte och ville ha mat igen!!


Nu har jag lagt han naken i babysittern så han förhoppningsvis kan bajsa för att sen sova igen. För idag ska jag sova hela jävla fitt dagen. För jag är fitt irreterad och trött..


Min promenad idag.. ja som ni kan läsa är den ett minne blott. Inte bra att bränna fett eller ens träna när man är trött!! Så ja jag är fitt arg. ursäkta språket men det är så jag känner nu!!



Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards