Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Jenny - 23 maj 2009 23:09

JA nu ska jag sova. jag gick och la mig redan kl tio ivkäll.. men det hände nåt o jag kunde inte sova.. jag tror det va datan. hehe. Nej o så har jag så klart gjort ordning melvin för natten med blöjbyte o amning..


Nej nu ska vi sova o försöka oss på en bättre o piggare dag imorn.. Jag SKA iaf sola imorn bitti!!


NEj bilen har inte kommit tillbaka han skulle tydligen ha den när han gick ut oxå.. Men jag säger så här.. till erdär ute. Ja det är MIN och Jonas bil. men han har ju jour. FAst det hade varit skönt o haft bilenhemma idag nu när det regnat!!


Men imorn bitti. kanske vi halv nio tiden ska jag sola. så hur trött hans bror än kommer att vara så ska den vara här så jag kan gå o sola innan jonas får ett jobb!!


Kram på er alla där ut

Av Jenny - 23 maj 2009 19:46

gick inge vidare!! Jag kunde helt enkelt inte. Så nu är jag så jävla trött.. Men men det får jag ta helt enkelt. Jag och Jonas sitter i soffan o tittar lite tv.. Melvin ligger o är lite missnöjd men det får man vara ibland lr va säger ni.


Nu gick mamma fram lite snabbt sjöng en godnattvisa o han somna.. Satte mig vi datan ja då blev han lessen igenhaha.. men så kan det vara .. Vem har sagt att det ska vara lätt när det är svårt!?? 


JAg sitter och väntar på våran bil.. för jag ska nog gå o sola idag när vi får tillbaka den!!! Så jag längtar . det är rätt skönt att ligga där ävne om det bara är några minuter. men man softar pungen lite liksom. hehe

puss på er

Av Jenny - 23 maj 2009 13:49

Tråkigt har jag idag. Det regnar jonas har jour och jag och melvin är trötta. Melvin han kan ju iaf sova men det kan jag inte. Men jag måste försöka för det svider i mina ögon fy fasiken!!


Idag skulle egentligen jag och Melvin till Catta och hennes familj ute i tomten.. Men det blev ju inte riktigt väder för det Så vi sitter fast här. Jonas bror har VÅRAN  bil oxå så även om jonas inte har nå jobb kommer vi ingenstans.. Vi är fast här i lägenheten. Fy fan säger jag. 


Vi har ju bajsbilen men för det första. Ska melvin inte åka i den med all jävla skit haha. Sen för det andra finns det inte plats för bilbarnstol så nej tack.. 


MEn jag tror han ångra sig lite att han låna ut bilen för vi ville åka runt lite. Men men gjort är gjort kanske han lär sig till nästa gång.. 


Egentligen skulle jag och Catta haft bilen men det behövdes inte så Fredrik fick ta den. Ja annars skulle jonas åka igår på kvällen till nacka o lämna han där.. o det ville han inte det såg jag på långa vägar. Plus att jag och melvin precis kommit hem så ville ju umgås lite som en familj. Då är det inte så skoj att hanska ut o åka när han egentligen inte behöver!!!


Ja jag vet va ni tänker där ute. Men hallå det finns tunnelbana. Ja jag vet..Men det är ju så långt till nacka.. 

JAg behöver åka till babyland och köra en nässug till min prins han har ju massa snor. haha ja han är en snor unge. mohaha. puss p åer alla glada

Av Jenny - 23 maj 2009 09:18

Va trött jag är nu!! Lille prinsen va vaken rätt länge i natt. Han vakna bara o låg där o kunde inte sova.. I två timmar höll han mig vaken. Ju tröttare jag blev ju tjurigare blev jag.. o gissa vem som fick ta det.. jo lilla Jonas. Men va fan han kunde väl oxå vakna upp tyckte jag. HAn sa bara lägg han här brevid mig. Men som ni kanske läst i andra inlägg.. Jonas vaknar inte ens om jag sparkar på han.. Så nej jag ville inte lägga Melvin brevid han o sen gå ut i soffan.. kändes inte riktigt, riktigt..!!


Men kl sex när Melvin sov som bäst o jag me för den delen, då tar jonas MElvin o går ut i soffan o lägger sig där med han. Jag sov till kl åtta.. Sen hörde jag prinsen vakna igen.

 

O nu är han vaken o pratar o tittar. Bada har han fått göra oxå.. Men det enda jag sitter o väntar på är at han ska bli trött o sova lite.. För jag behöver verkligen få sova lite till. Det är viktigt att jag får sova lite till känner jag..  Men vi ser ju va som händer...


puss på er alla där ute

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards