Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Jenny - 19 maj 2009 22:18

är ute och ronderar för tillfället. Men så fick jag ett mms av han.. oo jag blev såå glad .. Det är en gammal bild på oss två när vi fixar med båten som ska läggas i!!! Men man ser hur glada och lyckliga vi är tillsammans!!!

Av Jenny - 19 maj 2009 21:56

familje träff hade vi här i bromma idag!! Jag blev iaf hur happy som helst!!

Vi åt lite lunch och fika lite bullar. mmm mormor hade bakat bullar åt mig. TAck mormor!! Isak och Marlon blev som vildar här hemma.. undra om jag smittar avm ig. moahaha.. Isak hittade iaf en liten flaska med vatten i . .och jag fatta direkt va han tänkte göra med den. Men jag varna han.. isak du får inte hälla ut vatten från balkongen.. Jag trodde han va lite rädd för mig iaf och skulle lyssna. haha guud så fel jag hade.


Jag går ut till balkongen för att titta till vildarna ja då står de där o ser så där glada ut o häller ut vattnet ur flaskan. När jag sen säger till de.. gissa va de då gör. jo de skrattar. haha sööta är de!! Marlon hitta ngn leksak han kasta ut.. ja så vi har haft full upp idag...


Linda och min kusin sofie städa upp lite här åt mig. och det uppskattas. ngn annan som vill komma och städa åt mig.. hehe..


Nu kommer lite bilder.. kram kram

1: Melvin med sin moster och kusin.

2: Melvin med mammas kusin sofie.

3: Marlon såg sitt gamla babygym och jag tror fan han ville ha det tillbaka.

4: Isak stod och hade lite gympa.

5: Barnen trodde att balkong dörren va en bilbana och flygbana. 

6: Marlon tyckte Jonas tvättat fönstrena för dåligt så han ställde sig o slicka de rena. haha

Av Jenny - 19 maj 2009 14:20

pratat med barnmorskan. Eller egentligen gjorde jag det redan igår. Eftersom det finns vissa som tycker jag kan vara lite överbeskyddande.. Så jag pratade om det.


Först innan jag säger va hon skrev så ska jag bara säga va min lillebrors tjej sa.. Att hon knappt ens vågade att Jonny.. min lillebror hade hand om deras Robin i början!!!! Så jag kanju säga som jag sagt i ett tidigare inlägg. Alla mammor är mer eller mindre överbeskyddande..


Men nu tillbaka till vad barnmorskan sa! Hon sa. "Känner du att det är något som är jobbit som handlar om Melvin. Eller om du helst inte vill att alla ska bära på han så är det dina moderinstikter" Och de skulle jag lyssna på. Om jag tycker ngt känns jobbit Så skulle jag skydda han mot det. I alla fall nu i början!!! För känner jag en oro eller mig nervös så gör han oxå det. Och då är det bättre att låta bli att göra såna saker som gör mig sån!!!


Så ni vet där ute!!! Jag har rätt att känna så.. eftersom den här lilla prinsen kommit ut ur min kropp och ingen annans!! Det va jag som stod ut under hela min jobbiga graviditet och fick försöka försvara mig själv mot vissa personer!! Det va jag som fick ligga o slita i 13 timmar sen bli uppskuren.. Så jag har rätt att vara hur jag vill mot han.. jeho. hehe



Av Jenny - 19 maj 2009 09:09

promenad idag gick hur bra som helst. Melvin låg och snarka o jag fick arbeta backe upp o backe ner.. Mötte en pappa som va ute o jogga med sitt barn.. cool vagn hade han ... en jogging vagn..


Det va ju inte jätte fint väder ute men jag ville gå idag. så jag drack min proteindrink och ett glas vatten sen gjorde jag ordning lilleman.. gav han massa mjölkersättning så han itne stör mig under promenaden haha man lär sig sina trick!!


Nu är vi hemma igen han ligger kvar i vagnen sin och sover. Jag sitter i soffan o äter min frukost! Jag tänkte gå och duscha men vet inte om jag ska vänta till syster kommer så hon kan passa Melvin om han skulle vakna.. 


puss på er

Av Jenny - 19 maj 2009 07:22

kommer de.. Kusinen med sonen och systern med sonen.. Jag längtar faktiskt. oki det kommer se ännu värre ut här hemma efter de gått .. men det få jonas ta. mohahahah ja han får städa jag har ju en bebis att ta hand om..


Jag ska bara ta mig upp ur sängen och börja göra ordning mig för en morron promenad men jag ligger så sköönt här. är inte riktigt säker på att Melvin gör det för han ligger här brevid mig och grymtar som en gris.. just det han trycker. haahah ja det är hans hobbie.. folk säger att han är lik mamman sin.. men jag vet inte riktigt om jag håller med där. mohaha..


Ja jag har en bra dag idag.. O hoppas den fortsätter lika bra även efter jag sett mig själv i spegeln.. vi håller tummarna då.. oki.


Nä nu ska jag gå upp. så vi hörs senare.. kram på er alla glada

Av Jenny - 19 maj 2009 07:09

säger jag bara. Vad den här ungen vill trycka.. Det verkar inte gå så bra om man lyssnar på hur han låter. Men ändå så är det nåt kletigt i blöjan varje gång man tittar!! Men han ger sig inte ut ska det ca tjugo gånger per dag. Den här natten höll han på i ca en halvtimma.. inte jobbit tycker jag eftersom det varit värre. Men jonas vaknade den här gången och tyckte det va såå himla jobbit och han va såå himla trött. Så han skicka vi iväg till soffan!!!


Sen imorse när han sa hur himla trött han va så sa jag. mEn jonas du va bara vaken en halvtimma.. Ja men jag är såå trött att jag mår illa. då sa jag. Men tänk dig då hur trött jag är..Då kom han med det där kill snacket.. vi är värst.. ja ni vet..


Så han sa. ja men du kan ju ligga kvar här nu.. Ja men snälla rara söta lilla jonte myra.. JAg måste ju ändå vakna varje gång sötnöten vaknar o vara vaken tills han somnar.. Sen ska jag försöka somna om på det.. Ja de är alldeles för söta de där killarna.. O tänk er nu har jag två att försöka vara värre än.. haha det kommer inte bli bra det här..



Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards