Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Jenny - 18 maj 2009 21:44

Jag måsta bara få skriva en rolig sak. Som Camilla skrivit. Men det låter som jag.. hehe. oki jag är lite försiktig med kakorna .. men jag gillade det som fan.. oki är ni med nu då... men läs nu då.. hehe


Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Men jag brukar tysta henne med kakor...


haha erkänn den va bra..

Av Jenny - 18 maj 2009 21:26

ska vi äta middag.. Det blir lite torsk i ugn och potatis. mm så gott.. Sent ja jag vet. Men jag va hos läkaren och det tog lite längre tid än vi räknat med. Sen så åkte vi till ica maxi och shoppa loss lite. hehe Vi använde ica självscan för första gången. fan va härligt. Man packa inne i butiken plus att man slapp köa. Det ska vi fortsätta med kan jag ju tala om!!


Melvin ligger o nanar lite i sin baby siter... Jag har fått han att ta nappen gissa om jag är lycklig.. För tummen vill jag inte ha. O sen när han är snutt sugen så behöver han inte tutten utan han kan ta nappen. hallelulja!!!!!!


Imorn kommer de..  jag blir såå happy då.. Jag har saknat er lite min familj.. spec Marlon.. Men hallå han är ju min systerson!!! Så imorn kommer jag fota massor så bildbomb är nåt ni kan räkna med sen på kvällen!!


Nej nu ska vi äta sen mysa lite framför tvn.. idag är det ju BALLAR AV STÅÅL.. jippi. .

kram på er alla glada

Av Jenny - 18 maj 2009 14:46

är va jag är idag. MEn jag hade ju bestämt mig för att vara det. Jag är så trött!! Så jag och Melvin har sovit nästan hela dagen. Jo några tvättar har jag hunnit med men sovit där emellan. Melvin han har sovit o hunnit med några måltider haha.


Men snart kommer våran Jonas hem och då ska vi mysa lite. Eller jag tänkte ta mig en lååång dusch o låta jonas bada Melvin för han har fan spya o kiss på sig hahaha. Ja han får ju vara naken nästan hela dagarna när vi är hemma.


Nu ligger han i sin säng och sover.. ja han har ju som sagt sovit hela dagen haha. men jag försöker prata med han och spela musik.. för att han ska förstå att det är dagen nu. Men han är vaken på mornarna från ca sju till nio sen sover han  sen sju till nio på kvällen är han vaken igen .. sensover natten..


Så lite duktig är han. Oj va jag babblar osammanhängande nu. Men så blir det när man är uttråkad..


Imorn kommer iaf min familj hit och hälsar på.. Jag kan ju säga att jag saknar de lite granna.. Sen när jag kan åka buss o så själv då kommer jag till tyresö mer. jeho.. men imorn kommer iaf. Syster yster med Marlon. och kusin vitamin med Isak.. 

Av Jenny - 18 maj 2009 08:50

Ska jag och MElvin bara ta det lugnt här hemma. sova i massor o bara mysa. För vi har ju varit i väg hela helgen så vi båda är helt slut nu. Eller iaf mamman..


Så idag har jag nog inte ngn skoj att dela med mig av. Om det inte händer nåt på vägen så hörs vi vidare imorn.. kram på er alla glada

Av Jenny - 18 maj 2009 08:44

i Tyresö va väldans trevlig. Mamman Emelie hade bakat massvis med goda saker.. Men jag försökte hålla mig till ngn bit bara.. För min mage o mina lår är inte att leka med just för tillfället.hm hehe..


Robin fick massor av fina presenter men jag tror han nog tyckte mer om att öppna än att leka med de. hehe men det brukar ju bli så. Nu har Melvin träffat nästan hela sin släkt på morfars sida. Bonus mormorn Maggan och bonus mostern Fredrika fattades, så det va lite tråkigt. Men nästan alla iaf!!


Lite bilder här.. 


1) Där sitter jag och Melvin med familjen. Gammelfarmor Siv, morbror Jonny, kusin Robin och morfar KEnneth.


2) Här står bonus moster Camilla med Robin i famnen.. de är lite linslusar båda två hehe..


3) Melvin fick mysa lite i bonus moster Carros famn. Han tyckt det va så mysigt att han satt där o bajsa lite. hehe.


4) Kusin Robin med sin mamma Emelie.


5) Jonas fick vara med på ett hörn oxå.. O han körde sin sexy eye direkt. hehe

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards