Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Jenny - 29 maj 2009 21:44

Jag tog ju som sagt min promenad imorse. Sen va det fullt upp hemma för mamman min kom till mig med min systerson Marlon.. Vi kan säga så här.. Marlon har ärvt energi och överskottsenergi av både sin far och sin moster.. katastrof alltså hehe. Men det gick hur bra som helst ändå.. Men jag va lite stressad så Melvin va en grinpelle..


Vi packade in barnen och väskor och babysitter i bilen.. sen tog vi oss till tyresö för att mamman och Marlon skulle göra sig fina inför kvällen. Min mormor fyller nämligen år så vi skulle ut på resturang med henne. DEt va första gången jag åkte buss och tunnelbana in till stan. Tur att Melvin sov annars hade jag nog tyckt det varit väldigt jobbit. Men han va faktiskt duktig hela kvällen både på vägen dit och inne när vi åt. Jag fick äta i fred.. jippi jeho. hahaha.. Men Jag hade ju tjocka släkten med mig så de hade ju självklrat hjlpt till..


vägen hem va inte lika rolig.. Den gick bra men va bara inte lika rolig. Melvin vakna och ville visa att han fanns där nere i vagnen och att han va trött på att ligga där .. Så lite skrik o så vidare blev det.Ofattar ni då va jag gjorde.. helt sjukt. jag gjorde det. Fy fan. Jag ammade på tunnelbanan och jag mådde inte dåligt av det. Men jag va ju omringad av familjen o våran familj behöver man inte vara rädd med.. mohahaha..


Sen ammade jagpå bussen oxå.. Vägen från bussen och hem till syster yster va fan inte rolig alls. Melvin.. hm han hade fått nåt i halsen tror jag. fr hanslutade fan aldrig att skrika. Han skrek som att han va ensammast i världen.. otacksamma unge. mohaha.. Så jag fick bära han till systern.. o hon har inte ngn hiss heller.. bor högst upp. Mamman min fick köra båda vagnarna haha det såg rätt skoj ut. hahaha ja det gjorde det fan... Melvin slutade gråta efter ett tag.. för jag va tvungen att gå där och sjunga, när trollmor har lagt sina små troll.. Mmm jag fick gå o sjunga det oavsett vem som gick förbi lr bakom mig.. !!! Man får ju släppa rätt mycket hämingar som nybliven mamma..


Men vi har iaf haft en väldans mysig dag.. bara tjejerna i familjen oki inte alla men många.. Maten va inge vidare så mätt blev ja ginte. Men sällskapet va underbart.. ja Tack fr en bra kväll!!


nu sitter vi här o bara myser. Melvin ligger isittern brevid sin mormor.. usch nu blev det mycket snack om Melvinmen det gillar ni va. hehe.. kram kram


Just det imorn blir det morron promenad med mostern min, kusinen min och hennes moder.. så deså!!! Om jagnu får sova i natt såklart...

Av Jenny - 29 maj 2009 21:30

Vet inte om du har missat det.. men jag är med i ngt som kallas för formcheck där vi är flera st som peppar varandra .. därfr jag skriver om  mina promenader o min träning..

O sen mitt hjärta så är jag en tränings människa.. så antingen får man tycka om mig som jag är o bara ta mig för  det.. Eller så strunta i det.. För jag har alltid varit mån om  mitt yttre och min kropp och kommer fortsätta vara det.. Man behver ju inte gå under o strunta i hu rman ser ut för man har skaffat bebis visst inte.. hm..


Mår jag bra mår Melvin bra.. puss på dig

Av Jenny - 29 maj 2009 13:00

Blev idag 6km promenad i rask takt.. man verkligen känner hur manb ränner.. hehe.. Jag spänner ju rumpan när jag går oxå.. o magen försöker jag spänna så gott det går.. Den är ju rätt mjuk nu för tiden.. haha..


Catta kom alltså hit och tog denna trevliga promenad med mig..

Av Jenny - 29 maj 2009 08:33

Jepp för i natt har vi fått sova hela bunten! Oki vi somnade kanske halv två min mamma och jag. för vi gick o la oss lite innan ett. Ett det är ju Melvins mattid.. så då fick vi vara vakna o ge han lite mat!! Sen somna vi allihopa. han fick faktiskt sova bredvid mig för jag orkade inte hållla på efter de två andra nätterna..


Sen vakna han fyra igen, dax för mat och sen kl åtta.. Så inatt har han varit gudomlig.. MEN hans magont gör ont i mig.. Han har verkligen ont i magen. Han kan knappt andas när han tar i som han gör. så nu har jag iaf ringt bvc så får de kolla upp det här!!!! FATTA!! hhaha


JAg tog min mobil och sände ett sms till lilla Catta, tyckte honskulle med ut på en morron promenad.Hon tyckte det va en super ide!!! Så  hon är på väg hit och vi ska promenera och sen duscha. För mamman min ska åka till tyresö och hämta min systerson Marlon.. Sen kommer de hit o hämtar mig och MElvin.. 


Nä nu ska ja gta mig en drink sen klä på mig och bebisen..h m om inte han ska med mamma i bilen. mohaha.. puss puss

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards